![]() |
|
Skybox - F5http://www.greatdvb.com/en/skybox-f5s-full-hd-1080p-digital-satellite-receiver-hdnemá to někdo doma,zajímají mě zkušenosti z provozu s M7,díky ![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
RE: Skybox - F5pokud víš co je google tak dej vyhledat :" Uz ziadny Skybox nekupim tesne po 2 rokoch z 10tich 7 KO " tam se dočteš více :-) Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
lubos3necdíky google znám,ale on skoro nezná tento přijímač,natož nějakou diskuzi,děkuji za info,nebyl by nějaký odkázek na tento konkrétní přijímač?,díky![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
už se to tu řešilohttps://www.parabola.cz/forum/topic-80451/2/, nevím s jakým výsledkem![]() |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
decmendíky za odkaz,ale tam se řeší karta,což mě dodavatel ujistil,že to jede OK,spíš mě začalo zajímat,jak je to s životností nad dva roky provozu![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
sám víšže takový věci se dělají moc málo - záruka a šmitec.Tak si předplať 5-ti letou ![]() |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
decmennejde tady o mě,můžu je mít za pár doláčů,tak by se to vyplatilo i na dva roky![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
v rámci objektivitytreba pripomenúť, že sa to netýka len Skyboxov / ak to je vôbec pravda /Ja mám takú istú skúsenosť s Hdboxami 7110 ktoré sa ale nedali na pulte kúpiť za 40 € ako Skybox a napriek tomu ich vyhadzujem do koša. Podpora výrobcu je takmer rovnako zlá a stabilita Skyboxov 5x vyššia - tak si vyber |
dempsey
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 916 |
![]() |
|
Není nad to si koupit raději Skytecvšechno co začíná na SKY je podezřelé![]() Pokud vím tak čínané (Skybox ) za 3 roky nebyli schopni zajistit podporu česko slovenských karet . Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
![]() |
|
neni nad to kúpiť si hdbox 7110Kórejci mali dvakrát tolko času na to aby opravili driver na čítačku a tri krát tolko času aby odladili epg v streame pre všetky Fortisy a výsledky poznáme![]() Zrejme sa tieto poznatky nedostali správnou cestou k "inžinierom" ktorí tak skvelo odladili karty ... |
dempsey
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 916 |
![]() |
|
lubos3necjá mám jiné info od dodavatele,proto se chci ujistit ,možná do konce týdne budu mít na otestování na pár týdnů,tak napíšu,jak s kartami,bohužel životnost nemohu zjistit,tak rychle![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skybox - F5Jo dyl*no,všetci netrpezlivo čakáme na výsledky tvojich testov.Skutočne by tieto boxy,ak tvoje testy dopadnú úspešne,boli prínosom pre tunajších satelitných fajšmekrov. |
marian34
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
pozor na kopie Skybox :-(Pokud na Amazonu píšou že prodávají originál tak se dá předpokládat že čínané (nebo,že by vietnamci ?) prodávali kopie?http://www.amazon.com/Original-satellite-receiver-display-support/dp/B00EXQUFR0/ref=sr_1_sc_1?ie=UTF8&qid=1424301833&sr=8-1-spell&keywords=skkybox ![]() Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
![]() |
|
marian34no hezky jsi se vyblel po propuštění,příště piš slušně a za sebe,na tebe jsem čekal,děkuji![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
lubos3necdíky za odkaz,já je budu mít na test 100% z hongkongu![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
marian34za pět let jsi ze sebe vypotil 17 příspěvků,z toho polovina na odchod do tropů,tedy jsi "prínosom pre tunajších satelitných fajšmekrov",děkujeme![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skybox - F5A čo také tam chceš testovať,keď ani nepoznáš rozdiel medzi irdeto a M7 kartou?Či sa dá na tom uvariť káva,alebo či by sa to nedalo vykuchať a rozpredať na náhradné diely? |
marian34
![]() |
|
marian34to v tý base neměli internet?četl jsi dotaz? "nemá to někdo doma,zajímají mě zkušenosti z provozu s M7" o kávě nic,co máš dál?,k tématu,než si budeš zase měnit nick ![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skybox - F5No práve dyl*no,M7 v tom nerozbeháš,ani keby ti v hongkongu k tým boxom pribalili troch šikmookých inžinierov. |
marian34
![]() |
|
@dempseytak kukam ze niekto nemoze prežrat že ho vykydal od koryta jeho byvaly chlebodarca, tak o5 kope nozickamikeby sa ma bol Lubo preptal skor nemusel ani 1/10 investovat do teba - trt vies a trt si uprbil.. vzdy si bol len obycajny pozerajponadpleco a tym aj ostanes BTW: a nezabudni call to prievidza ze si z teba zase robia pi*** ![]() |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
marian34laskavě si dostuduj,co je značka M7,pak se realizuj,jinak je to sebezesměšňování z tvé strany![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
@furickaFogo prečo mi tu zasi*raš vlákno?Pepana už mám na lopate,už stačí kopnúť do rici a ty sa mi tu vrýpeš s dempseym. |
marian34
![]() |
|
marian34tak si kopni,ale pozor,aby tam nebyla zeď a za chrbátem tropy![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skybox - F5A čo chceš ešte počuť?V plnej kráse tu predvádzaš "českú" vychcanosť(inak nič proti bratom čechom)-za pár doláčov ti šikmooký ponúkol nepredajné boxy a ty prvé čo spravíš,vyrukuješ s tým na fóre a pýtaš sa jak idi*t či to chodí s M7.Akurát vieš,že to chodí s nejakými kartami(možno sedmovými).No veď zober zo desať kusov,otestuj,zabezpeč FW,makaj dylino a môžeš sa prezentovať.Chudáci tí,ktorí sa s vidinou dobrej kúpi stanú majiteľmi takýchto stb. |
marian34
![]() |
|
jsem rád ,žejsi začal psát slušně a "odpověděl" složitě na jednoduchou otázečku"nemá to někdo doma,zajímají mě zkušenosti z provozu s M7,díky" máš tam ještě něco přínosného?,od tebe jsem se zatím ,mimo urážek,které jsou ti vlastní a bez kterých nesesmolíš jednu větu,nic nedozvěděl,i tak ti děkuji za tvůj čas ![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skybox - F5Tvoja otázka sa nesie v duchu "dejte mi lidi,já to udelám".Nerob tu ostudu inak kvalitným českým predajcom a zober z hongkongu radšej nejaké šarkany.Potom sa kľudne zastav,naučím ťa ich púšťať. |
marian34
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |