![]() |
|
Má cenu kupovat...?Zdravím,jsem bežny uživatel tv žadny udelanec do tv :) řeším jestli má cenu vymenit u Skylinku přístroj GOsat 7056HDi ted mam stařičky Humax CRCI 5500+ kde nejde ani diakritika u EPG apod... U SL je za 999kč vzal bych k tomu balíček kombi za 387 *12 = 4644kč Když odečtu 2000kč dotovany přehravac GoSAT ktery stoji cca 3000kč tak nabídka vyjde na 2644kč Jenže mame doma tv Panaconik plazmu kde není full HD 1920 x 1080 pixelů ale 1280x720 pixelů. Tv to sice pry umí přepočítat nevym jaky bude vysledek ale Nová tv nepřichazi v uvahu zatím par let.... Druhá věc: Kdybych přemyšlel o DVB-T o HD programech tak to ta tv ani nepřelouska? tuner ma jen DVB-T tv. Tedy tudy cesta nevede dle mě... Na SL mi po roce až skončí balíček kombi pujde v zakladní nabídce HD programy jako Nova,Prima....? Mělo by ne? jen platit ten jejich Ser.popl. dík za pomoc při rozhodnutí.... |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
RE: Má cenu kupovat...?Ted jsem koukal na DVB-T pokrytí a ono snad už nejde v pozemním vysilani HD??něco málo v mux4 ale ten asi nechytnu jen Černou horu MUX 1-3 takže spíš ten Skylink.... |
tompr
![]() |
|
RE: Má cenu kupovat...?Propojíš to HDMI kabelem a je to, ono si to poradí. Já mám TechniSat S1 připojen ke staršímu Panasonicu HD Ready 1366x768 a žádný problém.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Má cenu kupovat...?jo tak to budu mít stejny taky Panasonicu HD Ready 1366x768a ten obraz je stejny jako by byla tv v full HD nebo je to znat...ale pořad určitě lepší než SD. |
tompr
![]() |
|
RE: Má cenu kupovat...?No nemůže to být jako Full HD (1920x1080), když to toho rozlišení nedosahuje (protože je to 1366x768). Ale samozřejmě lepší než SD (pokud je daný program skutečně v HD) to je každopádně.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
ma cenu kupovat?zdravim,mám od Skylinku přijimač GO sat 7056 určitě ne.Mám ho 4x po reklamaci a odmitaji mě ho vymenit. pokazde se objevi chyba párováni tedy nenačita kody. Dal jsem to ČOI. pokaždé mě príšlo zě za závadu múže zákaznik tedy ja. odchazim od skylinku![]() |
myšáček67
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
RE: Má cenu kupovat...?dotovaný = párovaný přijímač ,pokud máš starou kartu tak má cenu zlata nové karty plno různých omezení Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
RE: Má cenu kupovat...?No Otec ho má doma s Panasonic tvHD Ready 1366x768 a obraz je dobrý a jede bez problémů. Ale může záležet od kusu nevím. Zatím spokojenost. Na diváci na TV stačí. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Má cenu kupovat...?Myšáček67Taky mam jednu zlou zkušenost se SL ohledne mini balíčku a surflooku po 14 dnech mi to přestalo jít a SL od všeho dal ruce pryč že oni zodpovídaji jen za službu a kartu zbytek pokud nemas ty jejich šunky tak máš smůlu... pak ho naštěstí vypnuly jinak bych nekoukal... |
tompr
![]() |
|
RE: Má cenu kupovat...?GO 7056 jsem pár lidem doporučil a i instaloval a zatím nemají problém. Vždy to byla akce za 999, - ale je to párování karty s přístrojem, takže ti ta karta jinde než v tom jednom přístroji nepojede. Na to nezapominat.!Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Má cenu kupovat...?Pěknej sr.áč. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
tomprMam 2x GoSat 7056 skoro uz druhym rokom a maximalna spokojnost, sice nedotovane, neparovne, kupovane normalne v obchode. Format HD si vies nastavit, takze aj ked nemas FullHD tak urcite mas tam moznost napriklad na 720p.Odkedy som ich kupil a naistaloval tak ziaden problem, preladovanie a aktualizaciu robia sami, ja len mackam prepinacie tlacidla a nic viac ![]() Pouzivam povodnu cistu Irdeto HD a Next. Myslim, ze z tychto Skylin Ready krabic asi najlepsia volba ak Ti ide o beztarostnost. Samozrejme pocitaj s obmedzeniam plynucimi zo Skylink Ready specifikacie a samotneho prijimica. Je to prijimac len na pozeranie, ak chces nieco na "kutilstvo" tak sa poobzeraj po inych ![]() |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
tomprPředevším jsi nenapsal přesný typ té TV aby bylo možné zjistit zda-li má MPEG4 tuner, potřebný pro příjem ČT HD programů v DVB-T.Ale jinak od klávesnice asi těžko za tebe někdo vyřeší zda-li jít do toho či onoho, daleko nejlepší je si nejdřív pozvat někoho kdo ti ten pozemní signál proměří, zjistí co se tam vše dá ulovit a pak sám uvidíš. Co se týče Gosatu 7056 tak je to naprosto pohodový přístroj, samozřejmě ale nepárovaný.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
mám jednohozákazníka s párovaným,vše OK asi 10 měsíců,je to pouze koukač![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Má cenu kupovat...?Koukačů je převážná většina a mnozí ani nevědí jestli mají kartu spárovanou s přijímačem. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
Bidlotv MPEG4 tuner nema jen MPEG 2 takže DVB-T nic.jinak vím co se tu dá chytit stečí se zeptat sousedu a vím že MUX 1-3 jde z Čer. hory druha antena na Chlum 45K nemají takže to asi nejde. Co se tyka parovani karty s přístrojem mi nevadí mam to porad v tom samem v obyvaku a jen na sledovaní žadny kutilství... |
tompr
![]() |
|
![]() |