Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nejde mi zvuk na STV1 a STV2

Nejde mi zvuk na STV1 a STV2, mám Skylink ICE, všetky ostatné programy idú normálne, len tieto dva mi nejde zvuk. Skúšal som znova ručne naladiť, skúšal som reautorizáciu, ale nič. Včera to "fachalo", dnes som sledoval ZV : PP bez komentára. Nie že by to bolo horšie, ale žena sa ma pýtaly, či komentátor trepe blbosti, keď som vypol zvuk. Skúste mi poradiť čo ešte spraviť. Intenzita je 68% a kvalita 98%.

Opensat 9700 HDPVR+

krtík
Registrace: 7/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nejde mi zvuk na STV1 a STV2

zvolit audio stopu bez dolby digital, tlacitko s reproduktorom na dialkovom ovladaci

satan
Registrace: 1/2006

Skús vybrať inú zvukovú stopu

Stlač AUDIO na diaĺkovom ovládači a vyber niektorú z možností kde funguje zvuk. Mne to ide ak mám vybrané AUTO.

Richard21
Registrace: 9/2009

Chlapi, dík, už to znova funguje. Vidím, že tu sú ochotní a rozumní ľudia. Ináč ten hokej bez komentára bol zážitok, až na ten výsledok (fandím Popradu). Dúfam, že nie ste zo Zvolena, ináč sa na mňa nabudúce ;P :))) Ešte raz ďakujem, deti sa asi hrali s ovládačom.

Opensat 9700 HDPVR+

krtík
Registrace: 7/2012

zaseky, tie detičky.... R^ :scared: :)

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra