![]() |
|
dálkové ovládání pro receiver Onkyo 575xDobrý den, odešel mi do věčných lovišť ovladač k Onkyu TX-DS575x, typ ovladače ONKYO RC-392M. Půjčil jsem si jiný a s ním vše funguje normálně, tak bych se chtěl zeptat, jestli někdo nemá doma nějaký nepotřebný ovladač, třeba co zbyl z nefunkčního receiveru. Děkuji moc za info. |
alda22
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 6 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
RE: dálkové ovládání pro receiver Onkyo 575xProč si nekoupíš nový? Google Ti jich nabízí snad dost. Nebo 340,-Kč je moc? |
migr
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 384 |
![]() |
|
RE: dálkové ovládání pro receiver Onkyo 575xKdyž už je zde tohle téma tak se zeptám :pokud koupím univerzální ovladač budou fungovat všechny funkce včetně menu u SD přijímače Homecat 3000cw a Optikum 7500cw?Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 099 |
![]() |
|
RE: dálkové ovládání pro receiver Onkyo 575xMám dobrou zkušenost zde s tímto obchodem a konkrétně tímhle ovladačem pro sat.přijímače:http://www.dalkove-ovladace.cz/popup_image/pID/3103 Dokážou ti ho naprogramovat přímo pro tvůj typ přijímače.Má perfektní odezvu..můžeš s ním mířit kamkoli a reaguje super. Jako náhradu k xtrendu jsem s ním opravdu spokojený Multifokus + motor
|
czRossi
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 185 |
![]() |
|
RE: dálkové ovládání pro receiver Onkyo 575xAno dalkove-ovladace. Používám General Makro 6 a perfektní. ONKYO, VANTAGE, Panasonic DVD, TV, Technisaty, Popcorn Hour (IR), dokonce i TESLA VM 6465, všechno šlape a lze si přes PC přizpůsobit, konfigurace tlacítek lze uložit. Obzvláště pro uživatele DO Vantagem kterým několíkrát vzteky obletěl obývák je to perfektní náhrada.Dále jsem pro důchodce kupoval SEKI slim a SEKI Easy ze stejneho shopu a šlape vše jak hodinky. Zadram naprogramují pdle original přístroje, jenom jedna výtka, je že přiložená kopie rozmístění tlačítek je špatná. No, během chvíle si člověk naprogramuje podle potřeby UDO sám. Takže za mě ano.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: dálkové ovládání pro receiver Onkyo 575xjestli podporuje ovladani po siti tak bych ovladal telefonem a ovladac neresil |
universe
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 285 |
![]() |
|
RE: dálkové ovládání pro receiver Onkyo 575xLogitech Harmony One nejlepsi volba!VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
@flukesTak tak, jen škoda, že se již neprodává - ten můj se odporoučel do křemíkového nebe. Ještě jsem horkotěžko sehnal OFA Xsight 2 Color, ale není to ono, ta ergonomie a ovládání LHO je bezkonkurenční...Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: dálkové ovládání pro receiver Onkyo 575xJá když mi přijde pod ruku něco s nefunkčním DO, tak vytáhnu starej dobrej TEVION, mívají to v Lídlu asi za 10 Eur a naprogramuju to. Většinou to chodí celkem slušně, je k tomu i polopatickej návod, jak se to programuje, v prodeji jsou už DO několikátý generace. Nedávno jsem vyhodil starej, takovej oválnej celej stříbrnej, teď používám MD 8135. Zkoušel jsem je kdysi se starým videem Panasonic, tam se to dostalo do všech menu, fungovalo i ladění kanálů, potom jsem to měl na Philipsech 6010, Grundig telka, teď to mám na Topfielda satelit, chodí to normálně, naladíš, edituješ.. Onkyo má ale celkem dost složitý ovládání. Na druhé straně Ti ale DO po pravdě stačí pouze na jednoduchou obsluhu, kolikrát DO ani nevezmu do ruky, protože když zapnu televizi, tak se zvuk automaticky přes ARC přepne na domácí kino a ostatní dělám přes DO televize. Na Philipsech to umělo víc, než origo, umělo to nastavit jinak obraz.Ten DO je konstruovaký jako víceúčelový, takže si tam můžeš centralizovat víc přístrojů, na tom mým konkretně TV, VCR, DVD, AnalogSAT, DigitalSAT, dál jsou tam ještě další registry, označený jako CBL, CD, AUX, takže si tam můžeš dát prakticky všechno, co máš v bytě. Má to taky funkci -přímá kopie tlačítka- , dělá se to tak, že v programovacím režimu namíříš čidla na sebe, postupně mačkáš-vysíláš a přijímáš a Tevion si přebere a uloží celej protokol tlačítka funkčního DO. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: dálkové ovládání pro receiver Onkyo 575xMám jednu dálku od 609 volnou, pokud se nepodaří opravit receiver, univerzální dálka je super, třeba co byly v akci v Lidlu kolem vánoc, ale nejdou všechna tlačítka navolit, třeba druhý zvuk do druhé zóny. Je to napsáno i v návodu u receiveru. Ozvi se za týden-14 dní...Za týden budu zase doma, teď "obdivuji" STARÉ ANALOGOVÉ paraboly na Javě a Bali, ale už začínají i malé ofsetky na digitální vysílání... Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
RE: dálkové ovládání pro receiver Onkyo 575xTak "alda22" dostal velmi dobre tipy, ale uz asi ani neozve...slusne by bolo, aspon sa podakovat. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
ten lídlovskejza 199kč,chodí zatím spoustu let na cokoliv, asi 30ks![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: dálkové ovládání pro receiver Onkyo 575xTen lídlovskej je kouzelnej, koupil jsem jich asi 5, ale ty ostatní, co tu zaznělo, nejspíš chodí taky. Každej holt chválí, to co má doma, jak se tu často píše.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: dálkové ovládání pro receiver Onkyo 575xchlapi, díky moc za tipy, zkusím koupit ten z Lídlu, až ho budou mít...pro OJOJ1 - diky za nabídku, počkám ty 2 týdny,a pak se mi pls ozvi (mě jako nováčkovi nejdou posílat soukromé zprávy), jestli máš tu dálku navíc, nebo ne, případně bych od tebe koupil... pokud ne, Lídl to jistí :) |
alda22
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
v lídluje maj tak 2x do roka,někdy před vánoci je měli,tak jsem koupil do zásoby 5kousků,pokud potřebuješ jeden ti nechám,nový origo zabalený![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: dálkové ovládání pro receiver Onkyo 575xJeště jeden postřeh, ten lídlovskej je každá série víc vymakaná a taky víc podsvícená a víc žere baterky. Mám ovladač od Sonky a 5 let původní baterie. Klávesnici bezdrát nevypínám a 3 roky baterka. Ten lídlovskej - baterky tolik nevydrží. Ale jinak dobrej.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
Morousto podsvícení by se dalo odpojit,jenže napotvoru lídl má 3 roky záruku![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: dálkové ovládání pro receiver Onkyo 575xAle je to hezký. Teď tam byly myslím už i hodiny, příště tam bude wifina a někdy možná i foťák. Až z toho bude dotykáč, tak z toho udělají malej tablet a pak to koupí Microsoft, udělá na druhý straně Lumie ještě jeden displej a Tevion se rozpláče.![]() ![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
Morousjá jsem kupoval silvercrest![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: dálkové ovládání pro receiver Onkyo 575xJá TEVIONYI když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
a jákýje mezi nimi rozdíl?,ty neznám![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: dálkové ovládání pro receiver Onkyo 575xSilvercrest dělá taky ty scannery na diáky, jednou jsem to koupil a druhej den to šlo zpátky. Je to komplet včetně prosvícení napájený přes USB a nebylo to ono. Ale dy DO-čka jsou asi držáky![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: dálkové ovládání pro receiver Onkyo 575xA nebo si to pletu - Silvercresty prodává Lídl a Tevion Aldy. Protože od Tevionu mám i DVD z Aldi, ještě v dobách Scartu mělo tohle už HDMI a vzadu basu audio konektorů na 5+1.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: dálkové ovládání pro receiver Onkyo 575xTeď zrovna mám v parádě tenhle a ladím s tím Topfieldhttp://dalkove-ovladace.heureka.cz/dalkovy-ovladac-tevion-tv-3/ I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
Tevionjsem v lídlu nikdy neviděl a Aldi tady nikde neznám,tak to vypadá,že jsi to popletl,ale o nic nejde![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: dálkové ovládání pro receiver Onkyo 575xJsem kupoval v NěmeckuI když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
![]() |