Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Pro redakci

To nemáte trochu profesionální a snad i novinářské slušnosti i objektivnosti na to, abyste pořádali p. Glisníka o aktuální fotku? Na té Vámi uvedené fotce ho v reálu nikdo zasvěcený nezná a nepozná.

Kdo je kdo a co je co.

Janik
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 112
Odpověď v diskusním vlákně

keff

Bohužel nemáš pravdu zkus si to zjistit u vás na družstvu pokud se tedy někdo nedohodl z nějakým technikem a ten to nepustil třeba do STA za jednorázový poplatek ale to už je jiná.

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

keff

přípojky jsou jejich a nikdo jim to zrušit nemůže,to je ta díra v zákoně,řešilo se to tak před deseti lety,já jsem byl tehdy ve výboru společenství a osobně jsem byl na schůzce s UPC,je to bordel,ale zásuvky i kabely jsou UPC a my je s jejich tichým souhlasem používáme částečně k šíření STA R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Pro redakci

družstvo nic necáluje, družstvo od upc dostává, domy a byty jsou přece družstva

1+13+19+23+28

keff
Registrace: 6/2010

Ale když už je tam jednou pustily tak jsou rozvody UPC ty je vybudovali a družstvo už stím nic neudělá.Maximálně muže dát svolení konkurenci vybudovat další rozvody.

satmam

upc udělá vše co musí, aby si družstvo nerozházel,stačí si na družstvu říci, oni to vybaví a ani kačku je to nestojí,,,,jestli platíte to co je ve vzduchu, jste ovečky

1+13+19+23+28

keff

pravda je, že přípojky jsou zde vybudované dvě,,,jedna nyní prázdná,zůstává upc

1+13+19+23+28

keff

keff

No já rozhodně nic neplatím protože u nás kabel nikdy nebyl a nebude.Jediná ovce si tu ty myslíš si že máš něco zadarmo ale ono to zadarmo není pokud to není černota!

satmam

nebo klasické STA

satmam

takhle to lidé ve městě i moje máti má, já bydlím na hradě na skále, mě kabel nepotáhnou

1+13+19+23+28

keff

nebudeme jim ale závidět, že v zásuvce mají to , na co mají nárok

1+13+19+23+28

keff

keff

tak to by znamenalo zrušit STA za 300000Kč a UPC nám to dodá zadarmo,tak to nefunguje,je možné,že se někde UPC podbízí ,aby nepřišlo o možnost platících zákazníků,ale to bude ojedinělá událost a mají to dobře promyšleno,jinak všeobecně platí,co píšu,dokonce,je tam další díra v odpovědnosti škody,kdo bude platit třeba v případě požáru od rozvodu,je to celkem nereálné,ale pojišťovna od toho dává ruce pryč,rozvody jsou UPC,dům je pojištěn družstvem R^ :laughing: R^

pierrepetr

já věřím tomu, že tyto ojedinělé události vznikly od lidí, kteří se dožadovali svých práv, prostě u některých družstev to tak funguje...asi si to ošetřily už na začátku

1+13+19+23+28

keff

možná to tak bylo, řekli ,,,my vás tam pustíme do našich baráků a nebudeme dále opravovat sta a vy tam ty čtčka a novy pustíte

1+13+19+23+28

keff

keff

možná to někde funguje,ale není to pravidlem,téměř všechny paneláky ve velkých městech mají kabelovku i STA,jaký by to mělo význam? dělat dvě možnosti příjmu a investovat do STA,kdyby to UPC dávalo zadarmo R^ :laughing: R^

pierrepetr

tady už u toho družstva už se antény sundaly,,,,bývaly tam stožáry, zůstal jen hromosvod

1+13+19+23+28

keff

keff

u nás to bylo taky tak,jenže UPC zdražovalo až to společenství nas..ra..lo a nechali udělat STA znovu a tak to udělali všichni,proto máme na panelácích antény R^ :laughing: R^

pierrepetr

také řešení,rozvody od antén zůstaly po baráku,stačí hodně lidí tlačit na pilu,,,upc struktura,jediné řešení být chytřejší než oni, na terestrial mám anténu za pětistovku, super investice

1+13+19+23+28

keff

keff

teď ti poprvé nerozumím R^ :laughing: R^

pierrepetr

nevěřím, že všechna družstva byla hloupá, některá jim to dala pouze na jistou dobu, některá za určitých podmínek, mě tady na samotě se to netýká, ale pozemní vysílání jde řešit myslím téměř všude

1+13+19+23+28

keff

jasně

ale s holým stožárem to něco stojí,u nás pouze 170 přípojek,ta STA není zadarmo a signál je super,jinde to řeší i ze satelitu a převod,tam to jsou slušné investice R^ :laughing: R^

pierrepetr

upc sat také vymýšlel dříve podvody a pokuty,,,,dálkový snad stálo deset tisíc :))) ,,,a teď volají každé dva měsíce...MY UŽ JSME JINÍ :laughing:

1+13+19+23+28

keff

dobrý to mám , že bydlím na baráku, mohu vše řešit po svém, jen ten kabel upc sem do hor nedotáhnu

1+13+19+23+28

keff

a kdybys

ho dotáhnul,tak by ti jak píšeš UPC dalo programy zdarma,protože nejsi ovce R^ :laughing: R^

pierrepetr

Jenže když tenkrát se dělaly rozvody tak to dělali stejně jako nedávno skylink přišel obchodák a nasliboval hory doly pro vás(majitele nebo pro předsedu družstva)navždy zadarmo.Po pár letech všechno jinak platit musí všichni.Kde to máte písemně.Znám i případy že nějakej exot nainstaloval v rodiném domě bednu do kuchyně nějaké babce a když šel technik připojit někoho v ulici tak jste se musel dostat k babce do kuchyně a ta byla po právu nadšením bez sebe.Vyhrožovala že jim to ustřihne tak se poslal agent z aktofkou aby paní domluvil bankovkama.To samé bylo i u vysílače na žižkově jste tady ve stínu vysílače zavedeme kabel zadarmo a jak to asi dopadlo platí i tam kde prokazatelně signál pozemní není.

satmam

já nejsem byťák, to by asi neklaplo,,,ale lítaj ve vzduchu a anténa je,,,ted poslední 3 roky jsem vyměnil wifi 2,4 za pětku,,,no boží,,,lišky dobrou noc a takovej internet za 300kč ,platím patnáctku, a běhá to pořád 17/17...kdo visí na kabelu,přijde mu to směšný,ale já konečně nečekám na jeden film hodinu :8)

1+13+19+23+28

keff
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 112

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra