![]() |
|
Nelze přehrát extérní diskZdravím všechny a prosím o radu . Mám satelit Technisat SIR a k němu na nahrávání připojen extérní disk Western Digital 1 TB .Bohužel včera začaly problémy s přehráváním souborů , pak se ukázalo ,že soubory mají velikost 0 kB a dnes už satelit pouze hlásí ,že není k němu připojeno žádné externí zařízení. Když v menu dám správu záznamových zařízení,tak je funkční jen položka" Kontrola rychlosti načítání" a "Systém souboru formát",který však umožňuje a nabízí nové formátování disku při ztrátě nahraných souborů. Zkoušel jsem vypnout satelit a připojit disk,ale také bez výsledku.Pokud připojím disk k počítači ,je dle počítače disk v pořádku ,takže asi podle mně závada je v satelitu. Měl někdo podobný problém anebo může někdo poradit , co dělat? Nechtěl bych ztratit nahrané soubory.Díky každému za dobře míněnou radu. Zdraví Honza |
janekova
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
Nelze přehrát extérní diskKopirovat soubory z externiho disku do PC a zkousit formatovat externi disk v prijimaci. Hodne stesti.![]() |
aslivins
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 164 |
![]() |
|
RE:Nelze přehrát extérní disk (# 32)Podívej se jestli máš nastaven formát FAT. Technisat akceptuje jen svůj formát a FAT. Jestli také disk má FAT formát. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: Nelze přehrát extérní diskDisk je naformátován v TSD,ale předtím to fungovalo bez problémů asi jeden rok. |
janekova
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
RE: Nelze přehrát extérní diskJen takový nápad: mě se stává u Opticumu x 403 že nevidí externí disk a stačí malinko povytáhnout USB konektor a už ho vidí. Je to jen moje zkušenost ale člověk nikdy neví. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: Nelze přehrát extérní diskZkus použít program DIGIextractor - http://forum.digitalfernsehen.de/forum/technisat/320643-wenn-nichts-mehr-geht-aufnahmen-im-notall-doch-retten-digiextractor.htmlNejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
RE: Nelze přehrát extérní diskNejlépe Ti poradil aslivins.Dost často se ztratí komunikace disku ze sat, když se natvrdo odpojuje disk od sat. Běžně bývá na dálce či v menu sat - bezpečné odpojení disku. Pak se to co Tobě nestane. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
honza!!!ak chceš zachovať záznamy nerob preboha to čo radí ojoj a aslivins.Presne urob čo píše táhlovej. Niečo z toho návodu som snáď preložil na frejku v Tipoch a trikoch. TSD ťažko skopíruješ do PC, pripojením na PC a akýmkoľvek zásahom do HDD inak než podľa návodu z hifi-fora bude všetko v ťahu. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
![]() |