![]() |
|
Openbox SX9 Combo HD (CI+ a Multistream)Dostal sa niekomu pod ruky uz tento receiver?1. Zaujimalo by ma, ci to skutocne vie prehravat francuzske multistream stanice na 5W? 2. CI+ podpora - mate odskusane konkretne CI+ moduly? (konkretne ma napada Fransat, alebo nemecke HD+)? 3. Skusal na tom niekto UPC kablovku s tym ich CI+ modulom? 4. Kvalita obrazu? (myslene pre 55" LED TV) Zda sa mi to az prilis podozrivo dobre na to, aby to vsetko fungovalo ako pisu (este k tomu aj za 169€). Vdaka za akekolvek postrehy k tomuto prijimacu. Gibertini 125cm na polarmounte (30W - 50E) + IBU LNB, SuperJack 18" HARL 3618+, pozicioner Amiko GBOX V2000, Vu+ Solo2, Open BlackHole image.
|
seattle
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 500 |
![]() |
|
RE: Openbox SX9 Combo HD (CI+ a Multistream)1,- sotva je tam PLS(Physical Layer Scrambling)Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
![]() |
|
RE: Openbox SX9 Combo HD (CI+ a Multistream)Jenom mne napadá ,ze zádný komerční přijímač nepodporuje multi stream, a UPC kabel , pokud stary modul CI ano, CI+ to bude potřeba vyzkouset |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Openbox SX9 Combo HD (CI+ a Multistream)Openboxy SX spracujú multistreamy, možno aj kvôli tomu provideri pridávajú PLS.![]() Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
![]() |
|
RE: Openbox SX9 Combo HD (CI+ a Multistream)a co to CI+? Ak by to fungovalo, znacne by mi to ulahcilo zivot :)Gibertini 125cm na polarmounte (30W - 50E) + IBU LNB, SuperJack 18" HARL 3618+, pozicioner Amiko GBOX V2000, Vu+ Solo2, Open BlackHole image.
|
seattle
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 500 |
![]() |
|
![]() |