![]() |
|
Nejde mi zvuk na STV1 a STV2Nejde mi zvuk na STV1 a STV2, mám Skylink ICE, všetky ostatné programy idú normálne, len tieto dva mi nejde zvuk. Skúšal som znova ručne naladiť, skúšal som reautorizáciu, ale nič. Včera to "fachalo", dnes som sledoval ZV : PP bez komentára. Nie že by to bolo horšie, ale žena sa ma pýtaly, či komentátor trepe blbosti, keď som vypol zvuk. Skúste mi poradiť čo ešte spraviť. Intenzita je 68% a kvalita 98%.Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
RE: Nejde mi zvuk na STV1 a STV2zvolit audio stopu bez dolby digital, tlacitko s reproduktorom na dialkovom ovladaci |
satan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 230 |
![]() |
|
Skús vybrať inú zvukovú stopuStlač AUDIO na diaĺkovom ovládači a vyber niektorú z možností kde funguje zvuk. Mne to ide ak mám vybrané AUTO. |
Richard21
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 389 |
![]() |
|
RE: Nejde mi zvuk na STV1 a STV2Chlapi, dík, už to znova funguje. Vidím, že tu sú ochotní a rozumní ľudia. Ináč ten hokej bez komentára bol zážitok, až na ten výsledok (fandím Popradu). Dúfam, že nie ste zo Zvolena, ináč sa na mňa nabudúce![]() ![]() Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
RE: Nejde mi zvuk na STV1 a STV2zaseky, tie detičky....![]() ![]() ![]() Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
![]() |