, sekce: Skylink |
|
HBO GO pro rodinu ???Má někdo zkušenost s provozováním HBO GO pro 3 domácnosti ?? (Rodinný dům)V každém patře je chytrá tv ,Která podporuje HBO GO.Já zaplatím na měsíc předplatné.Zadám přístupové údaje do všech tv v 3 patrech .(IP adresu mám pro všechny tv stejnou)Rychlost 18Mb/s netu by měla taky stačit.Jde o to ,že by jsme se skládali 3 rodiny na 325 kč.Výhoda by byla ,že nemusíme čekat než pořad poběží v určitou dobu + úspora 2 poplatků navíc a odložení 2 Skylink šrotů. |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
|
|
RE: HBO GO pro rodinu ???Žere to asi 5 Mbps na maximální kvalitu, kterou je HBO GO schopné poskytnout. Ta kvalita je výrazně lepší, než klasické televizní SD vysílání čehokoliv. Takže já si myslím, že se to vyplatí vyzkoušet co to udělá. Protože u nás nic lepšího pro filmové a seriálové diváky není. Smát se tomu vždycky budou jenom abonenti UPC kabelovek. Určitě né diváci Skylinku. |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
|
|
RE: HBO GO pro rodinu ???Mam zaregistrovany 4 zarizeni: PC ,iPad ,iPhone a nejakej Android tablet ,na dvou najednou to jde urcite ,na vsech 4 jsem to nezkusil.Sony KD-55XE9005 , DreamBox 8000HD
|
FAB5
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 389 |
|
|
RE: HBO GO pro rodinu ???http://www.hbogo.cz/introductionpisou tam: az 4 zarizeni a az 2 soubezne prehravani. Sony KD-55XE9005 , DreamBox 8000HD
|
FAB5
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 389 |
|
|
RE: HBO GO pro rodinu ???JO,to by šlo vzhledem u nás k rozdílným pracovním dobám a různým časem k sledování tv.To by bylo super za 110 pro každýho |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
|
|
RE: HBO GO pro rodinu ???Da sa sledovat HBOGO sk aj v Nemecku? |
piso
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 52 |
|
|
RE: HBO GO pro rodinu ???Jo, ale jedině přes VPN.Takhle vypadá ta maximální kvalita (Nova s Primou se vůbec nechytá): http://s13.postimg.org/nqle3eyev/hbogotry.jpg |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|