![]() |
|
Mimo tema: mozem originalny WINDOWS 7 poziciat?Kamarat chce poziciat moje instalacne CD WINDOWS 7 a neviem ako je to so zapisovanymi udajmi z prveho PC, ci sa zapisuju hned na to instalacne CD pri instalacii alebo sa tieto udaje o prvom PC zapisu az pri aktivacii windowsu. Cize otazka znie, ci si moze moj WINDOWS nainstalovat a neskor pouzit product key ktory si zakupi, do tych 30 dni. |
majster22
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 246 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
RE: Mimo tema: mozem originalny WINDOWS 7 pozi...nakoniec som neporusil podmienku nepoziciavat :-))) |
majster22
![]() |
|
proto mášnakonec to štěstí,o kterém netušíš,tak to je ono,to tvoje štěstí![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Mimo tema: mozem originalny WINDOWS 7 pozi...Môj známy stiahol zase Word z netu, kde mal mesiac zadarmo a potom posunul dátum na pc o rok dozadu a mal rok pokoj. Takto to posúva už tretí rok a fičí zadarmo. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: Mimo tema: mozem originalny WINDOWS 7 pozi...nakoniec som neporusil podmienku nepoziciavat :-))) |
majster22
![]() |
|
jo jsourůzný finty,jak to o.ch.c.at,stačí vypnout aktualizace a XP jede i 10 let zadáčo![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Mimo tema: mozem originalny WINDOWS 7 pozi...a keby som porusil, co by sa akoze stalo? :D dnes sa porusuju daleko zavaznejsie podmienky, ako je tato. Ale rozumiem, podmienky treba dodrziavat. |
majster22
![]() |
|
black screenneznáš?![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Mimo tema: mozem originalny WINDOWS 7 pozi...ak ja niekomu iba poziciam instalacne dvd bez product key, hrozi mi black screen? :D ale neznam to z osobnej skusenosti, iba som o tom pocul. |
majster22
![]() |
|
no můžešto zkusit a pak,až si to přeinstaluješ napiš,jaký to bylo![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Mimo tema: mozem originalny WINDOWS 7 pozi...uz nemam dovod to skusat, ale nic by sa pravepodobne nestalo, ako mi viaceri napisali |
majster22
![]() |
|
pierrepetrnestras chlapca![]() ![]() ![]() |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
no jistěv domácnosti,ale s licenčními podmínkami souhlasil,a co jeho kamarád udělá za pár let"Cize otazka znie, ci si moze moj WINDOWS nainstalovat a neskor pouzit product key ktory si zakupi, do tych 30 dni." ![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
legálně tedy platísvázanost OEM verze se základní deskou počítače; Microsoft jasně říká, že počítač a základní deska jedno jsou, tzn. vaše "zařízení" je stanoveno základní deskou.nutnost zakoupit OEM verzi společně s počítačem, notebookem, nebo s komponentami, které dohromady vytvoří celý počítač možnost, kterou Microsoft občas nabízel jako "protipirátskou aktivitu", tedy zakoupení OEM verze i ke staršímu počítači bez operačního systému, momentálně pro Windows Vista ani Windows 7 neplatí! ![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Mimo tema: mozem originalny WINDOWS 7 pozi...píerrepetr, tu ide len o instalacne data a nie o aktivaciu. Ty uz do toho zatahujes aktivovany produkt. Az aktivaciou sa urci, ze o aku verziu ide. OEM verzie maju ine produktove kluce ako krabicove alebo firemne. Jeho kamarat si len Windows nainstaluje, bude ho mat neaktivovany, aktivacia je uz a len na nom. |
Traky
![]() |
|
trakyjasně v podmínkách píší CD pro jeden počítač,já vím,že o nic nejde,dokud to někdo nebude řešit,může mít i jeho klíč,jsou CD pro firmy a tam si použije jedno CD a má víc licencí,o nic nejde,jen o data a stažení z netu je jiná věc,taky nesmíš půjčit CD s muzikou kamarádovi,je to na něm napsáno,bavíme se o legálnosti,jinak není co řešit![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetreste raz, sice Windows napriklad v pripade OEM verzie je len pre jeden pocitac, ale ten moment, kedy sa tak stane, nastane az aktivaciou Windows, vtedy sa kvazi sparuje produktove cislo s konkretnym PC. Ale na DVD su len data, produktove cislo je bud na nalepke alebo v UEFI alebo Ti ho poslu elektronicky. A tie data, ktore su na DVD su pristupne aj na strankach MS. Bavime sa len o pouziti instalacnych dat, nebavime sa o pouziti aktivovanych windows![]() |
Traky
![]() |
|
Trakymyslím,že si rozumíme,vše je jasné,koukni na instalační CD,pokud tam není napsáno,půjčování a kopírování zakázáno,tak OK půjčuj komukoliv v celé ulici,o nic nejde,už se to posouvá do jiné roviny,o nic nejde![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Mimo tema: mozem originalny WINDOWS 7 pozi...Uz si pripadam hak v pocitacovem shopu normal ro pojede aji kdybys mel heho licenci ty trubky s mrkvosoftu |
warteam83
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
RE: Mimo tema: mozem originalny WINDOWS 7 pozi...w7 jsem s "medicínou" používal dost dlouho, aktualizace jsem měl zapnutý a černou obrazovku bez tapety jsem nikdy neměl. V současné době mám zcela legální w8,1 momentálně aktualizovanou na w10 .![]() Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Mimo tema: mozem originalny WINDOWS 7 pozi...eemilAsi tak. Řešíte nesmysly..... 0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 011 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |