Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Ladění Freesat

Zdravím všechny, chtěl jsem se zeptat jestli je nějáký fígl na ladění freesat kanálů ? Mám doma 4tv a jestli se budu muset probírat všude takovou spoustou kanálů tak mě brzy odvezou.Mám plnou nabídku, takže musím proskenovat všechny jejich TP.Díky za rady

Inetfinder FST-202, Dreamsky 9300, Dreamsky 8080, Ferguson Ariva HD Combo, Toridal 55T.

Stanowi94
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ladění Freesat

ono by bolo dobre napisat ake mas sat.prijimace. a podla toho sa da odpovedat. mozno staci zobraz setting z webu a nahrat si ho, mozno urobit si 1x setting na jednom a dat do ostatnych,....

tomko
Registrace: 1/2006

2x mám Tv se satelitnim tunerem ( rodiče,duchodci) a já mám Cryptobox 500HD a Scorpion 801HD

Inetfinder FST-202, Dreamsky 9300, Dreamsky 8080, Ferguson Ariva HD Combo, Toridal 55T.

Stanowi94
Registrace: 2/2009

Nebuď zhnilej....

bretah
Registrace: 9/2012

Každá pes

jiná ves.Budeš se muset s tím prokousal a obzvlášť ty tv/saty,ty daj zabrat,vím co říkám,mám 3 takový

korkoran
Registrace: 10/2006

abcryptobox si stiahne setting z internetu ked je tam path soft

loop12
Registrace: 7/2007

A co sa tyka tv ked das do nich fresat modul tak tiez si to zoradi samo

loop12
Registrace: 7/2007

U Panasoniku se satelitem máš při laděný výběr zdali chceš naladit všechny programy na všech družicích co máš zaplí ( 23,5 19.2 atd.) , nebo každou zvlášt družici , nebo naladit jen volný programy , nebo jen kodovaný naladit (včetně Skylinku ) , nebo jen rádia , atd . Myslím , že to mají i jiný TV na výběr nebo se pletu ? Koukni jak to máš ty v manualu . R^

standa111
Registrace: 11/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra