, sekce: Zkušenosti |
|
Mimo mísu:Tablet výběrAhoj,chtěl bych poradit.Nemůžu se rozhodnout,vlastním tablet Prestigio Multipad 4 Guantum 7.85 3G.Nedávno mi přišel email od O2 s nabídkou Alcatelu One touch plus 8S LTE s Androidem 4.4.2,nebo ještě Huawei MediaPad T1 8.0 LTE .Máte s ním nějaké zkušenosti?Jde mi o kvalitu displeje,rychlost systému,výdrž baterie..díky.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
|
|
RE: Mimo mísu:Tablet výběrMam Huawei MediaPad 10 Link+ LTE (asi parametrovo takmer to iste ako T1 8.0 len vo vacsom) tiez od operatora a spokojnost, sviezi, vydrz viac ako dobra (pouzivam sporadicky len vecer a nabijam tak raz-dva krat za tyzden), zvuk opat dobry (ziadne sumitko), displej v pohodne aj ked nie FullHD, ale "len" HD Ready, no na net a ripy filmov to staci, vyhodou je aj android 4.2 teda nie Kitkat, ktory obmedzuje prenos aplikacii na SD. Jedina nevyhoda je slaba resp. ziadna podpora ako od vyrobcu (ziadne aktualizacie dobuducna) tak aj od komunity. To je ale typicke pre vacsinu tycho cinskych znaciek. Ak chces podporu (napriklad custom ROM) tak pozeraj najma po Samsungoch. K Prestigiu sa neviem vyjadrit, nemam skusenost, ale z tychto dvoch by som sa priklanal k Huawei. |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
|
|
RE: Mimo mísu:Tablet výběrČínské tablety nemají žádnou podporu.Nejlepší poměr cena/výkon má Samsung GALAXY Tab SM-T320. Fakt pecka :) |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
|
|
RE: Mimo mísu:Tablet výběrvýrobce bych neřešil, hlavně aby uměl LTE mně se líbí lenovo yoga 8" .http://tablety.heureka.cz/lenovo-yoga-8-59-427161/ |
jona
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 646 |
|
|
RE: Mimo mísu:Tablet výběrHlavne aby byl ctyřjadrovej a mnel min 1gb ram pamet. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
|
|
RE: Mimo mísu:Tablet výběrJednoznačně na výdrž baterie je lenovo yoga tablet. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
|
|
RE: Mimo mísu:Tablet výběrK čemu LTE? To je jenom pro milionáře. Normální člověk na tom videa sledovat nebude, protože by to nezaplatil. |
toothpick
|
|
RE: Mimo mísu:Tablet výběrCha cha, tablet mám dva roky a LTE mi opravdu chybí. Doma né, tam mám wifi ale v práci a na cestách, kde bývá slabý signál 3G sítí. A opravdu nejsem žádnej milionář. Nenech si poradit že něco nepotřebuješ, pak bude později litovat |
Zdeněk
Registrace: 4/2005 Příspěvků: 109 |
|
|
RE: Mimo mísu:Tablet výběrPotom ale využíváš LTE jako back-up za neschopnost českých operátorů.Ne jako novou užitečnou technologii :D |
toothpick
|
|
RE:Mimo mísu:Tablet..Tak vyhrál Huawei MediaPad T1 8.0 LTE,zatìm se jeví dobře.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
|
|
RE: Mimo mísu:Tablet výběrpodpora LTE je docela důležitá, protože signál 3G je na hodně místech děravej jak ementál a tak už to nejspíš i zůstane. A právě v těchto místech je jedinou šancí na zlepšení pokrytí právě to LTE.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|