, sekce: Zkušenosti |
|
INERTO Scena - trhání HDMám na test nový sat. Inverto IDL 5500S HD Scena, modul SMIT Irdeto CI/CI+ a katru Skylink ICE. Na Skylink TP 12363/V/29500 prog. ČT4HD a ČT2HD se pocukává obraz (postupně), jak když SAT nestíhá. ""Někdy i na ZDF HD."" Děje se po scartu a HDMI: různá nast. rozlišení odzkoušena, podmín přístup prověřem, 2. ks. modulů a ICE, SW je tovární. Nové SW do SATU nenacpu - je v záruce. Co mi poradíte. Dík za info. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
|
|
RE: INERTO Scena - trhání HDProč Ti někdo dal sat na test, když si neumíš rady? Vždyt musíš vědět, že těch příčin tam může být víc. Sorry, nic ve zlým, ale s Tvým datumem registrace to přece nemůžeš myslet vážně...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 169 |
|
|
RE: INERTO Scena - trhání HDRok po tom co jsi se zde registroval, se přijímač začal prodávat, takže tvůj problém spočívá pravděpodobně v CI+, takže doporučuji vrátit a koupit si něco novějšího neboť, když je dobrá cena obyčejně to nestojí v ten okamžik za nic.PS: nic do něho jiného nenahraješ, možná o rok novější originál s jinými problémy |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 552 |
|
|
RE: INERTO Scena - trhání HDJestli je v záruce, tak reklamovat. Jinak ZDFHD nemá s modulem nic společnýho. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 953 |
|
|
sida a team zde.Kolego, proto je to ZDF HD v úvozovkách. Čekal jsem reakci a radu majitelů tohto SATU. I tak Vám dík. V Comagu SL 100 HD a Technisatu HD8-SX to TP chodí OK. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
|
|
RE: INERTO Scena - trhání HDPřesně na to jsem reagoval, když Ti to dělá FTA, naco vypisuješ, co máš za kartu, CI atd. "Jiné přijímače to nedělají", to jsi taky nenapsal, tak co Ti z toho vychází? Majitelů těch přijímačů moc nebude, je to /byla to/ slepá ulička, podobně jako Topfield /ještěže jsem se toho zavčasu zbavil a přešel na linux/...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 169 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|