, sekce: Zkušenosti |
|
Nový firmware Philips - problémAktualizoval jsem si tv novým fw version:003.012.000.001 a dnes jsem zjistil, že mi nejdou pořádně spouštět HD filmy (mkv) z ext. HDD. Děsně se to seká a filmy se pořád po pár sekundách pouští od začátku. U ávíček se to neděje. Může to být tím novým fw? |
alnagon
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 68 |
|
|
asi anou značky philips je celkový problém firmware.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
|
|
RE: Nový firmware Philips - problémnapiš které řady atd. TV se to týká , nebo jiného zařízení se to týká . takhle je to o ničem |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
|
|
RE: Nový firmware Philips - problémJde o tenhle typ http://www.philips.cz/c-p/32PFL4258H_12/4000-series-ultratenky-led-televizor-smart-s-technologii-digital-crystal-clear/supportJeště minulý týden to bylo OK. Problémy začaly po aktualizaci. |
alnagon
|
|
RE: Nový firmware Philips - problémPoradim, ti sa pozriet na forum philips ci to ma viac ludi,alebo ci sa to uz tam riesi. Ak nie mozes kontaktovat podporu a nahlasit problem. Alebo tam nahrat predosly soft, ale na vlastnu zodpovedost, lebo sa to neodporuca, ale na starsich modeloch sa to dalo v pohode, len sa ta opytal ci to naozaj chces. Ostatne najdes na nete.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: Nový firmware Philips - problémCo používáš za HDD??? |
milord
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 719 |
|
|
RE: Nový firmware Philips - problémVerbatim, ale zkusil jsem i WD a stejné. |
alnagon
|
|
RE: Nový firmware Philips - problémA dnes jsem dokonce zjistil že, další HDD který byl naformátovaný TV na nahrávání, se tváří jako nenaformátovaný a nahrávky jsou tím pádem pryč. Uvidím, co mi odpoví z podpory Philipsu. |
alnagon
|
|
Opravdu je chyba FWNašel jsem stížnosti i na filipsím fóruhttp://www.supportforum.philips.com/en/showthread.php?17918-Experience-thread-FW-v3-12-0-1-%283-12%29-for-42x8-44x8-45x8-and-49x8-2013 |
alnagon
|
|
RE: Nový firmware Philips - problémPripadne vrat predosly fw......Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|