![]() |
|
radsi free sat jak skylinkTak panove co rikatr na to free sat na 3 telky 3 boxy gtatis 3 karty nabidka plusova plus 3filboxi za korunu s dotaci 1500 na instalaci a mesicne 450 ...neberteto na jednu telku 199 s vlastim stb a sjejich 299 plus dalsis box s kartou gratis |
warteam83
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
RE: radsi free sat jak skylinkSD mazanicím zdar ! |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
Další zbytečné téma!Nás to bohužel nezajímá.....stránky a nabídky freesatu snad najde každý......![]() Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: radsi free sat jak skylinkpresne tak, vsetko je na ich webe.I ked to HD je u freesat kvalitou lepsie ako u skylinku.Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)
|
dtnl
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 832 |
![]() |
|
RE: radsi free sat jak skylinkje to tiež volba, mazanica ako mazanica, rozdielu niet, ale terazky letí iný dodávateľ...![]() ![]() Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
free satje pro maďary,vietnamce, Nejsou schopní mít Ct2HD a Ct sport HD a na čechy serou a podporuji kdejakou verbeš. Zlatej Skylink |
kuri75
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
to je zase témaSnad je každý zákazník svéprávný, aby si vybral podle své chuti. Měřit něco pouze cenou je zavádějící...většina spíše hodnotí co za své peníze dostane. Freesat můžete porovnávat s Digi a ne Skylinkem, ten je úplně jinde... |
Tolex
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
TolexVeru ten skylink je úplne niekde inde. Hlavne v kvalite platených HD. Sorry ,ale freesat je o dobrý krok vpredu v HD ,či sa to niekomu páči, alebo nie.Neporovnávajte UPC Direct keď bol na ešte na 19,2 čo mnohí robia. Mám obe platformy môj názor, moja skúsenosť.Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)
|
dtnl
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 832 |
![]() |
|
RE: radsi free sat jak skylinkA co takhle 5 telek a 5 boxů??![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
RE: radsi free sat jak skylinkBox od Free sat nestojí za nič, ja mám kartu Free sat a vlastný box, a chytáš toho podstatne viac |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 561 |
![]() |
|
TolexTy jses taky uplne jinde. Konkretne uplne mimo! |
relaxxx
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
RE: radsi free sat jak skylinkTo byla jen informace kdo s provaideru ma nej nbidku nic vic samozrejme je kepsi ntv+ na 36e.. |
warteam83
![]() |
|
RE: radsi free sat jak skylinkKdybych sem měl dávat každou informaci,kterou se dozvím,tak to by to tady pěkně vypadalo.....![]() Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: radsi free sat jak skylinkA toje ktery dodavatel ktety leti vtomto roce? |
warteam83
![]() |
|
u mne1x dvbt slovakia antena / 1xdvbt chech antena /1x dvbt polsky antena celkove asi 60 programu -- k tomu freesat medium kvuli detem - + polska nc+start/sport hd pro mne![]() ![]() ![]() |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
@waderTak to je naprosto cestne,sportovni a stavovske.![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: radsi free sat jak skylinkMusím se přidat, před chvílí jsem v podobném duchu psal dceři, dej si jednu na Krašov a druhou na Němce a koukáš na všechno a zadara. A budeš tam mít i DVB-T2.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
mam to potešenibyvat na slovensko/moravsko/polskem pohraniči--dvbt tu pokryje v pohode zaklady 3 štatov , nie všade je ta možnost ale treba skusit vytahnout i stare anteny nejlepe sparovane pro okrajovy prijem zaleži jenom na nadmorske vyšce![]() ![]() |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: radsi free sat jak skylinkPravda. Např. velmi žádaný a drahý program HBO jsme měli asi 15 let, nikdo se na to nedíval, až začali s programem Na stojáka. Všichni čučí na CT, Primu a Novu. A na to terestrial bohatě stačí. I na stará anténa![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
Morous"Na stojáka" to je jediný na co občas kouknu,jinak HBO k ničemu![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
PierreMoje řeč. A navíc to byla nejmíň 10 let hrozná mazanice, hlavně na UPCI když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
Morousno když jsem měl asi deset let prosmyčkovanej filtr ve sklepě,tak jsem ten základ rád platil![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: radsi free sat jak skylinkA co jako? Mám Skylink místo pozemáku. Pozemák mám jako zálohu a nehodlám si kvůli dostupnosti Muxu zaplevelit barák dalšíma anténama. Co s freesatem, když nenabízi kompletní pozemák jako je tomu u Skylinku. Zbytek blbostí si můžu předplatit a ne to mít nutně v základu Freesatu. Doma je jedna TV a to v obýváku, jinam nepatří. Když mi z freesatu volali, tak jsem jim řekl ano, ale max. za 50,- za mazaninu:)))) Už nevolají. :))))VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 003 |
![]() |
|
![]() |