Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

openatv 4.2 Sleeptimer

Nedaří se mi nastavit u openatv 4.2 (iqon force1) vypnutí Sleeptimer nebo vypnutí v nečinnosti. Zkoušel jsem elektro plugin ale ten nefacha. U pli to bylo v nastavení. Možná to pro oči nevidím. Dík za radu.

satman1
Registrace: 9/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: openatv 4.2 Sleeptimer

V timeroch si pozeral?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Já mám postup menu-časovače-časovače napájení-přidat.

sirda
Registrace: 11/2006

Mrknu. Ale v menu to není tam je jen nahrávání.

satman1

Mam img zo vcera na inom stroji a v menu hned v uvodnom je polozka timer, kde su pokope vsetky timery, tak tam sa pozri,alebo si daj aktualny img ked mas starsi.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Neznám tento přístroj, ale ze zkušenosti s jistotou mohu říci, že není OpenATV jako OpenATV. Časovače napájení mám i já. Zdali plugin elektropowersave funguje toť otázka, možná zkusit také edhancedpowersave

matchboxx
Registrace: 9/2012

Mám tam img od úterka. U pli to bylo hned v úvodním menu vypnutí u atv ne tam je časovač a ten nastavuje nahrávání.

satman1

A co ti tedy brání si tam dát Pli?

matchboxx

To pli není tak stabilní a více se mi libi to atv lepší přehlednější epeg líp mi sedí do ruky. Mám z něho lepší pocit. Ten box je celkem nováček je to moje první enigma. Hdbox byl o něčem jiném. A isio chtěli dvě karty. A občas nevyšlo nahrávání. Tok sem trubnul tenhle box nechtěl sem nic drahého kdyby mi to našlo s enigmou. A sem zatím spokojen. Až na pár vychytávek ale to doufám přijde.

satman1

Satman na ic hstranke je navod v pravo "handbuch" je mylsim aj na stiahnutie ako pdf, tak si to prelistuj. Ako som uz pisal u mna su vsetky casovace pokope pod polozkou timer, teda nie len nahravanie.Nahravanie mozes nastavovat predsa priamo z epg. Su aj nejake ine pluginy na feede, ale to musis odskusat.

liquere

Jo jo kouknu dík

satman1

Na EPG ti stačí použít plugin CoolTV a to se budou dít teprve věci. A to můžeš dát i do PLI

matchboxx

Epeg mám v pohodě je to uspani vypnutí řeším ale to už jsou maličkosti. Trubnu tohle MiniPowerSave.

satman1

Měli ste pravdu byl tam časovač napájení dík za pomoc vyřešeno.

satman1

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra