Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

formulář skylinku

toto jsem uvedl do formuláře který jsem vyplnil po kontaktování skylinku kvůli potížím s příjmem části programů z nabídky"základ"zde je moje vyjádření v posledním odstavci a myslím,že je to jako vždy mlácení prázdné slámy,protože s automatem se špatně diskutuje ale jsem docela zvědav na nějakou reakci když,tak dám vědět a zároven mě nepřekvapí ani negativní nebo dokonce urážlivé reakce na tomto foru....další text už je výše zminovaná odpověd ve formuláři..............................

V mém případě budu navýšení servisního poplatku akceptovat např.variantou příjmu pouze HD programů s cenou do 35 kč,protože to je zhruba suma o kterou jste ser.pop. navýšily,protože spousta SD kanálů je naprostá nekvalita jak technicky tak i obsahově a stejně u veřejnoprávních vysílatelů mají stejně skončit,tak byste logicky měly cenu skorigovat,ale vy tam určitě nějaké zbytečné a nekvalitní SD verze zase šoupnete.Závěrem takto jestli se něco při stanovování cen zákl.balíčku nestane zcela seriozní přístup k zákazníkovy tak se já osobně s Vámi rozloučím i když budu žádat o kartu ČT a celkem by mě zajímalo kolik za takového klienta dostávate od ČT za distribuci jejich programů pro takové zákazníky určitě Vás výpadek takového klienta ani tolik nemrzí.Mimochodem toto se objeví i na jiných portálech,protože jak je vidět s automatem je těžká komunikace.
......docela jsem zvědavý na reakce na toto téma :laughing: :laughing:

kaliv
Registrace: 7/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: formulář skylinku

Když už ti jde o HD, tak Skylink rozhodně NENÍ distributorem ČTéček.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Řekl bych, že se nic nestane. Slunce vyjde zítra, i další dny, normálně.

silesian
Registrace: 4/2011

Re: formulář

"Jak je vidět s automatem je těžká komunikace"... Mnohem horší je komunikace s někým, kdo nemá elementární znalosti Jazyka českého a bude poučovat druhé. Já osobně bych na takový pravopisný blábol, navíc říznutý pejorativním až břitkým tónem rozhodně neodpovídal. Chceš po někom úroveň, ale sám ji nemáš

motanek79
Registrace: 10/2013

Re: formulář

to motanek79 : R^ R^ R^

T.sat Sir, G.ini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD G.ini 85-monoblok 19,23°E, Octagon SF 4008, G.ini 125-SG 2100, 30W - 60E, G.tini 100 m.f 30,27.5,22°W, Skylink, ORF, SRG, C. Digitaal NL, E.Esse 15RB3 vert., mot. Conrad, DAB+ Yamaha T-D50

Jousi
Registrace: 12/2012

Sranda je, že dotyčnej bude stejně akceptovat jakýkoliv serpo, jinak by mu stará doma udělala scénu jakou svět ještě neviděl, takže téma klasicky o houně :D

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Další vyplakávání na zdejší zdi nářků....

Tolex
Registrace: 10/2010

kaliv

Z toho co jsi vyplodil.Tak se budou ráno manažeři SKY linku po poradě maximálně válet smíchy po zemi.

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

kaliv

predpokladam, ze vcera si to poriadne roztocil :))) Vzdy je lepsie pockat, kym bude hlava cista a potom veci riesit :laughing: :laughing: :laughing:

Traky
Registrace: 8/2013

čeština

Hoši, hoši, když už chcete být strašně "cool", snažte se doopravdy alespoň napsat vše správně česky. Připadne mi, že v této době čím dál tím méně lidí umí nejenom správně mluvit česky, ale i správně psát. Ráno si tento luxusní dopis /sdělení, výtku/ ve Skylinku vytisknou i se smajlíkem a po celý den se na ty nesmysly budou chodit dívat a bavit se jednotliví zaměstnanci. Vážení, když neumím česky, raději nic nepíšu. Jinak to vždy smrdí jen obří ostudou.

cgyfan
Registrace: 8/2007

„Ráno si tento luxusní dopis /sdělení, výtku/ ve Skylinku vytisknou i se smajlíkem a po celý den se na ty nesmysly budou chodit dívat a bavit se jednotliví zaměstnanci.“

Nemyslím si že by byli všichni na tak nízké úrovni. Gramatika je to poslední co přemýšlivému bude vrtat hlavou.

člověk
Registrace: 3/2006

to kaliv

S podmínkami lze souhlasit či nesouhlasit,to jest platit či neplatit........Dáváš podmínky Skylinku,to jsem tedy ještě neviděl......... :laughing:

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra