![]() |
|
výběr přijímačeZdravím jaký by jste mi doporučili přijímač, rozhoduji se mezi Xtrend ET 8000, DM 800 HDse, a Vu+Duo. Díkpoklopec
|
pokl
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 929 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
hdpenemáš pravdo Breznev skapal 1982 to jsem byl akorát na vojně a v TV se nevysílalo nic jiného než pohřeb k....ipoklopec
|
pokl
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 929 |
![]() |
|
RE: výběr přijímačeVtedy bola v Kremli vysoka fluktuacia, kto si to ma vsetko pamatat.![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: výběr přijímačeano a prvý kto vedel , že zomrel brežnev , boli meteorológia. moskva mínus jedna. no dobre. a teraz nazad k realite.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: výběr přijímačeZdar a diky-ano,zdupal jsem ten rok,nicmene sledovali jsme primy prenos pohrbu,tehdy na SPS Ostrava-Vitkovice.Protoze vecer v TN to bylo vystrizene. A fliktuace byla velka Cernenko a Andropov... |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: výběr přijímačeJa by som ti odporúčal Xtrend ET 8000. Mal som ho doma asi 2 mesiace - nastavoval som ho pre brata. Obraz bol skutočne excelentný a to sa týka aj SD vyielania. Lepší SD obraz som ja osobne na iných prijímačoch ešte nevidel. Podobný možno áno, ale lepší určite nie. Zapojený bol na full HD plazmu Panasonic 55". Keď mi odíde môj Golden Media, tak si určite kúpim nejaký Xtrend. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
RE:výběr přijímačeKoupil jsem si IQON FORCE1, na Slovensku a musím říct, že jsem neudělal chybu. Je to opravdu rychlá mašinka s novým HW, který nemají ani některé dražší přístroje. Technická podpora je špičková a téměř okamžitá. Všechno je již nainstalované, připravené k okamžitému použití. Obraz nádherný a nejrychlejší připojení LAN, co jsem zatím vyzkoušel. Prostě![]() |
ladada
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
RE: výběr přijímačeTaky mám tenhle přístroj v hledáčku.IQON Force 1,karta ICE,O2TV,TV Panasonic TX-P42S10E
|
daddy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
RE:výběr přijímačeTaky jsem dlouho nemohl vybrat, ale rozhodly kladné ohlasy od prodejce a hlavně chvála uživatelů v zahraničí na Iqon. V neposlední řadě samá pochvala na prodejce a jeho podpora, jak sw, tak rady po mailu a trpělivost při řešení čehokoliv s nastavením a podobně. |
ladada
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
Xtrend ET 8000Xtrend ET 8000 bez kementara |
SHAY
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 143 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |