, sekce: Skylink |
|
Deaktivace karty skylinkZdravím,přišel mi e-mail od Skylinku: Vážený zákazníku satelitní televize Skylink, dovolte, abychom Vás upozornili, že Vaše dekódovací karta č. 426******* není dlouhodobě aktivní pro příjem programů Skylink z důvodu neuhrazení Servisního poplatku. Vaši dekódovací kartu můžete stále znovu aktivovat uhrazením Servisního poplatku nebo předplacením libovolného základního nebo prémiového balíčku z nabídky Skylink, a to nejpozději do 10.08.2015. V opačném případě bude tato karta v uvedeném termínu trvale deaktivována. Podotýkám že to dlouhodobě znamená cca 1,5 roku. Kartu nechci zrušit, ale aktuálně ji nevyužívám a později třeba budu. Karta je ICE a nechce se mi pak platit za novou, apropo když už asi ICE nekoupím... Je to normální, nebo je to normální jen u společnosti Skylink? b. Hlavně klídek...
|
broncek
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 377 |
|
|
RE: Deaktivace karty skylinkAdmine, smaž to, nadzvedli mne tak, že jsem si po ránu ani nepřečetl diskuzi a hned jsem tvořil nové téma a teď vidím, že se tu pode mnou už diskutuje...Hlavně klídek...
|
broncek
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 377 |
|
|
RE: Deaktivace karty skylinkPřed 10.8. zaplat serpo sms a máš zas na chvíli klid.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|