, sekce: Skylink |
|
odpárování kartymáte někdo zkušenost z odpárováním karty |
kristl
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 6 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
|
|
RE: odpárování kartyto kristlMusíš to poslat do "redakce",uvádět zde číslo je "trestné"....... Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 863 Galerie: Kamil_k4 |
|
|
RE: odpárování kartySamozřejmě říkám už dávno, že si to prostě mohou dovolit, protože na sat. trhu u nás nefunguje konkurence. Když se kouknete na web freesatu, tak to je ještě úsměvnější, protože ten funguje stylem "koho více oblbnem telefonem či v nejbližším nákupním centru", no a digi se nemá cenu bavit vůbec. Bohužel musím uznat, že jsou stále nejlepší a psal jsem tu nejméně před rokem, že s takovouto konkurencí u nás, mě žádné zvýšení serpa nemůže překvapit. Akorát je škoda, že jim ty nejméně 1,25 roku nestálo za to, aby ten digital na SD (za pův. cenu) a HD rozdělili. Za to pětistovku šlo koupit jen síto s koaxem, ale za 1000/1500 má lepší anténu možná i s montáží a nemusí ani čekat až mu klekne starý SD sat krám, aby jim stálo si to aspoň na tu zbývající dobu vysílání v SD zaplatit. Škoda slov.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: odpárování kartyJá mám trochu jiné zkušenosti.Do nikoho kopat nehodlám a rozhodl jsem se je zde napsat jen z důvodů,že by si to mohl kompetentní přečíst.V mnoha případech jsem zavolán pro nefunkčnost karty.Většinou to začnu řešit, až když se kartu nepodaří třeba i půl dne rozjet,nebo je celou noc v zapnutém přijímači.Proběhnou 3 i 4 reautorizace a karta ne a ne se rozjet.Po zavolání na servisní help paní udělá reautorizaci a karta naběhne kolikrát i do minuty po max do 5 min.toto se mi stalo vícekrát.Zajímalo by mě proč?Vždy když se na to zeptám jak je to možné paní odpoví máme stejnou reautorizaci jako vy v servisním webu. Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
|
|
RE: odpárování kartyto lachtan:Jsou různé! Kdysi TaT měla sídlo v Ostravě. Skoro vše bylo v jedné budově. Nahoře call centrum s lehce dohledovým centrem a nonstop zapnutými nejpoužívanějšími sat. přístroji-operátorky byly fundované. Dnes je jiná doba. Spoustu věcí dělají pro M7-Skylink servisní organizace. Call centrum je jinde a je to najmutá firma. Než si A předá info B a ta C holt je to úplně jinačí, což už se tu probíralo nesčetněkrát. Tohle a další věci jsou jen oním dopadem. Stejně se to tu brzy promaže, jako nedávno v jiném vlákně. Takže co už! Až někdy nastane správná konstelace, tak se třeba bude zase naslouchat, co zlepšit, aby to fungovalo lépe Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
|
|
kristlVypadá to, že odpárování je hotovéHezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
|
|
RE: odpárování kartyTož kde byla chyba podél se snama. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
|
|
RE: odpárování kartyNo nevím vypadá to na další kopaci téma. Co si někteří ne vymyslí aby si mohli kopnout. |
satman1
|
|
satman1což si nečetl přísvěvek p.Glisníka,že to napraví! No vidíš a napravil |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 539 |
|
|
RE: odpárování kartyUž se nikdo neozval tak soudím dle toho číslo co tu vymyslel taky nepatří žádné kartě. Šéf na něho hukl a je po kopání já myslim že je to celé smyšlené. Rád bych se mýlil. Ale takové je toto fórum. |
satman1
|
|
RE: odpárování kartyAni se nedivím, je to zásluha i takových jako jsi ty Satman1.Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
|
|
RE: odpárování kartyDíky za pochvalu. Těšíme tvoje přízeň. Jen tak dál. Kámoši. |
satman1
|
|
RE: odpárování kartyTo není pochvala, vidim jak reaguješ i v jiném vlakem jak malý JardaNeříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
|
|
RE: odpárování kartyDík za uznání kolego těším se svého zájmu. |
satman1
|
|
RE: odpárování kartyOprava z tvého |
satman1
|
|
satman 1dnes je to vzácnost, když chci slyšet chválu,tak se musím postavit před zrcadlo a chválit |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 539 |
|
|
RE: odpárování kartyNo já tu mám své příznivce a ti mně pořád chválí. |
satman1
|
|
satman1Napsal:19.03.2015, 17:43.55 včera Nahlásit tento příspěvek RE: odpárování karty Už se nikdo neozval tak soudím dle toho číslo co tu vymyslel taky nepatří žádné kartě. Šéf na něho hukl a je po kopání já myslim že je to celé smyšlené. Rád bych se mýlil. Ale takové je toto fórum. ............................................................. Tak se to se teda fakt mýlíš! Číslo karty je skutečné a karta byla spárovaná v době psaní příspěvku. Dnes už není! Autor měl částečně pravdu. Jeden zádrhel tam však má, ale na něj já upozorňovat nebudu. Zřejmě to vědí obě strany mooc dobře, že obě to nemají košér, a proto je zde ticho po pěšině! Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
|
|
RE: odpárování kartyNo já to číslo dal zkontrolovat na jejich stránkách a napsalo to ze číslo karty neexistuje. Je fakt že se neozval ani jeden. |
satman1
|
|
RE: odpárování kartyKarta existuje, stačí doplnit jednu chybějící číslici. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 954 |
|
|
RE: odpárování kartyJo máš recht, toho sem si nevšiml. Ta karta je v registru. |
satman1
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|