![]() |
|
technisat S2 vers SkylinkZdravím ochotné pomoci a prosím! Zakoupil jsem Technisat S2 (mimochodem výborný obraz)a netušil, že je v něm předvolen Skylink. Nevadí navolím si na motor svůj seznam v oblíbených na čtyři satelity. Ten byl funkční jen do vypnutí na noc. Ráno se otevřel jen Skylink se svými seznamy Astra 23,5E a 19,2E a to bez možnosti mazání a přesunu a pod. Prosím dá se s tím něco dělat tedy nejlépe Skylink pryč a pod. Mám starší Technisat SIR, kde tento problém nebyl-nebyl navolen Skylink. Díky a Zdar přeje M.Melichar! |
MMG45
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 40 |
![]() |
|
RE: technisat S2 vers SkylinkPřed nějakou dobou jsem objevil na omko.cz informaci, že pro S2-ku je k dispozici novější firmware s označením 1940s, který S2-ku "naučí" FastScan. Možná to tam je z výroby, možná to tam aktivní prodejce sám přehrál. Kdybys sehnal starší FW, měl bys po starosti.Ale FastScan by měl jít vypnout i u tohoto FW. Nebo NE? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: technisat S2 vers SkylinkDej továrko a pak použij pro nastavení pozic satelitů USER 1 až 4,zadej obvyklé polohy satelitů a ručně nalaď programy.To víš,"SFI a fastscan sú (nevhodné slovo)" aneb ne všechno,co je automatické,taky automaticky funguje tak,jak bychom chtěli.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
MMG45možnosť 1/ je presne ako píše Táhlovej. toto je dobrý spôsob na SIR-aale u S2 je aj možnosť 2/ podľa Joscera - choď na technisat.de a stiahni si FW odtiaľ. Je tam r-ková verzia, tá fastscan zrejme nemá. prehraj FW a máš pokoj od toho nezmyslu. postupy - ako prehrať FW do prístroja máš vo vlákne Tipy a triky - nájdeš na inom fore - ako oklamať SIR-a od táhlového "tamtéž" |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
MMG45možnosť 1/ je presne ako píše Táhlovej. toto je dobrý spôsob na SIR-aale u S2 je aj možnosť 2/ podľa Joscera - choď na technisat.de a stiahni si FW odtiaľ. Je tam r-ková verzia, tá fastscan zrejme nemá. prehraj FW a máš pokoj od toho nezmyslu. postupy - ako prehrať FW do prístroja máš vo vlákne Tipy a triky - nájdeš na inom fore - ako oklamať SIR-a od táhlového "tamtéž" |
Dagy2
![]() |
|
RE: technisat S2 vers SkylinkJak říká táhlovej, v průvodci po továrku odmítni skylink.... a bude vše OK. :) |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
RE: technisat S2 vers Skylinkopakovanie je matka múdrosti...ale nie preto som to dal 2x ![]() |
Dagy2
![]() |
|
t-S2int x skylinkJeště doplním. Ty mé seznamy"ručně navolené" zůstaly v poloze Uspořádáníseznamů TV, je možno je zde třídit, mazat a i po skupinách přesunovat pod textem je i obraz a zvuk při přepnutí zpět je to program v seznamu skylinku.Fast Scan tento kus nemá. SW=2.46.13.5 (1940s) UL.18-1BL2(408) . Dík! MM |
MMG45
![]() |
|
RE: technisat S2 vers SkylinkTechniStar SIR (fastscan)funguje celkem slušně,ale trochu jinak než S2. 1940s je firmware s fastcsanem. Nastavoval jsem jich několik, tak jak se psalo výše-továrko a odmítnout skylink,pak už klasika. |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
T-S2i x skylinkNazdar! Fastscan ani auto jsem nikdy nepoužíval, jen ručně. Včera jsempozici skylink změnil při zákl.nast. na žádný, volil do 1.vlast.seznamu ale výsledek se nedostavil v oblíbených je skyl. stále. Kartu mám ČT-HD. Díky! Snad se dovrtám, nejen jako geolog, mám to za zábavu, ale rád bych viděl také i konečný "sukces"! Ahoj! MM |
MMG45
![]() |
|
MMG45fastscan = skylink seznamtakže si stiahni nten r-kový FW z technisat stránky, naláduj to tam a máš success za 15 sekund práce. Nač spekulovat? |
Dagy2
![]() |
|
![]() |