, sekce: Skylink |
|
servisni poplatekchci ukoncit placeni zlodějny servisniho poplatku.platim top pres inkaso s uctu. |
LAJUR
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 105 |
|
|
co ti brání?založil jsi ho sám,tak ho sám ukonči,nebo to je další kopací vlákno do M7?,tak si posluž |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 496 |
|
|
RE: servisni poplatekStačí zavolat do skylinku a říct že končíšPanasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
|
|
češtinaA za ušetřené peníze si můžeš najmout učitele češtiny. |
Variaxis
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 5 |
|
|
češtinaDneska je moderní psát bez čárek háčků atd. hlavně lidi kteří každodenně spolupracují v jazyce Němčiny , Angeličiny atd. kde ty háčky a čárky nejsou a jsou už naučený na to . Já mám v práci klávesnici jen anglickou kde taky nejsou háčky atd. a nevadí mi to . Ženy si dávají oficiálně jiný jména třeba Kostíková a předělá si to na Kostíka atd. Dnes je všechno jiný |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 513 |
|
|
To: amater3389To jo, ale co ma spolecnyho "inkaso s uctu" s hackama. Taky tak pisu, protože v době MS-DOSu hacky a mezery nebyly prijatelny.. |
rysavy3
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 230 |
|
|
LAJURDěkujeme ti za úžasnou informaci.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
|
|
RE: servisni poplatekVariaxispresne jak píse amater3389 ja casto pisu taky takhle je to proste rychlejsi....komu se to nelibi jeho problem nikoho nenutim to cist... |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
|
|
RE: servisni poplatekProc zlodejny? Kdyz sis ho sam poplatek prihlasil k sipu, tak si ho budes i muset odhlasit :-) |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
|
|
RE: servisni poplatekZavolej jim,odhlásí Ti SP,ale zpátky už Ti ho nepřihlásí |
viliam
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 416 |
|
|
RE: servisni poplatekProč volat. Stačí v bance zrušit souhlas s inkasem a hotovo. A už vůbec nechápu proč by ho neměli zpátky přihlásit. Co, když se někdo chystá na půl roku, rok za hranice. Normálně odhlásí je rok pryč. Přijede a může dát souhlas znovu.Nicméně, slovo zlodějna bych rozhodně nevolil. Je to platba za službu, jako každá jiná. Předpokládám, že dotyčný taky nechodí do práce zadarmo. Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
|
|
RE: servisni poplatekOdhlásit SIPO jde docela špatně, ona je to jen blahovůle toho, kdo inkasuje a plátce na to nemá příliš velký vliv. Zkrátka je potřeba se spolehnout na Skylink... že nás neoblafne...Skylink sice avizoval zdražení od dubna, ale už v březnovém inkasu chce 55,-. To jsou to takoví chudáci, že i při platbě inkasem to chtějí předem? Celé jejich zdražení mi připadá jen jako blamáž na spotřebitele, kteří si teď většinou předplatí celý rok nebo dva, Skylink se napakuje a pokud firmu včas zruší, docela dost mu i zbude... Ale to už jen spekulace na jeho neserióznost... Chce si někdo vsadit? Jsem pro svobodu slova.
|
P.C:
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 128 |
|
|
no pokud sikaždý předplatí na dva roky,bude mít M7 příjem pouze z pár tisíc balíčkářů,jinak jenom výdaje z provozem,to by stálo za krach,uvidíme |
pierrepetr
|
|
RE: servisni poplatekSkylinku odporučam pozrieť stránky bazárov ako sa zvýšil predaj ich kariet tato cesta vedie do pekla |
sulik
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 262 |
|
|
sulikpokud zůstane karta aktivní,M7 nezajímá majitel,prachy budou chodit odjinud,jiná věc je,že už nejsou nové montáže a nové karty do oběhu |
pierrepetr
|
|
RE: servisni poplatekNení se čemu divit. Když místo Sport1 HD zařadí naprosto nezajímavý a zbytečný jakýsi Qyou a navíc v HD. Zatím jsem tam v nativu nic neviděl.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
|
|
wladysno ještě mají trumf v rukávu,mohli by zavést regionalizaci,což už tady bylo a pár kartínek by mezi lidi ještě nacpali a serpo je zajímavej kšeft za nic |
pierrepetr
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|