![]() |
|
formulář skylinkutoto jsem uvedl do formuláře který jsem vyplnil po kontaktování skylinku kvůli potížím s příjmem části programů z nabídky"základ"zde je moje vyjádření v posledním odstavci a myslím,že je to jako vždy mlácení prázdné slámy,protože s automatem se špatně diskutuje ale jsem docela zvědav na nějakou reakci když,tak dám vědět a zároven mě nepřekvapí ani negativní nebo dokonce urážlivé reakce na tomto foru....další text už je výše zminovaná odpověd ve formuláři..............................V mém případě budu navýšení servisního poplatku akceptovat např.variantou příjmu pouze HD programů s cenou do 35 kč,protože to je zhruba suma o kterou jste ser.pop. navýšily,protože spousta SD kanálů je naprostá nekvalita jak technicky tak i obsahově a stejně u veřejnoprávních vysílatelů mají stejně skončit,tak byste logicky měly cenu skorigovat,ale vy tam určitě nějaké zbytečné a nekvalitní SD verze zase šoupnete.Závěrem takto jestli se něco při stanovování cen zákl.balíčku nestane zcela seriozní přístup k zákazníkovy tak se já osobně s Vámi rozloučím i když budu žádat o kartu ČT a celkem by mě zajímalo kolik za takového klienta dostávate od ČT za distribuci jejich programů pro takové zákazníky určitě Vás výpadek takového klienta ani tolik nemrzí.Mimochodem toto se objeví i na jiných portálech,protože jak je vidět s automatem je těžká komunikace. ......docela jsem zvědavý na reakce na toto téma ![]() ![]() |
kaliv
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
RE: formulář skylinkuKdyž už ti jde o HD, tak Skylink rozhodně NENÍ distributorem ČTéček.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: formulář skylinkuŘekl bych, že se nic nestane. Slunce vyjde zítra, i další dny, normálně. |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
Re: formulář"Jak je vidět s automatem je těžká komunikace"... Mnohem horší je komunikace s někým, kdo nemá elementární znalosti Jazyka českého a bude poučovat druhé. Já osobně bych na takový pravopisný blábol, navíc říznutý pejorativním až břitkým tónem rozhodně neodpovídal. Chceš po někom úroveň, ale sám ji nemáš |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
Re: formulářto motanek79 :![]() ![]() ![]() T.sat Sir, G.ini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD G.ini 85-monoblok 19,23°E, Octagon SF 4008, G.ini 125-SG 2100, 30W - 60E, G.tini 100 m.f 30,27.5,22°W, Skylink, ORF, SRG, C. Digitaal NL, E.Esse 15RB3 vert., mot. Conrad, DAB+ Yamaha T-D50
|
Jousi
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 478 |
![]() |
|
RE: formulář skylinkuSranda je, že dotyčnej bude stejně akceptovat jakýkoliv serpo, jinak by mu stará doma udělala scénu jakou svět ještě neviděl, takže téma klasicky o houně :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: formulář skylinkuDalší vyplakávání na zdejší zdi nářků.... |
Tolex
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
kalivZ toho co jsi vyplodil.Tak se budou ráno manažeři SKY linku po poradě maximálně válet smíchy po zemi. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
kalivpredpokladam, ze vcera si to poriadne roztocil![]() ![]() ![]() ![]() |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
češtinaHoši, hoši, když už chcete být strašně "cool", snažte se doopravdy alespoň napsat vše správně česky. Připadne mi, že v této době čím dál tím méně lidí umí nejenom správně mluvit česky, ale i správně psát. Ráno si tento luxusní dopis /sdělení, výtku/ ve Skylinku vytisknou i se smajlíkem a po celý den se na ty nesmysly budou chodit dívat a bavit se jednotliví zaměstnanci. Vážení, když neumím česky, raději nic nepíšu. Jinak to vždy smrdí jen obří ostudou. |
cgyfan
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 287 |
![]() |
|
RE: formulář skylinku„Ráno si tento luxusní dopis /sdělení, výtku/ ve Skylinku vytisknou i se smajlíkem a po celý den se na ty nesmysly budou chodit dívat a bavit se jednotliví zaměstnanci.“Nemyslím si že by byli všichni na tak nízké úrovni. Gramatika je to poslední co přemýšlivému bude vrtat hlavou. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
to kalivS podmínkami lze souhlasit či nesouhlasit,to jest platit či neplatit........Dáváš podmínky Skylinku,to jsem tedy ještě neviděl.........![]() Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
![]() |