Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

usb a technisat

Muj kamarad ma technisat reciever a ted si prikoupil pevnej disk a kdyz na nej neco nahrava,tak mu tam ten film po urcite dobe takzvane zamrzne a on to musi znovu zkonfigurovat.Je problem v recievru nebo v pevnem disku.Dekuji za odpoved.J.

janjan
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: usb a technisat

A jakou značku toho disku? A jeho kapacitu nevíš? Ne každý disk o jakékoliv kapacitě je vhodný pro připojení sat.receiveru Technisat.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

usb a technisat

Znacku bohuzel neznam,ale nemuzes me doporucit ktera je nejvhodnejsi.J.

janjan

Mám Technisat SIR a používam WD My Passport 500GB bez najmenších problémov.

thud
Registrace: 8/2010

Teď mám stejný jako thud, předtím jsem také bez problémů používal SAMSUNG Portable Black 250GB Externí disk 2,5" USB. Ten mám naplněný téměř "po okraj" a stále drží.

joscer

Já mám Digit Isio S2 a disk WD My Passport 1,5 TB momentálně obsazeno 22% kapacity - bez problémů.

gliderman
Registrace: 6/2008

usb a technisat

Dekuji za tipy na pevnej disk.Podebatuji s kamaradem vecer o tom.J

janjan

omnoho dôležitejšie

je v akom formáte má ten disk.
TSD, FAT, NTFS, prípadne keď ten Technisat je STC-čko tak ešte ďalších pár možných formátov.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Mám tento dotaz. Jak naformátovat externí disk u Technisatu ? V systéme FAT 32 nebo TSD. Díky za rady.

janekova
Registrace: 5/2014

Podstatně vhodnější je formát TSD.

Dolfino
Registrace: 9/2012

A v akom Technisate? SIR, STC, ISIO ?
TSD - umožňuje strih a všetky finesy ohľadne úprav priamo v prístroji. Hlavne pokiaľ hovoríš o SIR-ovi a karte v irdeto čítačke aj tak nemôžeš prenášať nahrávky mimo. Takže prenositeľnosť disku nemá vôbec význam.

Pokiaľ chceš prenášať disk pretože máš napr. ISIO alebo SIR/S2 s modulom kde nahrávky môžeš kopírovať do PC tak tiež by som volil TSD a prenos nahrávok do PC cez Mediaport.
FAT je na prvý pohľad dobrý na možnosť pripojenia priamo do PC, ale neumožňuje strih, nahrávky sú delené na 1GB alebo 4GB časti, po určitom čase havaruje tak či tak Rv

Dagy2

Pevný disk?

Proč tu všichni řeší problém Technisatu s pevným diskem?
Disk bude pravděpodobně OK.
Problém bude spíše v Technisatu. VYMĚNIT!!!!!

VU+ Ultimo4K, PurE2, parabola MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, Tunery 2x4SAT + 2xDVB-T2/C Dříve také a Solo4K, Xtrend ET8000, Clarke Tech ET9000, HDBOX9200,.....

Jjezevec
Registrace: 5/2012

Ano problém bude spíše v TechniSatu. A to ten, že zkrátka nepodporuje všechny na trhu dostupné externí HDD. No a kdo se podle toho řídí (seznam doporučených někde jistě existuje) tak s techniSatem a ext.HDD problém nemá. Takže vyměnit HDD a ne TechniSat.

joscer

RE: Takže vyměnit HDD a ne TechniSat?

Aktuálně je na trhu už jen pár výrobců disků.

Výrobců přijímačů je mnoho!!!Takže raději vyměnit přijímač!!!!!

VU+ Ultimo4K, PurE2, parabola MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, Tunery 2x4SAT + 2xDVB-T2/C Dříve také a Solo4K, Xtrend ET8000, Clarke Tech ET9000, HDBOX9200,.....

Jjezevec
Registrace: 5/2012

joscer

prosím tě, buď té lásky a potvrď mu to taky, že je potřeba vyměnit přijímač. :)))
On má pak křeče, nafouknutý žlučník a je z toho špatný. Ani nemůže spát klidně, vždyť vidíš - zima, medvědi zalezeni a von pořád ne a ne. Zbytečně má starost o nás a o to čemu nerozumí, ne.ser ho proto, pak nenajde třeba Brod přes řeku a skončí v tom Uherském. Nedělá to dobře. Poslechni :))

Dagy2

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra