Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

radsi free sat jak skylink

Tak panove co rikatr na to free sat na 3 telky 3 boxy gtatis 3 karty nabidka plusova plus 3filboxi za korunu s dotaci 1500 na instalaci a mesicne 450 ...neberteto na jednu telku 199 s vlastim stb a sjejich 299 plus dalsis box s kartou gratis

warteam83
Registrace: 2/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: radsi free sat jak skylink

SD mazanicím zdar !

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Další zbytečné téma!

Nás to bohužel nezajímá.....stránky a nabídky freesatu snad najde každý...... Rv

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

presne tak, vsetko je na ich webe.I ked to HD je u freesat kvalitou lepsie ako u skylinku.

Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)

dtnl
Registrace: 12/2014

je to tiež volba, mazanica ako mazanica, rozdielu niet, ale terazky letí iný dodávateľ... R^ :)

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

free sat

je pro maďary,vietnamce, Nejsou schopní mít Ct2HD a Ct sport HD a na čechy serou a podporuji kdejakou verbeš. Zlatej Skylink

kuri75
Registrace: 12/2009

to je zase téma

Snad je každý zákazník svéprávný, aby si vybral podle své chuti. Měřit něco pouze cenou je zavádějící...většina spíše hodnotí co za své peníze dostane. Freesat můžete porovnávat s Digi a ne Skylinkem, ten je úplně jinde...

Tolex
Registrace: 10/2010

Tolex

Veru ten skylink je úplne niekde inde. Hlavne v kvalite platených HD. Sorry ,ale freesat je o dobrý krok vpredu v HD ,či sa to niekomu páči, alebo nie.Neporovnávajte UPC Direct keď bol na ešte na 19,2 čo mnohí robia. Mám obe platformy môj názor, moja skúsenosť.

Od zajtra reagujem len na toho, ktorý za to nestojí ! ...a kompersor4 je môj brat :)

dtnl
Registrace: 12/2014

A co takhle 5 telek a 5 boxů?? ;P ;P To by se Ti nelíbilo wartemane ? ;P ;P To nemáš co na práci ??, psát sem takovýhle dětinský hlouposti ? ? :ogre: Jestli se nudíš, mohu ti doporučit Facebook a nebo http://hovinko.iplace.cz/menu/druhy-hoven

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous

Box od Free sat nestojí za nič, ja mám kartu Free sat a vlastný box, a chytáš toho podstatne viac

masto
Registrace: 9/2006

Tolex

Ty jses taky uplne jinde. Konkretne uplne mimo!

relaxxx
Registrace: 6/2007

To byla jen informace kdo s provaideru ma nej nbidku nic vic samozrejme je kepsi ntv+ na 36e..

warteam83

Kdybych sem měl dávat každou informaci,kterou se dozvím,tak to by to tady pěkně vypadalo..... Rv

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

A toje ktery dodavatel ktety leti vtomto roce?

warteam83

u mne

1x dvbt slovakia antena / 1xdvbt chech antena /1x dvbt polsky antena celkove asi 60 programu -- k tomu freesat medium kvuli detem - + polska nc+start/sport hd pro mne R^ deti tam maji minimini hd ,všiml sem si že posledni dobou už vetšinou sleduji jen to protože parkuji vetšinou na 13"east takže asi freesat medium zrušim ,ovšem jak mi to daji na dalši obdobi ze slevou zustanu zavolam uvidime , každopadne shitlink at si sleduje kto chce u mne doživotne Rv , sledujte si co chcete a udelejte si to tak aby byla cela rodinka spokojena a neotravujte ze skylinkem p.o.s .rali si to sami .. ;P

WADER

@wader

Tak to je naprosto cestne,sportovni a stavovske. R^

hdpe
Registrace: 11/2007

Musím se přidat, před chvílí jsem v podobném duchu psal dceři, dej si jednu na Krašov a druhou na Němce a koukáš na všechno a zadara. A budeš tam mít i DVB-T2.

Morous

mam to potešeni

byvat na slovensko/moravsko/polskem pohraniči--dvbt tu pokryje v pohode zaklady 3 štatov , nie všade je ta možnost ale treba skusit vytahnout i stare anteny nejlepe sparovane pro okrajovy prijem zaleži jenom na nadmorske vyšce R^ šlapalo to v analogu musi i digital i když vykon vysilaču šel hodne dolu --- jednoducho narvat domu co nejvic jde zdarma pak skoušet doplnit sat nebo kabelem všechny tyhle služby pujdou jen nahoru END forewer shitlink ;P

WADER

Pravda. Např. velmi žádaný a drahý program HBO jsme měli asi 15 let, nikdo se na to nedíval, až začali s programem Na stojáka. Všichni čučí na CT, Primu a Novu. A na to terestrial bohatě stačí. I na stará anténa
:)

Morous

Morous

"Na stojáka" to je jediný na co občas kouknu,jinak HBO k ničemu R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Pierre

Moje řeč. A navíc to byla nejmíň 10 let hrozná mazanice, hlavně na UPC

Morous

Morous

no když jsem měl asi deset let prosmyčkovanej filtr ve sklepě,tak jsem ten základ rád platil R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

A co jako? Mám Skylink místo pozemáku. Pozemák mám jako zálohu a nehodlám si kvůli dostupnosti Muxu zaplevelit barák dalšíma anténama. Co s freesatem, když nenabízi kompletní pozemák jako je tomu u Skylinku. Zbytek blbostí si můžu předplatit a ne to mít nutně v základu Freesatu. Doma je jedna TV a to v obýváku, jinam nepatří. Když mi z freesatu volali, tak jsem jim řekl ano, ale max. za 50,- za mazaninu:)))) Už nevolají. :))))

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra