Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Karta Sky link ICE

Zdravím. Mám kartu Sky link ICE /bývalú ročnú CS link vymenenú za ICE/.Prišiel mi od Sky linku mail, že mi kartu v istom termíne natrvalo deaktivujú, pre nezaplatenie SERPO a po ročnej nečinnosti.Dá sa táto karta dajako ešte udržať, i keď ju momentálne nepoužívam. Najlepšie cez SMS - ku na 10 dní, skúšal to niekto,alebo to nemá zmysel a zostane mi ako škrabka. Asi najlacnejšie by bola tá SMS za jedno euro alebo zaplatenie kanálu Film Europe za 3 eurá, iný balíček nemá zmysel.

bystrik
Registrace: 10/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Karta Sky link ICE

Nejlevněji přes tu SMS.

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Zdar Delta 1 a myslíš si, že to ide aj na túto nie neobmedzenú ?.Ja som na nej dakedy synovi platil kvôli Disney Channelu balíček Flexi 7. Zaplatiť 40 eur na neobmedzenú nemá zmyseľ, pretože balíčky sa dajú i tak aktivovať .

bystrik

bystrik

Pokud na tuhle kartu nejde zaplatit SP (třeba na rok) standardně přímo v zákaznické zóně webu Skylinku, protože je to roční karta, tak samozřejmě nepůjde zaplatit ani přes SMS.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

RE :joscer

Práveže na rok ide SERPO zaplatiť, ponúka mi to na mojom účte Sky link, ale tú SMS budem musieť iba skúsiť, či to zaberie alebo ju i tak deaktivujú ...

bystrik

Já když jsem na jedné kartě tu platbu SP přes SMS-ku provedl, tak se mi u ní na účtu u Skylinku objevilo, že je SP zaplacen a do kdy. Ale je fakt, že to je karta neomezená.
A když jsi zaplatil to Flexi 7, aktivovaly se ti na tu dobu také programy, které podléhají jen placení SP? U roční karty by to nemělo být možné. Nebo se pletu?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

RE:joscer

Ja som tú SMS už taktiež na jednej neobmedzenej platil a predĺžilo mi to SERPO o rok, ale na tejto neviem. To Flexi 7 bolo už dávno, keď ešte nemali ten ich SERPO ...

bystrik

joscer

aj keď je karta len ročná, SP zaplatiť ide bez problémov. Ale tu je jeden ofajč zo strany M7. Nič Ti na nej nepôjde, kým nezaplatíš aj ten 40 eurový poplatok. Vlastná skúsenosť.

emo53
Registrace: 3/2009

RE : emo53

Emo53 to vážne, balíčky , ale bez základu by mali ísť predplatiť nie ?.Ak nie, tak to je fakt už iba hodné na škrabku, alebo niekomu darovať kto si chce tých 40 eur zaplatiť a mať tak neobmedzenú plnohodnotnú ICE kartu ...

bystrik

Roční karta

Na roční kartu by dle starší info od SL by měly jít i všechny "digital" programy po dobu předplatného nějaké placené nabídky.
Právě taková karta mi má právě přijít v rámci Výměny, tak to také otestuji.
Servisní poplatek si myslím nebude stačit bez doplatku na neomenzenou kartu.

HaryFotr
Registrace: 2/2006

to bystrik:
Ahoj píšeš:...natrvalo deaktivujú, pre nezaplatenie SERPO a po ročnej nečinnosti.Dá sa táto karta dajako ešte udržať, i keď ju momentálne nepoužívam
Nejde ti momentálně o funkčnost, ale o udržení karty! Prostě zkus poslat SMS a cca za hodinu se podívej na datumy v zákaznické zóně. SMS běžně zapne sp na 10dní za 25,- Kč, pak se opět vypne, ale datum úplné deaktivace-schování v systému se automaticky posouvá v současné době o rok.
Takto to funguje u neomezených karet-roční nemám v oběhu, tak nemám možnost zkusit.Pak dej info, jak to dopadlo.Řekl bych, že to bude stejné :-/

Delta1

bystrik

ja som sa vyjadroval k tomu, že chceš pozerať len základ (Digital).
Je len samozrejmé, že keď si predplatíš balíček, tak tam počas jeho predplatenia ide automaticky aj Digital.

emo53

tady si

nejsem jist,už se to řešilo,že u ročních jede jen co zacáluješ,možná se pletu,těch krávovinovech možností mají moc a nikdo se v tom nevyzná,taky proč by roční měla být nastejno s neomezenou,jistě si toho každý byl vědom při koupi,že je to jen na rok a pak může doplatit na neomezenou,pokud tak neučinil,teď řeší krávoviny ,ale ty sety byly zase za hubičku v době rozmachuR^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Myslím, že ta karta nemůže být už roční. Nebylo to náhodou tak, že při výměně bylo třeba kartu doplatit?

Janmaa
Registrace: 1/2015

Janmaa

nie, nebolo treba doplatiť. Normálne sa dala vymeniť - nedávno som takú ICE kartu kupoval pre známeho ( systém hlásil jej vypnutie niekedy v lete minulého roka), zaplatil som SP a až potom, keď po zaplatení nič nešlo sa došlo sa na to, že tá karta bola vymenená za ročnú kartu. Po doplatení 40 eur sa z nej stala "normálna" karta.

emo53

Nazdar.Ďakujem všetkým za svoje názory a skúsenosti. Janmaa - pri výmene tejto ročnej CS link karty na ICE nebolo treba doplatiť poplatok 40 eur za neobmedzenú, využil som vtedy iba ich 2 mesačný grátis balíček.Túto kartu som osobne nekupoval, dostal som ju v rámci jednej podlžnosti.Mám i kartu ICE neobmedzenú, na tej išlo cez SMS predĺžiť SERPO o rok, na tejto tzv. bývalej " ročnej " neviem, či to pôjde.Asi skôr nie, ale jedno euro ma nezabije, skúsim a dám vedieť. Osobne idem momentálne na sharing , takže túto kartu nepotrebujem, chcel som ju iba zachrániť pred deaktiváciou a potom prípadne darovať niekomu v rodine ...

bystrik

Ahoj bystrik: Píšeš:..chcel som ju iba zachrániť pred deaktiváciou a potom prípadne darovať niekomu v rodine ...
Zachránils ji SMSkou? Změnil se datum v zákaznické zóně?

Delta1

RE : Delta1

Nazdar Delta1. Ešte som to neskúšal cez tú SMS, termím deaktivácie mám až 20.3. 2015, tak chcem poslať SMS až 16.3. 2015, aby tých 7 dní aktivácie SERPO spadalo na ten dátum deaktivácie karty a nejaký deň po.Uvidíme čo z toho bude, očakávam, že skôr nič, jedine doplatiť na neobmedzenú a za 40 eur máš plnohodnotnú ICE kartu, ako sledujem na fórach tak cena ICE sa pohybuje v rozmedzí 50 - 70 eur ...

bystrik

Ahojky ze systémového hlediska to je zajímavé, co se stane,neboť jde o projevenou činnost a úplná deaktivace-schování v systému má nastat po více jak roční nečinnosti! Tedy by mělo být jedno zda je, či není doplatek, ale případná platba SP je určitý pohyb za zprávu karty v systému?! :-/

Delta1

Zatím se samozřejmě nebavím o celkové funkčnosti karty jen o udržení kartičky v systému bez úplné deaktivace-skrytí karty v klientském systému ;)

Delta1

bystrik

16.3.2015 je fuč, tak jak to dopadlo?

Delta1

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra