![]() |
|
Rebel mrzneDéle než rok mi občas zamrzne Rebel na kabelu UPC. Obraz se na telce zastaví a je to bez zvuku.![]() Zamrznutí trvá někdy pár vteřin, jindy několik minut. Časově - náhodně během dne, dopoledne, odpoledne, večer. Na satelitu jsem to zatím nepozoroval. UPC jsem informoval více než před rokem při tel. hovoru s operátorkou paní Krausovou, hovor byl monitorován. Dnes opět výpadek. Stanovitě Plzeň Petrohrad. Má někdo podobné zkušenosti ? ![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Rebel mrzneInac pre rockerov super program- hlavne koncerty- ale kvalita zvuku na h.o. Pisal som im ohladom zvuku davnejsie maily, ale zbytocne, obraz tiez nic moc, ale u hudobnej stanice to az tak nevadi, kludne by som 100kbps ubral a dal audiu. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
KabelovkaNetuším, jak vypadá zdroj kabelovky v Plzni. Pouze se mohu domnívat, že zdrojem je "kvalitní" satelitní příjem. Že by šel signál z televizní stanice sklem do centrály kabelovky, se mi nechce věřit.Pokud je zdrojem satelitní přijímač, pak se na něj vztahují všechny možnosti rušení jako u individuálního příjmu. V tom případě by byly výpadky ale v celé kabelové síti. To se dá snadno potvrdit nebo vyloučit kontrolou u sousedů, není-liž pravda? Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: Rebel mrzneKabelovka UPC v Plzni je bývalý Karneval a sdružuje TV+Net+Telefon. Rozvod po městě je novější optikou méně než 10 let a centrála nevím kde je, ale v Plzni to nejspíš není. Rychlost Netu kolísá, TV obraz jako břitva. Techniky si najímají místní, a nemají všeobecně dobrou pověst. Technické i finanční záležitosti se řeší těžkopádně, zásadně po telefonu přes call centrum, zavedli i poplatky za modem. Platí se řádově 800-1200 Kč měsíčně podle balíčků, rychlost Netu velmi kolísá.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
SamorostInterference jsou rezonanční kmitočty. Mění se s homogenitou polí a ovlivňují nejen šíření elmag signálu, ale i živé buňky, resp. jejich membránovou propustnost. Proto se to hlídá a měří a jsou na to i hygienické normy. Mnoho chyb bývá např. v oblasti wifipojítek.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
to Morous, interference dle wigipedieje definována poněkud jinak, jde o vzájemné působení dvou vlnění, při němž dochází ke skládání vln - viz wigipedia. Nemusí jít nutně o rezonanční, čili stejné kmitočty.V případě výpadku kabelového kanálu jsem chtěl upozornit, že v praxi existuje řada případů, kdy dochází k ovlivňování sledovaného kanálu jinými zdroji digitálního signálu. V Tvém případě jde o to, zda používáš pouze TV tuner laděný přímo na kabelový kanál nebo používáš extra kabelový přijímač například s HDMI výstupem. V druhém případě je rušení vnitřním TV tunerem poměrně hodně pravděpodobné. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: Rebel mrzneMám to píchlý přímo do telky, jinak Interference a Lissajuscovy obrazce mi nevysvětluj, hrál jsem si s tím ještě na střední. Rezonance a harmonické - to je celá věda a nemá cenu to sem tahat.![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |