![]() |
|
Modul Alphacrypt TC a Skylink: HD nejedeZdravím,již delší dobu mi nejedou na Skylinku HD programy, zápisy poslány vícekrát, parabola nastavena perfektně. - TV SONY W805 - Modul Mascom Alphacrypt TC s poslední aktualizací 3.28 Tatáž Skylink karta funguje s jiným "Skylink certifikovaným modulem" a toutéž TV bez problémů. Takže za to může ten Mascom modul. Myslím, že tento modul ale používá více lidi ...? Co dělat? rkra |
rkra
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
už jsi tovyřešil,díky za info![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Modul Alphacrypt TC a Skylink: HD nejedeAsi si televize Sony nerozumí s tímto modulem.Já tento modul používám v sat.přijímači Optibox Zebra a vše je OK. |
milord
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
rkraotazkou sa pytas hned na svoju odpoved?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Modul Alphacrypt TC a Skylink: HD nejedeNo co delat? Pouzivat certifikovany modul. Alphacrypt TC se u nas prodaval naprosto minimalne. Ten modul uz proste nestiha, ale casto tomu da pomoci v linux. prijimacich, kde funguje. Pro TV je naprosto nevhodny. |
koudelka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 850 |
![]() |
|
RE: Modul Alphacrypt TC a Skylink: HD nejedeObšírněji na www.mascom.cz. Obrať se na výrobce - prodejce Tvé TV, ať Ti doporučí vhodný modul. |
Helenka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 100 |
![]() |
|
Aktualizácia, kde ?Mam doma tiez tento modul a chcel som urobiť aktualizáciu cez OTA a žiadne dáta už netečú pre tento modul ? Je daka šanca este tento modul zaktualizovat? |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
RE: Modul Alphacrypt TC a Skylink: HD nejedeAsi před měsícem jsem tento modul aktualizoval na ORF1. |
milord
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
Skúsil som aj terazNa ORF1 a pise mi ze nemá žiadny nový SW pre môj modul. Modul momentálne ma soft AlphaCrypt 3.20 Pro |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
RE: Modul Alphacrypt TC a Skylink: HD nejedeUpdate pro Mascom moduly byl na transpondéru ORF na konci ledna zastaven. Bez problému se dá aktualizovat přes PC, nebo noťas s rozhraním PCMCIA.DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
RE: Modul Alphacrypt TC a Skylink: HD nejedePřikládám odkaz na stáhnutí přímo od výrobce, v3.28 je poslední a novější nebude :=)https://www.mascom.de/index.php?id=395 |
rkra
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
![]() |