, sekce: Zkušenosti |
|
Hrubý zvukZdravím. Už sa Vám niekedy stalo, že Vám napr. na STV išiel hrubý (nízky) zvuk? Nechal som to desať minút a neupravilo sa to. Prepol som a vrátil sa a zvuk bol OK. Už sa mi to stalo viackrát ;-) Nevadí to, prepnutím to zmizne, ale je to zaujímavé... Stane sa mi to tak raz za 3 mesiace. Čím to je??? |
chance2
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 142 |
|
|
RE: Hrubý zvukto je dotaz ako o 9:20 zapadlo slnko.1/ kde? DVB-T, DVB-S (ktorý prevádzkovateľ?), DVB-C, IPTV ? 2/ prijímač, TV, setopbox? typ? 3/ STV1 alebo 2 alebo STVHD ? 4/ aké zvukové stopy máš dostupné? 5/ akú zvukovú stopu máš predvolenú v celkových nastaveniach a na akej zvukovej stope aktuálne ti ide ten dialekt? 6/ akú zvukovú stopu máš uloženú na predvoľbe kde toto pozoruješ? |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 208 |
|
|
ešte 7/vidím že píšeš napr. na STV. Tzn. za 7/ že na hociktorom programe? |
Dagy2
|
|
Dagy2Mea culpa, :-) Som sa ponáhlal, tak blbý dotaz. Sorry.Je to Skylink, stalo sa mi to napr. dnes na STV HD, AMIKO 8360 s posl. firmware 1.6.57emu. Všetky zvukové stopy na všetkých programoch, kde to je možné mám nastavené ako Dolby D. Na stv hd je to 6022 |
chance2
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 142 |
|
|
chance2tak myslím, že zlá správa. U mňa je hrubý (ako spomalený) zvuk na CT2, nie na STV.Mám možnosť sledovať CT2: - cez TechniSat HDS2 / Skylink - tu je všetko OK, všetky stopy (česká, dolby, originál) idú OK - cez LGTV / Skylink - rovnako všetko OK - DVB-C LGTV / káblový provajder dáva signál zo skylinku - rovnako všetko OK - analog z kábla, tu je problém. Rovnaký káblový operátor (v kábli je analog, DVB-C aj DVB-T) to láduje zo skylinku a všade kde sa dá používa techniku amiko. Snaží sa nám ju nacpať aj pre DVB-C. Neviem či aj na konverziu DVB-S/analog existuje niečo od amika ale zjavne je tam nejaké nekorektné spracovanie zvuku tak ako v tvojom SAT prijímači. Rovnaký zlý zvuk je na LGTV/analog aj na SONYTV/analog. U mňa samozrejme nepomôže precvaknutie na iný program, pretože "tuner" je u providera nie u mňa. |
Dagy2
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|