![]() |
|
beIN Sports Mena 1-16 v ČRZdravím ,prosím Vás nevíte jaké jsou možnosti přijmů těchto stanic ? Nevím jestli je nějaká "evropská odnož" , ale mám přímo zájem o "asijskou verzi" a to at ze satelitu ( ale podle toho co jsem zjistil tak to asi není možné s běžnou parabolou do 120cm) nebo se někde něco nachází at už volně nebo placeně ? Popř. není nějaká možnost přes stream ? Nějaký lepší úrovně - co spolehlivě funguje ? Klidně i placeně ? Stránek na tento paket jako na každý je volně miliarda , ale spolehlivě nefunguje prakticky nic. Tak kdyby měl někdo nějaký postřeh byl bych vděčný. Konkretně bych z toho množství měl zájem o programy 6-9 ,( z důvodu AFC Champions league). Děkuji mnohokrát |
harry88
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: beIN Sports Mena 1-16 v ČRZo 120 cm na to rýchlo zabudni! To musíš dosť ešte pridať.Na 7,2W na stabilný príjem aj za zlého počasia všetkých beIN Sports tak 200 cm! Na 155ke išli všetky iba pár hodín z celého dňa a to muselo byť pekne![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: beIN Sports Mena 1-16 v ČRBein Sport HD a News HD FTA 12245V idú na tej 155ke celkom stabilne celý deň najslabší signál je okolo 12:00.Ale na bezproblémový príjem parabola cez 2m a na 26E je to ešte horšie.Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: beIN Sports Mena 1-16 v ČRDobrá myslel jsem si to , že satelitní cestou to je skoro beznadějné.Má tedy někdo zkušenosti s nějakým placeným programem(softwarem) , přes který by to šlo ? Je s něčím zkušenost ? Já to před cca 2-3 lety zkoušel když jsem taky něco taky hledal ...ale par takových věcí jsem zaplatil a bylo to snad ještě horší než co je na netu free :-) |
harry88
![]() |
|
RE: beIN Sports Mena 1-16 v ČRZkus tvcorner. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 292 |
![]() |
|
RE: beIN Sports Mena 1-16 v ČRnemáš prosímtě nějaký přímý link ? Jediné co jsem našel ohledně tvcorner tak je nějaký francouzký shop se sat. technikou :/ |
harry88
![]() |
|
RE: beIN Sports Mena 1-16 v ČRCo třeba nějaký sportovní programy z daleké Asie? Čína nebo Korea. Samozřejmě jako internet stream. To by mohla být určitá cesta. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
beIN Sports Mena 1-16 v ČRbeIN Sport vysiela aj na družici Eutelsat Hotbird, ale neviem, ako sa dostať k prístupovým kartám. |
Alibaba21
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
RE: beIN Sports Mena 1-16 v ČRjo to už mám vyzkoušený lokalní TV co přenaší AFC Champions league , pokud hraje Australský tým tak nejni problém FOX SPORTS AUS , ale čínská SINA , korejský CBS , japonská SKY to je velkej problém a když už to najdu tak to jde jen přes proxy a je to nekoukatelné. Snad jen thajský STAR Sport. Cesta to samozřejmě je , ale přes beIN by to bylo vyřešený na jednu ránu :-) |
harry88
![]() |
|
RE: beIN Sports Mena 1-16 v ČRNo jo no, sport je zvláštní kategorie. Čínská CCTV-1 se dá sledovat dokonce v HD kvalitě bez geo blokace.http://tv.cntv.cn/live/cctv1 |
toothpick
![]() |
|
haryy88bein sport celý jde celý den bez problémů na 25.5E na min. 220 parabolu. Na 7E všechny frekvence a ještě ne po celé zemi naladíš od 180cm.Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 618 |
![]() |
|
toothpick / Janiktoothpick: diky za CCTV - to se bude možná někdy hodit pro mě . DěkujiJanik: pokud to jde na 25.5e od 220 bez problémů po celý den, tak až mi doma schválí takovej "taliř" tak by to bylo úplně super :-) |
harry88
![]() |
|
beIN Sports mena 1-16 v ČRhttp://iptv-xbmc.blogspot.cz/ na těchto stránkách by jsi možná mohl něco objevit. Zkopíruješ link a vlžíš do VLC playeru a koukáš. Bohužel ne vždy to funguje :( |
Mysak12
Registrace: 3/2013 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: beIN Sports Mena 1-16 v ČRdíky zkusím |
harry88
![]() |
|
Mysak12Mysaku tak ti dekuji - diky tvoji radě jsem se dostal na super cestu.Místo VLC jsem zvolil SIMPLE TV a zaroven našel navod jak BeIN udržovat neustále aktualizovaný. BEIN frčí v HD kvalitě jak víno všechny kanály - občas se to "prokostičkuje" ,ale jinak parada. Ani jsem takovou vysokou kvalitu a a hlavně funkční nečekal - nevím jak často se o to budu muset starat , ale to se uvidí. Ale pokud jde takto Bein zřejmě se tím bude dát otevřít další asijský trh. Já jsem na tom VLC skoro nic nerozjel. Co jsem se dočetl tak hlavním plusem je, co nepřehraje nebo nezvládne VLC, to zvládne bez potíží SimpleTv. Přehraje stream v podobě URL - http, rtmp, link simple.... nepřehraje rtsp, mms (VLC ano). Takže děkuji za dobrou radu. Tedka je co zkoušet :-D |
harry88
![]() |
|
RE: beIN Sports Mena 1-16 v ČRPravda. Ten příspěvek od myšáka je velice inspirativní. Stačí dát do Googlu "simple tv channel list" a už se to sype.http://streaming1tv.blogspot.cz/2014/08/playliste-channels-m3u-on-simple-tv.html |
toothpick
![]() |
|
streaming1tv.blogspotTak nevím co si myslet,hned to chce veškerá data ke kartě a to je podivné |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: beIN Sports Mena 1-16 v ČRNa to vůbec bez Adblocku nemůžeš chodit :DAdblock je naprostá samozřejmost, když hledáš na internetu nelegální streamy. |
toothpick
![]() |
|
beIN SportsZkus hledat na www.tvsatnitra.sk Tam maji karet dost i na maryas! |
Kolek
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 112 |
![]() |
|
RE: beIN Sports Mena 1-16 v ČRTady je čínská CCTV-5, která je na oficiálním webu blokovaná. Je to skvělá televize s atraktivním programem. Stejně jako ta CCTV-1, která se orientuje na zábavu. U nás není volně k vidění nic srovnatelného.http://tv.itver.cc/cctv5/ |
toothpick
![]() |
|
![]() |