Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

Vymazání naladěných programů

Zdravím všechny a potřebuji poradit. Mám TV Samsung UE40F6500 se zabudovaným satelitním tunerem. Během posledních asi 3 měsíců se mně stalo třikrát, že po zapnutí TV nebyly nalezeny naladěné pozemní programy DVB T a bylo nutné je znovu naladit. Naposled se to stalo, když byl TV odpojený od sítě i od anténního přívodu , v předchozích případech jsem si myslel , že je někdo omylem vymazal.Satelitní programy zůstaly vždy naladěny.Měl někdo podobný problém ? Ještě půl roku je TV v záruce.
Díky za každý upřímně míněný názor.
Zdraví Honza

janekova
Registrace: 5/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vymazání naladěných programů

Mam dva tv. LG a ten istý problém. Pozdravujem.

................................................................

Jozef191
Registrace: 10/2007

Mám jeden TV zn. LG a nic takového jsem nezaznamenal. Jedná se LG 47LW650S.

neuzil
Registrace: 7/2009

Mám TV Samsung UE40F6800 se sat.tunerem,verze softwaru 2102 a nedávno se mně také stalo,že všechny pozemní DVB-T programy mně zmizely a satelitní programy zůstaly.Naštěstí si uložení programů nahrávám na flešku a po nahrání z flešky do televizoru se všechny programy obnovily.Zřejmě to bude nějaká chyba tohoto softwaru.Také se mně několikrát stalo,že se televizor sám vypnul a hned zase zapnul.Při starších softwarech se toto nestávalo.

dechovkar
Registrace: 5/2006

Díky za vaše zkušenosti . Právě jsem zjistil , že je k dispozici nová verze softwaru 2104. Nahrál jsem ji a uvidím , zda problémy zmizí. Dá se někde najít,jaké jsou změny oproti verzi 2102?
Díky za rady.

janekova

Taky se mi

to stalo a po nahrání posledního softu zase nemůžu kanály mazat,jen celej seznam :fuming: :fuming: :razz:

korkoran
Registrace: 10/2006

Nakonec jsem volal na podporu Samsungu a dopadlo to tak , že prý je to chyba modulu.Přijede to opravit servisní technik a protože je to v záruce,tak zdarma. Takže uvidím jak to dopadne.

janekova

Zřejmě vadná paměť. Reklamovat :)))

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra