Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

výběr přijímače

Zdravím jaký by jste mi doporučili přijímač, rozhoduji se mezi Xtrend ET 8000, DM 800 HDse, a Vu+Duo. Dík

poklopec

pokl
Registrace: 11/2014
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

hdpe

nemáš pravdo Breznev skapal 1982 to jsem byl akorát na vojně a v TV se nevysílalo nic jiného než pohřeb k....i

poklopec

pokl
Registrace: 11/2014

RE: výběr přijímače

Vtedy bola v Kremli vysoka fluktuacia, kto si to ma vsetko pamatat. ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

ano a prvý kto vedel , že zomrel brežnev , boli meteorológia. moskva mínus jedna. no dobre. a teraz nazad k realite.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Zdar a diky-ano,zdupal jsem ten rok,nicmene sledovali jsme primy prenos pohrbu,tehdy na SPS Ostrava-Vitkovice.Protoze vecer v TN to bylo vystrizene. A fliktuace byla velka Cernenko a Andropov...

hdpe
Registrace: 11/2007

Ja by som ti odporúčal Xtrend ET 8000. Mal som ho doma asi 2 mesiace - nastavoval som ho pre brata. Obraz bol skutočne excelentný a to sa týka aj SD vyielania. Lepší SD obraz som ja osobne na iných prijímačoch ešte nevidel. Podobný možno áno, ale lepší určite nie. Zapojený bol na full HD plazmu Panasonic 55". Keď mi odíde môj Golden Media, tak si určite kúpim nejaký Xtrend.

Frank11
Registrace: 2/2009

RE:výběr přijímače

Koupil jsem si IQON FORCE1, na Slovensku a musím říct, že jsem neudělal chybu. Je to opravdu rychlá mašinka s novým HW, který nemají ani některé dražší přístroje. Technická podpora je špičková a téměř okamžitá. Všechno je již nainstalované, připravené k okamžitému použití. Obraz nádherný a nejrychlejší připojení LAN, co jsem zatím vyzkoušel. Prostě R^ .

ladada

Taky mám tenhle přístroj v hledáčku.

IQON Force 1,karta ICE,O2TV,TV Panasonic TX-P42S10E

daddy
Registrace: 8/2006

RE:výběr přijímače

Taky jsem dlouho nemohl vybrat, ale rozhodly kladné ohlasy od prodejce a hlavně chvála uživatelů v zahraničí na Iqon. V neposlední řadě samá pochvala na prodejce a jeho podpora, jak sw, tak rady po mailu a trpělivost při řešení čehokoliv s nastavením a podobně.

ladada

Xtrend ET 8000

Xtrend ET 8000 bez kementara

SHAY
Registrace: 6/2012
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra