![]() |
|
Skylink - výpadek kodováníDobrý den. Od cca 20:10 mi nejde většina programů Skylink: Nova, Prima, Barrandov atd., na druhé straně mi jdou všechny programy ČT, slovenské a HBO ... Má někdo podobné problémy ? |
JanScholz
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
nemámproblém![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
vypadekto same nejde to uz od vcera a porad to trva.mam tam CH-A-334C![]() |
raspenava
Registrace: 5/2013 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: Skylink - výpadek kodováníVše normálně jede.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Skylink - výpadek kodováníDnes ráno už zápisy na kartu prošly![]() |
JanScholz
![]() |
|
RE: Skylink - výpadek kodováníbolo by zaujímavé vedieť aké ready prijímače používate. Všetko beží normálne. Ale zase nadpis "Skylink - výpadek kodování". správne malo byť snáď "problémy s mojím prijímačom XY" |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
RE: Skylink - výpadek kodováníOno mozna neni dulezite jaky mas prijimac ale jakou mas kartu a jaky problem ma zrovna Skylink ... jinak mam Xtrend a skylink mi jde cca 3 roky bez problemu .. |
JanScholz
![]() |
|
vypadekporad nic,posilam reautorizacni zap. a porad nic.uz me to docela prestava bavit.doted to bylo taky vsechno bez problemu,mam homecast HS3200IR |
raspenava
![]() |
|
RE: Skylink - výpadek kodováníŽádné výpadky jsem včera nezaznamenal. Celý večer až do 01.00. Někde mělo foukat! Kde bydlíš?VU+ Ultimo |
vladavlada
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
vypadeknevim,ale s pocasim to asi nic nema.vsechno ostatni slape dobre.akorat telka,smichov,love,zoom,minimax nejde.epg se normalne aktualizuje,ale uz od vcera je sluzba neni aktualne spustena.![]() |
raspenava
![]() |
|
RE: Skylink - výpadek kodováníFakt blby nazov temy- podla nazvu tazatelovi by malo ist vsetko fta!![]() |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
RE: Skylink - výpadek kodovánízkus mrknout na cip jestli není trochu za(nevhodné slovo)ny. Obcas se to po dvou letech provozu muze zasrat od prachu který vznika v prijimaci. Pro jistotu ho ocisti vatou do usi a namoc smotek lehce cistym lekarskym lihem a ocisti cip a druhym suchym smotkem pak lehce ještě prelesti znovu cip aby nezustaly na cipu zbytky necistoty a nedělala se mistama mapa po lihu. Pak kartu zasun do ctecky a nezapomen předtím prijimac vypnout na 2 minuty a pak zapnout a nechat prijimac zapnuty na CT1 SD a nech to tam tak do 30 minut a mělo by to opet jit. Pokud ne, tak nechat opet na CT1 A poslat reautorizaci a vyckat opet do 30 minut a pak opet vse zkontrolovat. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 668 |
![]() |
|
RE: Skylink - výpadek kodovánípred chvili mi vyadl mzikove CT1 Kluci v akci, uplne nakonci - nepozorovali jste ? |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
RE: Skylink - výpadek kodováníSamozrejme mam na mysli cip dekodovaci karty. Omlouvam se za vynechani sluvka.![]() |
HYPER
![]() |
|
homecast HS3200IRTo je pěkný ready šmejd.Musel jsem do továrka při fastskanu ani jeden HD kanál,po novém továrku nahrání celé astry a pak mazal,mazal a mazat,pak teprve všechny HD a načtený ty rychlosti 29900 a 29500,před tím je nenačetl![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Skylink - výpadek kodovánítakye prodlouyene pristupy na kartu neevidujete?Koukam na log a pristupy na kartu z puvodnich cca 140ms jsou i na 10946 ms, huh... |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
korkoranznamy ma ten samy typ s verzi sw s Fastcan seznamem a vse ok u TP 11797/H a 11876/H A 12363/V DVB-S2/8PSK. Je docela mozne, ze u tohoto kousku, který si delal se muze uz pomalinku projevovat nejaky problém. Například kondenzátory na desce pokud je staršího data tak kolem 4 let. Zalezi i jak často se prijimac vyuziva. Predpokladam ,ze si postupoval při ladeni spravne po uvedeni prijimace do tovarniho nastaveni. |
HYPER
![]() |
|
vypadektak jsem to znova proladila ty stanice a uz to jde.to jsem z toho blazen.no hlavne ze to jde.diky za rady![]() |
raspenava
![]() |
|
HYPERneber to tak vážně s tím špinavým čipem,byl jsem v hulící domácnosti a karta s čipem byla skoro zlatá celá,nikdo nic čistit nemusel a jelo to vždy OK![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink - výpadek kodováníA když už čistit čip, tak lehce přejet školní gumou a pak ošoupat o džíny a musí to být OK.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
gumana šoupání v džínách to není špatný nápad![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink - výpadek kodováníJj stare tahy technikov spred 30-40 rokov funguju doteraz...![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
![]() |