![]() |
|
openatv 4.2 SleeptimerNedaří se mi nastavit u openatv 4.2 (iqon force1) vypnutí Sleeptimer nebo vypnutí v nečinnosti. Zkoušel jsem elektro plugin ale ten nefacha. U pli to bylo v nastavení. Možná to pro oči nevidím. Dík za radu. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: openatv 4.2 SleeptimerV timeroch si pozeral?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: openatv 4.2 SleeptimerJá mám postup menu-časovače-časovače napájení-přidat. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
RE: openatv 4.2 SleeptimerMrknu. Ale v menu to není tam je jen nahrávání. |
satman1
![]() |
|
RE: openatv 4.2 SleeptimerMam img zo vcera na inom stroji a v menu hned v uvodnom je polozka timer, kde su pokope vsetky timery, tak tam sa pozri,alebo si daj aktualny img ked mas starsi.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: openatv 4.2 SleeptimerNeznám tento přístroj, ale ze zkušenosti s jistotou mohu říci, že není OpenATV jako OpenATV. Časovače napájení mám i já. Zdali plugin elektropowersave funguje toť otázka, možná zkusit také edhancedpowersave |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: openatv 4.2 SleeptimerMám tam img od úterka. U pli to bylo hned v úvodním menu vypnutí u atv ne tam je časovač a ten nastavuje nahrávání. |
satman1
![]() |
|
RE: openatv 4.2 SleeptimerA co ti tedy brání si tam dát Pli? |
matchboxx
![]() |
|
RE: openatv 4.2 SleeptimerTo pli není tak stabilní a více se mi libi to atv lepší přehlednější epeg líp mi sedí do ruky. Mám z něho lepší pocit. Ten box je celkem nováček je to moje první enigma. Hdbox byl o něčem jiném. A isio chtěli dvě karty. A občas nevyšlo nahrávání. Tok sem trubnul tenhle box nechtěl sem nic drahého kdyby mi to našlo s enigmou. A sem zatím spokojen. Až na pár vychytávek ale to doufám přijde. |
satman1
![]() |
|
RE: openatv 4.2 SleeptimerSatman na ic hstranke je navod v pravo "handbuch" je mylsim aj na stiahnutie ako pdf, tak si to prelistuj. Ako som uz pisal u mna su vsetky casovace pokope pod polozkou timer, teda nie len nahravanie.Nahravanie mozes nastavovat predsa priamo z epg. Su aj nejake ine pluginy na feede, ale to musis odskusat.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: openatv 4.2 SleeptimerJo jo kouknu dík |
satman1
![]() |
|
RE: openatv 4.2 SleeptimerNa EPG ti stačí použít plugin CoolTV a to se budou dít teprve věci. A to můžeš dát i do PLI |
matchboxx
![]() |
|
RE: openatv 4.2 SleeptimerEpeg mám v pohodě je to uspani vypnutí řeším ale to už jsou maličkosti. Trubnu tohle MiniPowerSave. |
satman1
![]() |
|
RE: openatv 4.2 SleeptimerMěli ste pravdu byl tam časovač napájení dík za pomoc vyřešeno. |
satman1
![]() |
|
![]() |