Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Liga mistrů definitivně pouze na O2

Pro fandy fotbalu: "Nakupujeme další a další exkluzivní práva. Nyní se zaměřujeme na sport," potvrzuje v rozhovoru pro HN šéf operátora O2 Tomáš Budník. "Snažíme se najít zajímavá práva ke sportovnímu obsahu, která jsou k dispozici pro Českou republiku, a chceme je mít exkluzivní, aby nebyla na jiné kabelové televizi či satelitní platformě," říká Budník.
http://archiv.ihned.cz/c1-63547860-o2-investuje-velke-penize-do-sve-televize-nakupuje-exkluzivni-sportovni-prenosy

Gibertini 155 Du,polární závěs Gibertini, QARL 3636+, Super Jack V-Box II., Vantage HD 8000, VU+ Solo2, LNB Inverto Black Ultra 0,2db.

mog1993
Registrace: 4/2005
Galerie: mog1993
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 103
Odpověď v diskusním vlákně

Paterliny

odkud máš takové info?Ale logiku to má..A co ta Seria A?

dawis77
Registrace: 9/2011

RE: Liga mistrů definitivně pouze na O2

takže sport tv skoro takový odpad jako Novasport :))) Na KHL jim kašlu...

dawis77

Tak to je mi jasné :-) Srandovní představa, jak Brit shání polskou Cyfru, aby sledoval vlastní ligu :-)

No ale v každém případě ta šance, že by to v případě O2TV bylo jiné tady je, jak píšeš, IPTV by jim vadit nemusela. A mě osobně by ani nevadilo, kdybych si ty zápasy mohl pustit s tím dvou-hodinovým zpožděním, to mi ještě nestihne nějaká dobrá duše říct výsledek a lepší, než sedět u streamu.

alibagil
Registrace: 5/2006

Marek Kindernay

se holt snaží.

bretah
Registrace: 9/2012

I proto mají v Anglii plné stadiony . Lidé nesedí doma na zadku u svých placek, ale chodí na stadiony. To, že je tam k vidění trochu jiný fotbal než třeba u nás ,to už je zase trochu jiná pohádka.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Tak to jsem zase přesvědčený, že by ty stadiony byli zaplněné úplně stejně, i kdyby vysílali komplet všechno, ostatně plno je i na zápasy, které v TV jsou. Tam je holt stěžejní ta trochu jiná pohádka :-)

alibagil
Registrace: 5/2006

Na KHL sa im vykašlú, Slovan tam už nebude, takže absolútne nezaujímava liga s amaterským vedením a TV prenosmi.

Paterliny
Registrace: 1/2006

Paterliny

a odkud máš info o té La Lize?A jak to bude od nové sezony se Serii A,zůstává na digisportu?Můžeš mi klidně napsat i do soukormé zprávy..

dawis77

Seria A zatiaľ nie je istá, od novej sezóny chcú vysielať českú hokejovú ligu, ale tak že zápasy si budú sami vyrábať, nie ako teraz keď iba preberajú ten istý prenos ako ČT Sport.

Paterliny

Paterliny

díky za odpověď,já mysím že Serie A zůstane na digisportech.Jedině že by ji koupilo sport tv jak přišel o tu La ligu,ale to se nejeví moc reálně.

dawis77

Seriu A buď Sport TV alebo Digisport. Digisporty sa chcú už sústreďovať iba na vysielacie práva pre Slovensko. Takže počítam že časom aj Digisport 1 a Digisport 2 bude iba na Slovensku, exkluzívne v Magiu a Digi tv pre SR územie.
To čo získa digispot tak v ČR to bude vždy zrejme v O2 a na ich zatiaľ jednom športovom kanáli, časom má byť dva - tri.
Takže ak niekto kúpi nejaké práva súčasne pre SR a ČR územie tak to bude zrejme už iba Sport TV, Novasport.
Alebo tu je varianta že to kúpi aj Digisport a sublicenciu pre ČR predá O2 a jeho kanálu. Teraz majú takú dohodu že digisporty sú exkluzívne v ich balíkoch na ČR území.
Takže koho baví športy by si mal čo najskôr zaobstarať Magio, sport tv aj tak pomaličky ale iste končí... KHL sa chcú zbaviť, lenže bez Slovana alebo Leva o to nemá nikto záujem... a oni majú ešte práva na dve sezóny

Paterliny

Paterliny

díky za vyjasnění situace,ještě si nenapsal odkud máš to info s tou La Ligou?Oficiálního ještě nic není...

dawis77

no pokud pokud bude mít 02 jen jeden ten nový sportovní kanál,tak se mi to zdá málo.Bude se jim to časově krýt ty fotbalové zápasy někdy,no uvidíme :))

dawis77

oficialne nie je nič z toho čo som písal, ale bude :-) O2 Sport bude prvý rok taký nič-moc, ale časom to bude lepšie si myslím.

Paterliny

Stejně si myslím, že to i přes to ta jejich televize nebude hrát nějaký významšjí prim na našem trhu. Skylink, UPC a Freesat by UPC to mají jisté.

O2 televizi věšina lidí využívá k internetu nebo k mobilním tarifům, a tak to i zůstane.

mAGiic
Registrace: 3/2011

taky si myslím že jim ta LM moc nových zákazníků nepřinese a to i pokud by koupili i La Ligu podle mě...A to se ještě spekuluje,že za ten nový sportovní kanál budou chtít extra peníze Rv

dawis77

Nech to koňovi.....

bretah

ale pokud za ten kanál budou chtít extra peníze tak to je velká chyba o2 si myslím...Jelikož to bude kanál určený jenom pro o2 tak by měl být dostupný včem o mají o2tv...

dawis77

Od Skylinku a freeSATu nic neocekavejme

Skylink a nechteji invesnechtejiovat do sportovnich prav, tak se nedivme ze O2 neco delaj. Bohuzel na satelitu nebudou ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

ivo2001

no zatím koupili jen LM :)))

dawis77

Faktem je, že jen O2 pochopilo, že pay tv znamená především sporty živě.

bretah

Liga mistrů

Je možné,to někde chytit legálně ,mimo kyslík,má někdo typ?Můj doktor,kteréj by to rád někde abonoval,mimo kyslík,se mě ptal a já o tom neím zhola nic
dík

korkoran
Registrace: 10/2006

Momentálně stále ještě Prima cool a ČT. Co se českých práv týká. Takže mu zatím stačí jen zaplatit skylinku serpo, pokud to chce v HD. Příští rok O2 a čt a slovenská tv.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

re:wladis

a na slovácích pojede to na SS2?

korkoran
Registrace: 10/2006

STV a DiGiSport

bretah