![]() |
|
please check your smart card= =cryptoWorks v4tv: Samsung UE40H6270karta: Skylink ICE CImodul: EUROcam Cryptoworks SMARDTV (biely s cervenym pasikom) problem: na programe WAU (Astra 23.5E) sa zacala objavovat hlaska please check your smart card" "cryptoWorks v4.xx ... je nutne ist na polozku "zatvorit" aby dana hlaska zmizla existuje neake riesenie daneho problemu ? dakujem za akukolvek radu nech sa dari,ahoj ![]() Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 63 | |
![]() |
|
RE: please check your smart card= =cryptoWorks...Ten modul Smart Eurocam CRW je : CRW/Irdeto ? Pomáhá někdy " Inicializace CI modulu".![]() ![]() |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: please check your smart card= =cryptoWorks...CES: ten modul je CRWhttp://eshop.sapro.cz/modul-cryptoworks-eurocam_ies1480.jpg Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
RE: please check your smart card= =cryptoWorks...Alfasex, tak sháněj nový už Irdeto CI/CI+ Smit. CRW Skylink vypne. Hotovo.![]() ![]() |
CES
![]() |
|
RE: please check your smart card= =cryptoWorks...![]() at se dari, a dekuji ![]() Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
možnáuž zavádějí viaces-irdeto,crypto vypnou,tak se bude testovat něco jiného,přeci ten tým odborníků nepošlou na pracák![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
pierrpetr,vymazat WAU ? !To bych měl kufry za dveřma.Nákupné maniačky ,americký rekonstrukce papírovejch baráků,atd-to musí u nás na dvou Tv běžet,já se k těm 2 dostanu jen při ladění a to ještě hodně opatrně |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
a slovenskemamicky tam sleduju nekonecny "panelak" story...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: please check your smart card= =cryptoWorks...No ale wau vysílá towercom. Pochybuji že by něco testoval. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: please check your smart card= =cryptoWorks...No proč k problému dochází a jak ho odstranit bez investice za novej modul sice nevím, ale jinak čtením diskuse jsem se teda pobavil. Hlavně tím, že CES je prej na moduly machr, tak to mě rozseklo.![]() ![]() ![]() ![]() Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: please check your smart card= =cryptoWorks...Mne začalo robiť presne to isté na programe WAU. Doteraz mi to robilo na programoch MTV a VH1. Potom asi pred 3 dňami na hodinu prestalo hádzať otravnú hlášku na programoch MTV a VH1 a keď sa hláška objavila naspäť, tak s k programom MTV a VH1 sa pridalo aj WAU. Používam modul Irdeto RedCAM. Modul Smith tento problém vyrieši (mám ho, ale nepoužívam), ale oproti Irdeto RedCAMU je pomalší a pri zapnutí TV má dlhšie načítanie a otravné hlášky o inicializácii modulu. Takže si vyber :)Určite tam niečo testujú, resp. je tam pripojené aj iné kódovanie. TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 579 |
![]() |
|
please check your smart card= =cryptoWorks...Až Skylink vypne Cryptoworks tak přeci stejně půjdou ICE karty v modulechCW tak proč by sháněl nový modul, když mu tento fachá...... |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
RE: please check your smart card= =cryptoWorks...Přesně tenhle modul a něm kartu ICE mám taky a v TV Panasonic mi ty hlášky na programech MTV a VH1 vyskakují taky. Zřejmě by vyskakovaly i na WAU. |
Dula11
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
RE: please check your smart card= =cryptoWorks...:-)fuuuha, takze nie som v tom sam :-D nech sa dari, ahoj ![]() Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
RE: please check your smart card= =cryptoWorks...Jenomže já naštěstí ten modul nepoužívám, mám externí satelitní přijímač s uni čtečkou. To jsem jenom zkusmo zkoušel. |
Dula11
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
RE: please check your smart card= =cryptoWorks...Na webu Digitální televize. cz, píšou : dne 3.3. 2015 bude u Skylinku cryptoworks vypnut.![]() |
CES
![]() |
|
RE: please check your smart card= =cryptoWorks...To je přímo web géniů :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: please check your smart card= =cryptoWorks...aktuálne, túto hlášku na WAU nevypisuje :)TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 579 |
![]() |
|
RE: please check your smart card= =cryptoWorks...Ano, cryptoworks bude vypnut, ale to je majitelům ICE karet úplně jedno a alfasex psal o ICE kartě v tom modulu. V cryptoworksu už stejnak jede jen čt a stv.![]() Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: please check your smart card= =cryptoWorks...ju je to ICE kartaa ten SMIT modul tie otravne hlasky na zaciatku nejde nijako vypnut ? sice to trva len 5 sekund, ale i tak :-) nech sa dari, ahoj ![]() Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
RE: please check your smart card= =cryptoWorks...V menu modulu tuším ne, možná v tom přijímači.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: please check your smart card= =cryptoWorks...CES - prosímTě přestaň tu už psát kraviny že s vypnutím CW nepojedou ICE v CW modulech... mně je to jedno ale kdo se nevyzná tak Ti může naletět (máš u nicku tisíce příspěvků), divím se že při svém věku si to už konečně nenastuduješ![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
lanceJe to uplně zbytečné. Psát voloviny o věcech, které zná leda z tramvaje je jeho životní poslání. Je obdivuhodné, že mu to už není trapné, kolikrát jen já jsem mu to psal...![]() On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
lanceTy něco znáš o ICE kartě - jak funguje ???? Se teda ukáž !!!!![]() ![]() |
CES
![]() |
|
RE: please check your smart card= =cryptoWorks...Tak dneska vam CW vypnuli ... a co se deje s ICE?? Nic, jedou dal![]() Incializacni hlasky CI+ modulu vypnout NEJDOU. Pouzivat historicky eurocam cerveny je cisty nerozum, pise se rok 2015!! Eurocam byl nastupce modulu Philips, co byl prvni komercni modul pro Cryptoworks, leta pane xxxx ... |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
Uděláme si jasno.Viz zpráva - články zde na webu Parabola ze dne 27.2.2015, čas 14:49:51. " Skylink vypne zbývající systémy cryptoworks " !!?? !! Tak že de-fakto vypnul jen přístup CRW karty a CAIDY pro ICE kartu nechal Skylink zapnutý a + pro ..... . No to je OK blamáž po dvou rokách příprav na vypnutí CRW. Saxone a lance plakejte na jiném hrobě a vyšklebujte se autorům. Mám pravdu redakce ?!? A já jsem nenapsal,že to v moudulu CRW nepůjde, ale ať si koupí nový.![]() ![]() ![]() |
CES
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 63 | |
![]() |
|
![]() |