![]() |
|
Digi Slovakia asi chystá prelaďovanieDigi Slovakia upozorňuje svojich zákazníkov cez oznam na obrazovke, ale aj na svojej facebookovej stránke, aby prijímač na noc vypli cez DO. Asi sa chystá veľké prelaďovanie, pri ktorom sa zákazník na rozdiel od Skylinku nemusí o nič starať. Podľa niektorých komentárov na facebooku by mali byť najsledovanejšie stanice, z ktorých sú niektoré v HD, byť na jednom, asi ich hlavnom TP, odkiaľ ide napríklad EPG či iné veci |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 929 |
![]() |
|
RE: Digi Slovakia asi chystá prelaďovanietak tak, rozosielali tiet maily v tomto zneni:Vážený zákazník, dňa 17. 2. 2015 v ranných hodinách uskutočníme technické úpravy kvôli zlepšeniu kvality televíznych služieb. Realizácia zmien je plánovaná od 1.00 a bude trvať do 5.00. Po tejto zmene sa môže stať, že sa Vám nezobrazia niektoré televízne kanály. V takom prípade stačí prepnúť na kanál WAU (štandardne na pozícii č. 7) na 3 minúty. Ďakujeme za pochopenie. Váš Telekom |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: Digi Slovakia asi chystá prelaďovaniePreco by sa mali zakaznici Skylinku vlastniaci Skylink ready o nieco starat? Mam dve Skylink ready krabice a nikdy som sa o nic nestaral. Ina situacia moze byt pri inych prijimacoch (bez Fastscan a pod)Zbytocna poznamka o Skylinku tak nasolim aj ja jednu o Digi, teda aspon z infomracii okolia, drahe mazanice, nefunkcny teletext, zamrzajuci box a pri zhorsenom pocasi dovi-dopo tma ![]() ![]() ![]() Z tohto pohladu zlaty Skylink ![]() ![]() |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
Trakyjasně,ještě by přes noc měli rozeslat pozlacený scarty,hroznej humus![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
@Trakyno neviem co si ty videl ake mazanice, ale bezny smrtelnik ma moznost vidiet HD-cka z telecomu ktore su aj pre upc a tam mas priemerny konstantny datovy tok okolo 10 Mb/s coz c porovnani so s h i t linkom a jeho variabilnym datovym tokom na HD-ckach od 2,5 do 4 mb/s je nebo a dudy. tomu neveril ani pobehajko lokalny managere z skylinku a ked som mu ukazal ze arte sd coz je bezna volna tv z astry ma lepsi datovy tok ako ta ich slavna hd ponuka alias joj hd, joj + HD atd . takze HD-cka u skylinku u pridanie pismen HD za nazov stanice a preklopenie do mpeg 4.. tot vsio a nejaky Traky haky baky im to zozral aj z navijakom![]() ![]() |
arioner
![]() |
|
RE: Digi Slovakia asi chystá prelaďovanieDatove toky tu boli rozoberane viackrat, nie je to vzdy a pri kazdej stanici 2,5-4, niekde je to podstatne vyssie (Dajo HD, Nova Sport HD..).Neviem ake maju Telekom-unisti plany, ale ak budu drztat Magio aj Digi tak Digi bude vzdy ta podradnejsia platforma ![]() ![]() ![]() Opat rypes do Skylinku, ale Skylink by som teda za Digi nemenil ![]() ![]() |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: Digi Slovakia asi chystá prelaďovaniekeby si mal 150 ledku a kukal markizu HD tak zaplaces.. kaslem im na to resamplovane HD. a preco ist ku konkurencii ? trebars:ludia ktori su zvyknuty platit si pridu na lepsie pri freesat medium + HD balik to jest 9,75 € + 5 € za HD-cka zo skandinavskej prenosovej trasy - cize maximalna kvalita to mas 14,75 kontra skylink kombi za 15,50 a k tomu next karta zadarmo - cize mozes posunut/predat susedovi, kdeszo u skylinku mas zatial next kartu za 44 € este pokracovat v tych dovodoch ? |
arioner
![]() |
|
RE: Digi Slovakia asi chystá prelaďovanieRaději se budu přes DreamboxEdit starat, než aby mi někdo nafrkal programy kam ho zrovna napadne.Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
TrakyKonečně objektivní a slušný příspěvek.![]() ![]() |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: Digi Slovakia asi chystá prelaďovanienová digi bude dobrá , ešte zatiaľ mám starú digi , nejak nechcem platit za prenájom boxov 3 eurá za mesiac, počkám ešte čo bude zo starov digi , dokedy ešte pôjde neviem |
satman5455
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 525 |
![]() |
|
neuzilneuzil objektivny prispevok? Asi si nevidel a ani traky novu digi a jej hd.Potom hovor o objektivite.Pre mna je to subjektivny klam.Pravým dôvodom toho, prečo Ťa niekto neznáša a ohovára je to, že my mame niečo, čo ty nikdy mať nebudes,Bohusu.
|
Born
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 481 |
![]() |
|
RE: Digi Slovakia asi chystá prelaďovanieDYGY v soucasne dobe je pro fotbaloveho fandu pomerne vhodnou legalni platformou - 2x modul CI+ s kartou a 260,- Kc/mes. + 2 000,- Kc moduly,po ukonceni DYGY budou moduly do sbirky nepouzitelnych modulu.Kdyz by uz,pak flexi 7 + next vychazi draze,ovsem bez smlouvy.Jinak kvalita HD cek ny DYGY je velmi dobra. Zaver:kdo ma prijem full DVB-T ,je fotbalovy fanda,tomu DYGY poskytne cenove vhodnou legalni alternativu. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Digi Slovakia asi chystá prelaďovanieTo čo urobilo Mágio, musí aj Digi, však majú jedného majiteľa |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 561 |
![]() |
|
![]() |