![]() |
|
Vymazání naladěných programůZdravím všechny a potřebuji poradit. Mám TV Samsung UE40F6500 se zabudovaným satelitním tunerem. Během posledních asi 3 měsíců se mně stalo třikrát, že po zapnutí TV nebyly nalezeny naladěné pozemní programy DVB T a bylo nutné je znovu naladit. Naposled se to stalo, když byl TV odpojený od sítě i od anténního přívodu , v předchozích případech jsem si myslel , že je někdo omylem vymazal.Satelitní programy zůstaly vždy naladěny.Měl někdo podobný problém ? Ještě půl roku je TV v záruce.Díky za každý upřímně míněný názor. Zdraví Honza |
janekova
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
RE: Vymazání naladěných programůMam dva tv. LG a ten istý problém. Pozdravujem.................................................................
|
Jozef191
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
RE: Vymazání naladěných programůMám jeden TV zn. LG a nic takového jsem nezaznamenal. Jedná se LG 47LW650S. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: Vymazání naladěných programůMám TV Samsung UE40F6800 se sat.tunerem,verze softwaru 2102 a nedávno se mně také stalo,že všechny pozemní DVB-T programy mně zmizely a satelitní programy zůstaly.Naštěstí si uložení programů nahrávám na flešku a po nahrání z flešky do televizoru se všechny programy obnovily.Zřejmě to bude nějaká chyba tohoto softwaru.Také se mně několikrát stalo,že se televizor sám vypnul a hned zase zapnul.Při starších softwarech se toto nestávalo. |
dechovkar
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
RE: Vymazání naladěných programůDíky za vaše zkušenosti . Právě jsem zjistil , že je k dispozici nová verze softwaru 2104. Nahrál jsem ji a uvidím , zda problémy zmizí. Dá se někde najít,jaké jsou změny oproti verzi 2102?Díky za rady. |
janekova
![]() |
|
Taky se mito stalo a po nahrání posledního softu zase nemůžu kanály mazat,jen celej seznam![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Vymazání naladěných programůNakonec jsem volal na podporu Samsungu a dopadlo to tak , že prý je to chyba modulu.Přijede to opravit servisní technik a protože je to v záruce,tak zdarma. Takže uvidím jak to dopadne. |
janekova
![]() |
|
RE: Vymazání naladěných programůZřejmě vadná paměť. Reklamovat![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
![]() |