![]() |
|
Antik Sat testyNa frekvencii 10928 DVB-S2 8PSK 30000 3/5 EUTELSAT 16E sa objavili Test kanály,ktoré budú asi patriť novej Antik Sat.Audio stopy obsahujú češtinu |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 044 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
bohus31 +MagicialPřestaňte se tady napadat že on tamto či zase ten tamto a hotovo! Nepřestanete, tak to tady ukončíme ,buďto dostanete rozum nebo dostanete odměnu.Jste jako malé děti na písku.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
petr33diskusiu o mnam si zavrel a tuto prečo toleruješ? Ved aj o antiku sa da diskutovať pod člankom,....a navyše toto vlakno nieje diskusia![]() |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 977 |
![]() |
|
male deti na pisku,budte hodne, nebo poznate co je to cenzura a arogance .... |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
kaos"cenzura a arogance ....",prosím o vysvětlení,jsem kolemjdoucí,děkuji![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
@pierrepetrzdar chlape. Hmmm,radši to po něm nechtěj.Protože kdyby se vyjádřil a řekl to,co má (ale i já) na srdci,tak by se ten "pán" co byl zelený a tedˇkom je modrý(ale né moudrý) dal do akce a hned by byli "ty děti na písku" na Black Line. Skurečně je to na pováženou.Kdo se tady vyjádři "nehezky" skrz Skylink,má "dovolenou".Je to škoda a hlavně to je vskutku cenzůra.Platím Skylink Kombi pro moji a malou dcerku,ale tohle by nám platícím,tázajícím a třebas i bohužel kritizujícím abonentům dělat neměli!!!! Že jo ?!!!_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
pierrepetrty a kolemjdouci??? so 17400 prispevkami? ty nie ze chodis stale okolo, ty uz tu asi byvas!![]() UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 456 |
![]() |
|
black13ato byl samozřejmě vtip,jako kolemjdoucí,protože jsem tu cenzuru nějak nenašel![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
jamess96no já M7(všimni si ,že už nepíšu jinak,protože zavedli nové pravidlo o nezkomolování názvů platforem),vidím spoustu špíny která se snáší na M7,někdy i neoprávěně ,což bych taky přešel,ale že těch hromad hnoje je po všech místech diskuze mě taky vadí,klidně beru hnůj,ale jednu velikou hromadu na jednom místě ,nakonec jsem i tu hromadu navrhoval přišpendlit na začátek,aby se nevytvářely nové hromádky![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrnemůžu s Tebou nic jiného,než jen souhlasit!!!![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
RE: Antik Sat testyTo chce zalozit JZD cerveny/rudy transponder...........![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60 | |
![]() |
|
![]() |