![]() |
|
DiSEqC přepínač musí být chráněn proti dešti?Zdravím, musí být DiSEqC přepínač S8/1PCN-3 (P.168) od fa centauri, chráněn proti dešti? Díky.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
RE: DiSEqC přepínač musí být chráněn proti deš...Ano, po letech se bezpečně témeř nedá přepínač z krytu vytáhnout. Nedávno jsem to delal a musel jsem na krajní dva vstupy našrobovat Efka a dvěmi kombinackami jsem relé opatrně vytáhl. Hrůza. Chtělo by tohle v Klatovech pořešit. Navrhuji krabičku s vikem na pantech.Fikus: je mozné zorganizovat u vas v Klatovech nejakou exkurzi pro věrné odběratele?? ![]() On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Přesně jak píše Samorost a SaxonK páčkám DIP není přístup a vytáhnout přístroj z krabice je složité, což dost vadí v případě, že chcete vyměnit reciever, a vyžaduje se přepnutí do jiného modu. Navrhuji DIP přemístit dopředu a krabici přepracovat tak, aby měla odnímatelný nebo odklápěcí přední kryt, který po sklopení odkryje jednotku DIP a umožní jednoduché přepnutí systému Disq.![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
vývojář fikusRozebírám T90. Při odpojování a odpojování F-konektorů z S16/1PCP-W3 jsem narazil na problém.![]() ![]() Při postupném připojování šroubovacích konektorů v řadě to celkem jde. Pokud ale osadíš celou basu a potřebuješ vyměnit kabel někde uprostřed, je to problém. Konektory jsou příliš blízko u sebe je problém je povolit. ![]() ![]() Praštil bych s tím Tvojím veledílem o zem ![]() ![]() Vyřiď tam u Vás, ať si někdo zkusí oholit 18 koaxů, osadit F-kama, natočit postupně na ten zázrak a potom některý konektor uprostřed basy v terénu demontovat ![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: DiSEqC přepínač musí být chráněn proti deš...Až se povede, dej mi vědět, rád se přijedu podívat.![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
MorousJen a pouze tvoje hloupost....http://www.omko.cz/cabelcon-nastroj-pro-snadnou-instalaci-f-na-lnb-nebo-prepinace/ Naprosto bez problému. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: DiSEqC přepínač musí být chráněn proti deš...Dík za info. Tohle je starý. Povolit ano, ale i našroubovat... Některý F-ka jdou docela ztuha, je to moc blízko a blbě se k tomu může. Hlavně když máš skřehlý prsty. To mě vytočilo.Stašilo možná bych zvětšil rozteč těch 2 řad... ![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: DiSEqC přepínač musí být chráněn proti deš...Někdy beru rady odborníků s rezervou. Nedávno mě přesvědčil a koupil jsem hotovej 3 metrovej kabel i s F-kem. Za měsíc to v krčku upadlo.![]() Některý F-ka stojí za prd, jdou ztuha, mají vyšší zmetkovost. Zkus si vyndat z F-ka O-kroužek a porovnat to se starým konektorem, kolik je na krčku materiálu a jak je to zalisovaný I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: DiSEqC přepínač musí být chráněn proti deš...Tím klíčem od Cabelconu povolíš a utáhneš jejich konektory krimp nebo kompr uplně v pohodě i v případech špatně přístupného panelového konektoru. Bez problému s ním chytneš závit konektoru i v plastovém krytu od EMP. Několikrát se mi to podařilo...Hotovou šnuru kupuje akorát lama, bud to stojí uplně za howno parametrově, nebo je předražená jako swině. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: DiSEqC přepínač musí být chráněn proti deš...Snažíš se dobře poradit a za to dík. Ten Cabelcon zkusím..![]() ![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
Saxoneještě bych Tě poprosil, který kmitočet je v současnosti nejsilnější na Hispa 30W ? Přerostly mi tady stromy, tak jsem to zrušil. Chtěl bych to přes víkend zkusit nahodit, když není listí.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: DiSEqC přepínač musí být chráněn proti deš......na 30W nechodím, páč tam nevidím.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: DiSEqC přepínač musí být chráněn proti deš...OK. Díkes.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: DiSEqC přepínač musí být chráněn proti deš...U mne je to tr.12092V27500 - signál cca 18,6dB.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
RE: DiSEqC přepínač musí být chráněn proti deš...OK. Díky.![]() I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
![]() |
|
RE: DiSEqC přepínač musí být chráněn proti deš...Čte si kolega v návodu technické podmínky o provozu tázaného zařízení ??![]() ![]() |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
![]() |