Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

INERTO Scena - trhání HD

Mám na test nový sat. Inverto IDL 5500S HD Scena, modul SMIT Irdeto CI/CI+ a katru Skylink ICE. Na Skylink TP 12363/V/29500 prog. ČT4HD a ČT2HD se pocukává obraz (postupně), jak když SAT nestíhá. ""Někdy i na ZDF HD."" Děje se po scartu a HDMI: různá nast. rozlišení odzkoušena, podmín přístup prověřem, 2. ks. modulů a ICE, SW je tovární. Nové SW do SATU nenacpu - je v záruce. Co mi poradíte. Dík za info. R^

CES
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: INERTO Scena - trhání HD

Proč Ti někdo dal sat na test, když si neumíš rady? Vždyt musíš vědět, že těch příčin tam může být víc. Sorry, nic ve zlým, ale s Tvým datumem registrace to přece nemůžeš myslet vážně...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Rok po tom co jsi se zde registroval, se přijímač začal prodávat, takže tvůj problém spočívá pravděpodobně v CI+, takže doporučuji vrátit a koupit si něco novějšího neboť, když je dobrá cena obyčejně to nestojí v ten okamžik za nic.
PS: nic do něho jiného nenahraješ, možná o rok novější originál s jinými problémy

matchboxx
Registrace: 9/2012

Jestli je v záruce, tak reklamovat. Jinak ZDFHD nemá s modulem nic společnýho.

sirda
Registrace: 11/2006

sida a team zde.

Kolego, proto je to ZDF HD v úvozovkách. Čekal jsem reakci a radu majitelů tohto SATU. I tak Vám dík. V Comagu SL 100 HD a Technisatu HD8-SX to TP chodí OK. R^ R^

CES
Registrace: 4/2007

Přesně na to jsem reagoval, když Ti to dělá FTA, naco vypisuješ, co máš za kartu, CI atd. "Jiné přijímače to nedělají", to jsi taky nenapsal, tak co Ti z toho vychází? Majitelů těch přijímačů moc nebude, je to /byla to/ slepá ulička, podobně jako Topfield /ještěže jsem se toho zavčasu zbavil a přešel na linux/...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra