Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Balíček bez veřejnoprávní TV

ČT soustavně porušuje zákon

Zároveň ovšem platí, že zas tak velký objev to není, neboť skutečnost, že Česká televize již dávno není svobodným médiem, nýbrž pouhým nástrojem brutální europropagandy a všech negativ, jež s tím souvisejí, vidí na veřejnoprávní obrazovce den co den každý, kdo má oči, uši a v hlavě mozek. Novinkou je pouze to, že nám na to dal potvrzení s razítkem pomazaný českotelevizní radní.
Chtěl by jsem tímto požádat Skylink, freesat, či jiné platformy o poskytnutí příjmu balíčku z kterého budou vyňaty programy veřejnoprávní tv, které svou propagandou jsou v rozporu se zákonem ČR.
Bydlím V údolí, kde nelze prokazatelně přijímat TV signál než přes satelit, proto dále nemíním platit tzv. koncesionářské poplatky ve výši 135 Kč/měsíc, ale rád se podívám na jiné programy a nebude mi vadit i 35 kč za Skylink. Tak alespoň pokud vím hovoří zákon, že pokud na TV zařízení nelze prokazatelně přijímat program veřejnoprávní TV, tak se poplatek platit nemusí.

halib
Registrace: 9/2008
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56
Odpověď v diskusním vlákně

napiš čt

čestné prohlášení,že nemáš zařízení umožňující příjem a platit nebudeš R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Balíček bez veřejnoprávní TV

Dovolím si citovat: "rozhlasový (televizní) poplatek se platí ze zařízení technicky způsobilého k individuálně volitelné reprodukci rozhlasového (televizního) vysílání bez ohledu na způsob příjmu. Takové zařízení se považuje za uvedený přijímač i v případě, že jej poplatník upraví k jinému účelu. Pokud přijímač umožňuje individuálně volitelnou reprodukci rozhlasového i televizního vysílání, jeho držitel platí poplatky oba.
Takže to, že bys neměl možnost přijímat ČTéčka, kdyby byl balíček, jak píšeš, by ti nepomohlo. Ostatně ČT24 vysílá volně, takže ...

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Jenže já by jsem uvítal balíček bez ČT apod. pokud jsi to nepochopil.

halib

A to je takový problém se na ty programy nedívat, či si je vymazat z oblíbených??? Bože můj.....

bretah
Registrace: 9/2012

koncese

platí každý,kdo má přípojku k el. rozvodu,osvobozen je pouze občan v hmotné nouzi a nemajitel zařízení,TV,Pc,někdy i mobil R^ :laughing: R^

pierrepetr

bretah

jemu jde o neplacení koncese R^ :laughing: R^

pierrepetr

Nemusí to platit každej kdo má přípojku el., viz zákon výše.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

To je sice pravda, ale soud vynesl několikrát rozsudek, že to tak úplně není. Já sám jsem byl jednou účastníkem takového sporu a vyhrál jsem. Zkrátka mě jen zajímá, či mě múže někdo nabídnout balíček bez VPTV a pro mě je to úspora 135Kč/měsíc.

halib

halib

Máš sice pravdu, ale nebylo by lepší požadovat od ČT nápravu ?
Ty nechceš platit ČT, ale klidně budeš platit Skylinku za ostatní programy se stejnou propagandou ? :lookaround:

DM525 HD, DM900 UHD, VU+ Duo 4K, Octagon SF8008 4K, DM920 UHD, GigaBlue UHD TRIO 4K, GigaBlue UHD Quad 4K PRO COMBO, Sony Bravia XR-48A90K

geronimoh
Registrace: 10/2012

Asi se tu nedá reagovat na jednotjivé příspěvky?

halib

Koncesionářský poplatek je daň za televizor, ne za možnost příjmu ČT. Musíš ho platit, ať už se koukáš na jakýkoliv kanál. Takže žádná úspora 135Kč/měsíc.

Martin79
Registrace: 7/2008

halib

z toho se těžko vysmekneš,možná při úmrtí plátce R^ :laughing: R^

pierrepetr

halib@ Jestli máš v ruce nějaký soudní rozhodnutí, tak proč se tady vyptáváš? Ale dost pochybuju o tom, že by nějakej soud zbavil vlastníka televizního přijímače nutnosti platit konces. poplatky. Už kdysi dávno, kdy byly jenom 2 programy ČT v pozemáku, tak platili všichni bez ohledu na to, jestli mají nebo nemají signál. A dneska je navíc i technicky nemožný to udělat tak, že bys programy ČT nepřijímal, takž už z tohoto titulu by to každej soud smetl ze stolu.

PoldaS

halib

dá se reagovat,jen stačí napsat na koho reaguješ R^ :laughing: R^

pierrepetr

ze na tyhle provokace starych duchodcu reagujete

pokud ma nekdo frustraci z CT a systemu (ktery prave pres media masiruje a ovlada), no tak to staci resit jinde

provozovatel platformy samozrejme nikdy zadnou takovou KRAVINU neudela, nebot pro nej to NEMA ekonomicky ani racionalni smysl (za zarazeni verejnopravni nic neplati) a kazdy muze individualne tyto smazat anebo proste nesledovat

stejne tak muze KAZDY prestat zrat smakulady preplnene plnicy misto kvality a kourit cigarety a nechlastat a ... a kdo se tim ridi?

takze volame o regulaci, z duvodu vlastni neschopnosti?

jo a plati se z cehokoliv schopneho prijimat uplne televizni vysilani, takze i z tabletu, pokud vsak mame zaojenu sluzbu IPTV

neplati se z iVysilani, protoze tam neni cele vysilani ale jen vybrane zaznamy

neplati se z telefonu, protoze ten ma ze zakona vyjimku

Hollys
Registrace: 3/2009

poldas

Jenže jsou i jiné typy sledování tv např. ubytovny, či hotely. Múžu mít např. 1 TV a dalších 5 pokojů bez TV. Ubytuju dlouhodobě na tyto pokoje hosty, kteří si donesou notebook, či mobil a ze zákona je pokuta na mě.

halib

V úvodním příspěvku nic o ubytovně nečtu, navíc dost pochybuju, že ubytovaní hosté budou sdílet tvoje nadšení z absence ČT.

PoldaS

Jejich nadšení mě nazajímá, něchci zkrátka platit 135Kč poplatek, je to tak těžké pochopit?

halib

@habib

"To je sice pravda, ale soud vynesl několikrát rozsudek, že to tak úplně není. Já sám jsem byl jednou účastníkem takového sporu a vyhrál jsem. Zkrátka mě jen zajímá, či mě múže někdo nabídnout balíček bez VPTV a pro mě je to úspora 135Kč/měsíc."

1) Jakeho konkretniho sporu a jako co (strana nebo verejnost) a co konkretniho jsi vyhral?

2) nenabidne, proc by to delal? A asi ani nemuze, i kdyby chtel, ve smlouve CT-SKY bude totiz VELMI PRAVDEPODOBNE napsano, ze CT poskytuje providerovi bezplatne porady XYZ za podminky, ze budou zarazeny VE VSECH I NEJNIZSICH BALICCICH!!! :-)))

Hollys

"jenže jsou i jiné typy sledování tv např. ubytovny, či hotely. Múžu mít např. 1 TV a dalších 5 pokojů bez TV. Ubytuju dlouhodobě na tyto pokoje hosty, kteří si donesou notebook, či mobil a ze zákona je pokuta na mě. uživatel
halib"

CO TO MELES!?

Kdyz si nekdo na SVEM VLASTNIM zarizeni provozuje prijem televize, poplatnikem je ON a ne pronajimatel, ty uz to ne.ul prosim!!!

Jak muzes jako pronajimatel vedet, zda neplati konces. poplatek na svem trvalem bydlisti?

DISKUSE O NICEM A TVE STORY JAK JSI BYL UCASNIK SPORU, HAHA. ODPOVEZ JAKEHO SPORU A V JAKEM POSTAVENI

Hollys

halib@ Pokud jde o tu ubytovnu, tak se placení vyhneš tak, že tam žádnej televizor nedáš. A jestli si hosti donesou něco svýho, to je už jejich problém. A jestli nechceš nic platit tak nějak obecně, tak to je holt asi smůla, protože stejně jako se platí daně a pytel jiných věcí, tak se platí i za TV.

PoldaS

Hollys

Konečně trochu k věci ikdyž odpovídáš, že se domníváš. Zkrátka by mě zajímalo, jestli musí být v každem vysílání všech poskytovatelů sat. příjmu povinně zařazeno i vysílání VPT. A to je legitimní dotaz neboť pokud ne, tak pro spoustu lidí by to mohlo znamenat úsporu 135Kč/měsíc

halib

Tak po treti: to je veci interni smlouvy CR-provider. Tobe (sotrebiteli) je po tom kulove a k te informaci se tezko dostanes, nikdo ti ji pisemne neda, musis mi verit :-).

I kdyby zarazen nebyl, IMHO platit MUSIS anebo mi ukaz judikat, ze a proc nemusis.

Hollys

Musí, nemusí, na tom moc nezáleží, protože každej SAT provider tam ČT mít chce a bez diskuzí přistoupí i na podmínky, který mu ČT dá, např. volný šíření ČT24 jak to má freesat a Digi. Toto fakt neřeš, je to nesmysl od základu.

PoldaS

halib

Už jsem to psal jednou. ČT24 vysílá nekódovaně, tak jak bys chtěl, aby provider zajistil, že to nebudeš moci chytat?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra