![]() |
|
Rebel mrzneDéle než rok mi občas zamrzne Rebel na kabelu UPC. Obraz se na telce zastaví a je to bez zvuku.![]() Zamrznutí trvá někdy pár vteřin, jindy několik minut. Časově - náhodně během dne, dopoledne, odpoledne, večer. Na satelitu jsem to zatím nepozoroval. UPC jsem informoval více než před rokem při tel. hovoru s operátorkou paní Krausovou, hovor byl monitorován. Dnes opět výpadek. Stanovitě Plzeň Petrohrad. Má někdo podobné zkušenosti ? ![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Rebel mrzneUž to zase zamrzlo tak na půl minutyI když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: Rebel mrzneU mě vše OK |
milord
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Rebel mrzneAno občas se mi to také stává,Skylink i DVB-T,... |
oldasateli
Registrace: 3/2013 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
RE: Rebel mrzneA neni to chyba rebelu? Lebo obcas som to zaregistroval v skylinku aj dvbt. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: Rebel mrzneSorry- rovnaka reakcia predomnou- otvorim naraz viac okien, postupne citam a reagujem- na inych forach mi vyskoci odkaz, ze medzitym niekto reagoval. |
Kasr
![]() |
|
RE: Rebel mrznePridavam do tretice rovnaky postreh, obcasne zamrznutie registrovane aj na Skylinku. Rebel obcas rebeluje![]() ![]() ![]() |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: Rebel mrzneNejspíš bude chyba u Rebelu, jinde jsem to nezaregistroval.![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
náda zatapiťnezaregistroval jsem problém![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Rebel mrzneNa to že jsi registrovanej jako já ale máš 17x víc příspěvků než já - tak špatně registruješ problemy![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
no to budetím,že koukáš na rebel 17x víc než já![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Rebel mrzneOd té doby, co tam prosakuje ten potetovanej ROCKER, tak už tolik ne. To si raděj pustim muziku z nějaký východní družice 42-45-46![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
škodavíc jak 25E parabola nevidí,z důvodu zástavby![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Rebel mrzneSpousta hudebních stanic, Bulhaři, Ukrajina, Rusové, kam se za nima hrabeme..![]() ![]() Nebo modní kanály typu Fashion ... ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
A nezamrznouani v zimě![]() ![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
každoročněv Bulharsku si to užívám v jejich TV,ale už se taky pokazili,ještě 3 roky z5 to bylo slušný, taková rusko-turecká muzika,teď jedou house a techno ála westbam a marusha,to bych celkem bral,ale ty nonstop mixy hodinu a víc v jednom tempu,to bych musel bejt nonstop zhulenej,pak věřím OK muzika![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
tyhle hitynemusímhttps://www.youtube.com/watch?v=iCPlrdiMTKk a to tam hraje ze všech barů,servírka a deejay v jednom to mixuje z notebooků i na plážích ![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Rebel mrzneTohle bych taky nemuselI když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: Rebel mrzneAle vloni v Turecku - měl to tam na starosti Ukrajinskej Animační tým,to bylo fajn. Normální světový hity![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
těch 14dní se to dá vydržet,jsou i jiné zábavy![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Rebel mrzneA v saloncích hotelu komorní hudba - housle, klavír, klasika![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
O:T Morousto je další extrém,jako dechovka![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
Morous, můžeš se tomu smát, aleregistruji zamrzání podle typu přijímačů. Nejvíce jich má Technisat, podstatně méně GoSat a nejméně Ariva ze stejné antény.V případě, že bydlíš poblíž rušné komunikace se směrem severojižním, pak nejen příjem DVB-T, (zde je významný směr na vysílač),ale i satelitní příjem Ti mohou ovlivňovat průjezdy nebo parkování aut. Totéž platí i pro zdroj kabelové televize. Výpadky jsou zřetelnější za čisté oblohy (!) Vedle mne má modlitebnu Církev bratrská. Když je bohoslužba, přijede množství aut a vyruší mi některou stanici. Pro toto rušení je významné, že se týká pouze jednoho kmitočtu z celé družice. Auta odjedou a vše je opět OK. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
Já to registruju na UPCkabelovka v Plzni. A rozvody jdou to po skle. Na satelitu jsem to nepozoroval. Ale s těma autama se to tu kdysi rozebíralo, nesměju se tomu, nějaký rezonanční kmitočet to může klidně produkovat.![]() ![]() ![]() Statická elektřina, která vzniká třením, např. při výrobě papíru, Ti rozsvítí zářivku na 3 metry. ![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
ještě jsou interference, ovlivňování více zdrojiProblém dělá:1. setbox+aktivní TV tuner uvnitř televizoru, 2. satelit+PC, 3. dva aktivní satelity u sebe, 4. kabelovka+aktivní TV tuner. Za jistých okolností pronikají frekvence z blízkého zdroje jako nežádoucí do systému, který sledujeme. Zkus přeladit TV tuner na jinou, mnohem vyšší frekvenci. V mém případě jsem nejvíc klel v případě 1. Setbox jel na nahrávání a nesledovaný TV tuner stanici rušil. Frekvence kabelovky a TV tuneru se mohou ovlivňovat. Nejde o to, signál vynulovat, pouze ho znehodnotit!!! Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: Rebel mrzneTo nezavisi od stb- to je chyba Pariskovej skupiny a este pred uplinkom. |
Kasr
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |