![]() |
|
servisni poplatekchci ukoncit placeni zlodějny servisniho poplatku.platim top pres inkaso s uctu. |
LAJUR
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 105 |
![]() |
|
co ti brání?založil jsi ho sám,tak ho sám ukonči,nebo to je další kopací vlákno do M7?,tak si posluž![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: servisni poplatekStačí zavolat do skylinku a říct že končíšPanasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
češtinaA za ušetřené peníze si můžeš najmout učitele češtiny.![]() |
Variaxis
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
češtinaDneska je moderní psát bez čárek háčků atd. hlavně lidi kteří každodenně spolupracují v jazyce Němčiny , Angeličiny atd. kde ty háčky a čárky nejsou a jsou už naučený na to . Já mám v práci klávesnici jen anglickou kde taky nejsou háčky atd. a nevadí mi to . Ženy si dávají oficiálně jiný jména třeba Kostíková a předělá si to na Kostíka atd. Dnes je všechno jiný |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 486 |
![]() |
|
To: amater3389To jo, ale co ma spolecnyho "inkaso s uctu" s hackama. Taky tak pisu, protože v době MS-DOSu hacky a mezery nebyly prijatelny..![]() |
rysavy3
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
LAJURDěkujeme ti za úžasnou informaci.![]() Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: servisni poplatekVariaxispresne jak píse amater3389 ja casto pisu taky takhle je to proste rychlejsi....komu se to nelibi jeho problem nikoho nenutim to cist... |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
RE: servisni poplatekProc zlodejny? Kdyz sis ho sam poplatek prihlasil k sipu, tak si ho budes i muset odhlasit :-) |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
RE: servisni poplatekZavolej jim,odhlásí Ti SP,ale zpátky už Ti ho nepřihlásí![]() |
viliam
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 416 |
![]() |
|
RE: servisni poplatekProč volat. Stačí v bance zrušit souhlas s inkasem a hotovo. A už vůbec nechápu proč by ho neměli zpátky přihlásit. Co, když se někdo chystá na půl roku, rok za hranice. Normálně odhlásí je rok pryč. Přijede a může dát souhlas znovu.Nicméně, slovo zlodějna bych rozhodně nevolil. Je to platba za službu, jako každá jiná. Předpokládám, že dotyčný taky nechodí do práce zadarmo. ![]() Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: servisni poplatekOdhlásit SIPO jde docela špatně, ona je to jen blahovůle toho, kdo inkasuje a plátce na to nemá příliš velký vliv. Zkrátka je potřeba se spolehnout na Skylink... že nás neoblafne...Skylink sice avizoval zdražení od dubna, ale už v březnovém inkasu chce 55,-. To jsou to takoví chudáci, že i při platbě inkasem to chtějí předem? Celé jejich zdražení mi připadá jen jako blamáž na spotřebitele, kteří si teď většinou předplatí celý rok nebo dva, Skylink se napakuje a pokud firmu včas zruší, docela dost mu i zbude... Ale to už jen spekulace na jeho neserióznost... Chce si někdo vsadit? Jsem pro svobodu slova.
|
P.C:
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
no pokud sikaždý předplatí na dva roky,bude mít M7 příjem pouze z pár tisíc balíčkářů,jinak jenom výdaje z provozem,to by stálo za krach,uvidíme![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: servisni poplatekSkylinku odporučam pozrieť stránky bazárov ako sa zvýšil predaj ich kariet tato cesta vedie do pekla![]() |
sulik
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 262 |
![]() |
|
sulikpokud zůstane karta aktivní,M7 nezajímá majitel,prachy budou chodit odjinud,jiná věc je,že už nejsou nové montáže a nové karty do oběhu![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: servisni poplatekNení se čemu divit. Když místo Sport1 HD zařadí naprosto nezajímavý a zbytečný jakýsi Qyou a navíc v HD. Zatím jsem tam v nativu nic neviděl.![]() ![]() Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
wladysno ještě mají trumf v rukávu,mohli by zavést regionalizaci,což už tady bylo a pár kartínek by mezi lidi ještě nacpali a serpo je zajímavej kšeft za nic![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |