![]() |
|
odpárování kartymáte někdo zkušenost z odpárováním karty |
kristl
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 6 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
RE: odpárování kartyto kristlMusíš to poslat do "redakce",uvádět zde číslo je "trestné"....... ![]() Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: odpárování kartySamozřejmě říkám už dávno, že si to prostě mohou dovolit, protože na sat. trhu u nás nefunguje konkurence. Když se kouknete na web freesatu, tak to je ještě úsměvnější, protože ten funguje stylem "koho více oblbnem telefonem či v nejbližším nákupním centru", no a digi se nemá cenu bavit vůbec. Bohužel musím uznat, že jsou stále nejlepší a psal jsem tu nejméně před rokem, že s takovouto konkurencí u nás, mě žádné zvýšení serpa nemůže překvapit. Akorát je škoda, že jim ty nejméně 1,25 roku nestálo za to, aby ten digital na SD (za pův. cenu) a HD rozdělili. Za to pětistovku šlo koupit jen síto s koaxem, ale za 1000/1500 má lepší anténu možná i s montáží a nemusí ani čekat až mu klekne starý SD sat krám, aby jim stálo si to aspoň na tu zbývající dobu vysílání v SD zaplatit. Škoda slov.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: odpárování kartyJá mám trochu jiné zkušenosti.Do nikoho kopat nehodlám a rozhodl jsem se je zde napsat jen z důvodů,že by si to mohl kompetentní přečíst.V mnoha případech jsem zavolán pro nefunkčnost karty.Většinou to začnu řešit, až když se kartu nepodaří třeba i půl dne rozjet,nebo je celou noc v zapnutém přijímači.Proběhnou 3 i 4 reautorizace a karta ne a ne se rozjet.Po zavolání na servisní help paní udělá reautorizaci a karta naběhne kolikrát i do minuty po max do 5 min.toto se mi stalo vícekrát.Zajímalo by mě proč?Vždy když se na to zeptám jak je to možné paní odpoví máme stejnou reautorizaci jako vy v servisním webu. ![]() ![]() Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: odpárování kartyto lachtan:Jsou různé! Kdysi TaT měla sídlo v Ostravě. Skoro vše bylo v jedné budově. Nahoře call centrum s lehce dohledovým centrem a nonstop zapnutými nejpoužívanějšími sat. přístroji-operátorky byly fundované. Dnes je jiná doba. Spoustu věcí dělají pro M7-Skylink servisní organizace. Call centrum je jinde a je to najmutá firma. Než si A předá info B a ta C holt je to úplně jinačí, což už se tu probíralo nesčetněkrát. Tohle a další věci jsou jen oním dopadem. Stejně se to tu brzy promaže, jako nedávno v jiném vlákně. Takže co už! Až někdy nastane správná konstelace, tak se třeba bude zase naslouchat, co zlepšit, aby to fungovalo lépe ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
kristlVypadá to, že odpárování je hotové![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
RE: odpárování kartyTož kde byla chyba podél se snama. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: odpárování kartyNo nevím vypadá to na další kopaci téma. Co si někteří ne vymyslí aby si mohli kopnout. |
satman1
![]() |
|
satman1což si nečetl přísvěvek p.Glisníka,že to napraví! No vidíš a napravil |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: odpárování kartyUž se nikdo neozval tak soudím dle toho číslo co tu vymyslel taky nepatří žádné kartě. Šéf na něho hukl a je po kopání já myslim že je to celé smyšlené. Rád bych se mýlil. Ale takové je toto fórum. |
satman1
![]() |
|
RE: odpárování kartyAni se nedivím, je to zásluha i takových jako jsi ty Satman1.Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
RE: odpárování kartyDíky za pochvalu. Těšíme tvoje přízeň. Jen tak dál. Kámoši. |
satman1
![]() |
|
RE: odpárování kartyTo není pochvala, vidim jak reaguješ i v jiném vlakem jak malý JardaNeříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
RE: odpárování kartyDík za uznání kolego těším se svého zájmu. |
satman1
![]() |
|
RE: odpárování kartyOprava z tvého |
satman1
![]() |
|
satman 1dnes je to vzácnost, když chci slyšet chválu,tak se musím postavit před zrcadlo a chválit |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: odpárování kartyNo já tu mám své příznivce a ti mně pořád chválí. |
satman1
![]() |
|
satman1Napsal:19.03.2015, 17:43.55 včera Nahlásit tento příspěvek RE: odpárování karty Už se nikdo neozval tak soudím dle toho číslo co tu vymyslel taky nepatří žádné kartě. Šéf na něho hukl a je po kopání já myslim že je to celé smyšlené. Rád bych se mýlil. Ale takové je toto fórum. ............................................................. Tak se to se teda fakt mýlíš! Číslo karty je skutečné a karta byla spárovaná v době psaní příspěvku. Dnes už není! ![]() Autor měl částečně pravdu. Jeden zádrhel tam však má, ale na něj já upozorňovat nebudu. Zřejmě to vědí obě strany mooc dobře, že obě to nemají košér, a proto je zde ticho po pěšině! ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
![]() |
|
RE: odpárování kartyNo já to číslo dal zkontrolovat na jejich stránkách a napsalo to ze číslo karty neexistuje. Je fakt že se neozval ani jeden. |
satman1
![]() |
|
RE: odpárování kartyKarta existuje, stačí doplnit jednu chybějící číslici. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
RE: odpárování kartyJo máš recht, toho sem si nevšiml. Ta karta je v registru. |
satman1
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |