, sekce: DVB-S přijímače |
|
přehrávání AVIdobrý den,mám Zircona 007 a nefunguje mi při přehrávání z flešky formát AVI.Video funguje,audio nefunguje,prostě filmy jsou bez zvuku. |
Fany53
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 81 |
|
|
RE: přehrávání AVIAsi to agent 007 neumi :) |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 946 |
|
|
přehrávání AVIA to je všechno,co mi napíšete?Pokud tomu taky nerozumíte,tak sem nepište radši nic.Teď se ptám sám sebe,na co to fórum vlastně je?Asi jenom dělat si z lidí srandičky,co?No,blbá odpověď také odpověď. |
Fany53
|
|
KodekMozny problem s audio kodekom. Pozriet v PC napr. cez vlc aky je audio kodek a potom zistit ake podporuje dany Zircon |
RadoJ
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 78 |
|
|
RE: přehrávání AVIBylo to mysleno jak zert, nemusis se hned rozcilovat. Nebo pokud ti to vadi, zeptej se primo prodejce, ten to musi vedet.No tak tady mas recenzi a zde se pise: http://www.digizone.cz/clanky/zircon-shd-007-skylink-a-cslink-ready-hd-satelitni/ přijímač v MP4, nebo některých MPG až do rozlišení 1080i, dále AVI, MKV, VOB. S některými video soubory jsou však ojediněle problémy a je třeba je individuálně vyzkoušet. Takze jedine predelat treba do jineho formatu.... Nic jineho neporadim. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 946 |
|
|
RE:přehrávání AVINo,vůbec jsem se nerozčiloval,na to už si musím vzhledem k mému věku dávat bacha,ale jakou jste čekal reakci? |
Fany53
|
|
RE: přehrávání AVIBuďte rád že Váš Zircon 007 funguje,a že nepřehreje AVI asi má jiné priority. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
|
|
RE:přehrávání AVIRozumná odpověď a máte plnou pravdu. |
Fany53
|
|
Fany53Ja napríklad čo som mal rôzne videa, filmy od kamarátov- tak som robil tak,že som si najprv zistil-"vyskúšal" ktorá TV,ktorý DVD prehrávač..."čo prehrá" a potom som si previedol požadované videá napríklad v mojej izbe na AVI, v kuchyni na MPEG-2...Skrátka treba zistiť čo určitý prístroj prehrá,no a potom na PC prekonvertovať do "požadovaného formátu"!!!Pekný deň!!!!!!! |
Miroslav19
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 63 |
|
|
RE: přehrávání AVIA proto to pouštím z notebooku přímo do zobrazovače a žádný problém.Přijde nový kodek,spustím instalaci nebo aktualizaci a taktéž žádný problém......Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 861 Galerie: Kamil_k4 |
|
|
RE: přehrávání AVIMožná je to jen v nastavení, mě taky nehraje zvuk, ale mám pocit, že až po tom, co jsem si stím "hrál". Jenže já běžně pouštím filmy se zvukem "ven" (do soundbaru), tak už jsem to zpětně neřešil. |
bobice
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 19 |
|
|
RE: přehrávání AVIPokial ti ide obraz avi súboru, tak skús v menu Zirkona zmeniť zvukové nastavenia výstupu cez HDMI. Zirkon nemám, takže presne neporadím, ale podla mňa by to malo fungovať, horšie by bolo, keby neprehrával ani obraz. |
ozzy2
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 203 |
|
|
přehrávání AVIXilisoft konverter ulimatum alebo Tipard converter platinum |
SHAY
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 143 |
|
|
RE: přehrávání AVITipard converter platinum je naj www.uloz.to ahoj |
SHAY
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 143 |