Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

sat. přijímač opentel

Dobrý den, mám mimo jiné stařičkého opentela kterého používám zřídka v létě venku, ale začal zlobit trvá mu aspoň 20 minut než naskočí předtím než naskočí tak taky různě v něm cvaká, je to na vyhození nebo se s tím dá ještě něco jednoduchého udělat...Díky za odpovědi.Klidně raďte všichni.

chrpa
Registrace: 7/2005
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

Janmaa

já zapomněl R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Janmaa

neboj,on se s tebou bude taky kamarádit,nováček tady jsi,to je bez debat,ale takové typy má rád,věř mě,jsem tu už taky chvilku,hlavně mu neodporuj,má dost kamarádů na jiných místech,než bys tušil,nebo tušíš? R^ :laughing: R^

pierrepetr

na některý

je třeba nereagovat, už to tu kdysi bylo, pak se z něj stal motorkář a kdo ví co ještě...

decmen
Registrace: 2/2008

decmen

souhlas,já mám jednu výhodu,rychle zapomínám,ta ramka je pořád připravena a v HDD se nehrabu R^ :laughing: R^

pierrepetr

RE: sat. přijímač opentel

Nevím o kom mluvíte, ale jestli to je ten prvni, tak nevím o kterých kamarádech je řeč. Vždyť co jsem tady, tak je téměř stále na black listu.

Janmaa
Registrace: 1/2015

Janmaa

moc to neřeš,mě je to jedno,ale ty jsi zranitelný,jako nováček R^ :laughing: R^

pierrepetr

podobné "stroje" treba zlikvidovať... R^ :)

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

mat...

souhlas,abychom rychleji zapomněli,že byli taky někdy v minulosti kvalitní výrobky s dlouhou životností R^ :laughing: R^

pierrepetr

já používám tuhle mašinku: http://www.zajic.cz/esr/esr.htm
Pozná to i kondík který není nafouklý a zatím má kapacitu ale vnitřní odpor je již velký na to aby v pulzním zdroji dobře chodil.(často má po odpájení u nožičky trochu hnědý flek jak vyschl)
Opravil jsem s tím spousty pulzních zdrojů do PC a LCD monitorů.

Tady bych ale pouze koukl jestli je nějaký kondík nafouklý, pokud ano tak bych ho vyměnil, pokud nepomůže tak bych se opravou dál nezabýval.

venca72
Registrace: 2/2015

chrpa

nic proti oprave vadnych soucastek v prijimaci nemam, ale radsi bych se uz poohledl po HD prijimaci, protože tento pujde v lete pristiho roku asi do kytek, protože Ceska televize bude vypínat SD verze svých programu na satelitu a nejenom Ceska televize, ale i další televize budou postupne prechazet na HD verze svých programu.

HYPER
Registrace: 11/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra