Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

dálkové ovládání pro receiver Onkyo 575x

Dobrý den, odešel mi do věčných lovišť ovladač k Onkyu TX-DS575x, typ ovladače ONKYO RC-392M. Půjčil jsem si jiný a s ním vše funguje normálně, tak bych se chtěl zeptat, jestli někdo nemá doma nějaký nepotřebný ovladač, třeba co zbyl z nefunkčního receiveru. Děkuji moc za info.

alda22
Registrace: 2/2015
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40
Odpověď v diskusním vlákně

kolik

za ten silvecrest chtěli ,jen pro porovnání,já všechny kupoval v Čechách R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: dálkové ovládání pro receiver Onkyo 575x

Standartně to gunguje tak, že ve stejný den je akce v CS Lídl i v DE Lídl. No a V Německu To to vyjde většinou levněji. Naposled jsem to porovnával vloni v létě, kdy byl v Lídlu v akci dalekohled BRESSER. Tady stál 9999,-, já ho koupil v Erlangenu, to je u Norimberka, náhodou jsem tam jel, vyšel po přepočtu asi na 800,- Kč. Ten rozdíl vývá 20-50 procent. Je to tak u většiny sortimentu. Osobní zkušenosti mám s cyklovýbavou, nádobím, trampolíny, trampoliny, elektrotechnika atd.
Podobně je to i s fotopřístroji, nedávno jsem kupoval SonyA7, porovnej si Megapixel a Saturn.de. Poslal jsem tam objednávku, připravili mi to a ušetřil jsem skoro 10 litrů. Ale i Dachstain. Koupil jsem si ve středu boty za 40 Eur, přijel jsem v nich do PLzně a jdu kolem Dachsteinu a ejhle. 1666,-Kč. A to bylo éčko za 25,-.
Ty dálkáče mám tedy z Aldi, oblouvám se, že jsem to trochu popletl, a stály cca. 10 Eur/ks. Zbyl mi poslední, ostatní jsem rozdal.
Pokud máš zájem o nákup většího množství, udělej si cenový porovnání http://www.lidl.cz/cs/index.htm proti http://www.lidl.de/de/aktuelle-angebote
To jsou moje zkušenosti za posledních cca 10 let. 5 let jsem dělal v Erlangenu, tak vím, o čem píši. R^ :laughing: :laughing: R^
Nevím odku d jsi, ale některý supermarkety, jako např ALDI maj ještš Aldi-Nord, Aldi Süd. Hledej https://www.aldi-sued.de/, to je kolem hranic.

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

Morous

díky,já to mám tak 300km,pro mě se to nevyplatí,ale jsme přeci všichni v jedné evropě,máme tedy stejné ceny,stejné výplaty,stejnou kvalitu potravin,nebo se pletu? R^ :laughing: R^

pierrepetr

Pierre, někdy to bývá jinak. Vozil jsem domů i vokurky, protože vyšly levněji a byly pěstovaný na polích za městem, kudy jsem jezdil denně na kole. Nebyly to tudíž přepráškovaný španělský šmejdy. A až vyjde další Dream, tak si ho objednám v Conradu nebo Saturnu, a těch 200 km si pro něj s radostí dojedu, alespoň budu vědět, že je určený a vyrobený pro západní trh a není to žádnej šmejd pro východní rozvojové country.

Morous

no zrovna

Conrad už je taky hodně čínskej R^ :laughing: R^

pierrepetr

Do českýho nechodím

Morous

mluvíme

o německým,ten znám dokonale v Hirschau,to ještě v devadesátýmdruhým byl slušný obchod,pak to šlo,jako všude do pr.... R^ :laughing: R^

pierrepetr

V Hirschau byla a snad i ještě je centrála, ale když se postavila dálnice, začalo to bejt z ruky, tak jsem tam přestal jezdit a nakupoval v Conradu v Norimberku. Celkem slušný, spousta akcí a komunikativní personál, dá se tam i objednávat. Teď občas kouknu, kdy se u nich v nabídce objeví DM7080 a za kolik.

Morous

pierrepetr, diky za nabiku, zkusim pockat az se vrati OJOJ1 a jestli pripadne neproda original, pokud ne, vyuzil bych tvoji nabidku a jeden si od tebe koupil

alda22

alda22

jasně,jak chceš,mám ještě 3 ks R^ :laughing: R^

pierrepetr

alda22

Budu teprve dávat Onkyo do opravy, zda se podaří někomu opravit, takže to bude trvat, zatím si kup Univerzál, ten se neztratí a později se uvidí, dám Ti pak zprávu...

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

tak jsem narazil na starsi prispevek, kde "mil" by mel mit navic jeden ovladac Onkyo stejny jako mam ja, akorat mi to tady nedovoli napsat mu zpravu :-(
muzu poprosit nekoho ze starsich uzivatelu,jestli by mu nenapsali, jestli jej jeste ma? moc dekuju za ochotu

mil 19.10.2014 pise:
RE: Receiver Onkyo a dálkové ovládání
Ahoj, tento Do mám doma a už ho nepotřebuji (nefunkční AV receiver), můžu ti ho prodat.

alda22

ojoj1, jakou mas na receiveru zavadu a kam jej budes davat do opravy? Ja jsem jej dal jednou na opravu v Brne do Aviservisu, servis myslim kvalitni, ale cena tomu odpovida, oprava stala zhruba polovinu hodnoty receiveru :( dodneska si rikam, ze jsem mel na inzerat koupit ten samy a mohl jsem ten jeden mit na nahradni dily...

alda22

alda22

zkus napsat redakci,jestli ti nedají na něho kontakt s jeho svolením R^ :laughing: R^

pierrepetr

alda22

nebo si dej inzerát do bazáru,tam můžeš beztrestně napsat kontakt na sebe R^ :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra