![]() |
|
Přeregistrace karty SkylinkChlapi zdravím.Bude to pomalu dva měsíce,co jsem chtěl na sebe přeregistrovat kartu.Na jejich stránkách jsem vyplnil formulář o přeregistraci,čekal 30 dní a nic.Volal jsem tam,řekli mi,ať to udělám znovu.Je to už zase skoro čtyři týdny a zase se nic neděje.Ptám se tedy-máte někdo stejně blbou zkušenost?Taky mi jeden prodejce nabídl a vystiskl papírový formulář,prý ho mám zaslat doporučeně ,prý je to jistota.Ják děláte přeregistraci prosím,vy?Díky.JM |
jm57
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
RE: Přeregistrace karty SkylinkProdejce má pravdu.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
PoldaSA Poldo prosím,tě jak dlouho to zhruba trvá přes ten dopis,víš? |
jm57
![]() |
|
RE: Přeregistrace karty SkylinkJá v minulosti převáděl 3 karty, vypsal jsem formulář, oskenoval, poslal na mejl uvedenej na formuláři. Zhruba po týdnu mi přišel mejl potvrzující přijetí žádosti a pak do měsíce byla karta převedena.![]() Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Přeregistrace karty SkylinkMoja skúsenosť:Žiadný problém.Cez kontakty amailom a trvá to deň dva a vybavené.Keby tam boli nejaké prblémy,tak obratom odpíšu v čom je problém.Skutočne, na rozdiel možno v iných oblastiach komunikacie, tu som zatiaľ väčšie problémy nemal.Poštovou formou to trvalo neporovnateľne dlhšie.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Přeregistrace karty SkylinkTak díky za radu všem.Netuším proč ,že já zrovna ,čekám už tak dlouho.JM |
jm57
![]() |
|
RE: Přeregistrace karty SkylinkTo nechápu, poslední kartu co jsem dělal jsem měl převedenou přes e-mail na druhý den.![]() Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Přeregistrace karty SkylinkJá jsem taky čekal,a zjistil jsem že karty jsou již dávno přeregistrované,protože mi přišel email že mi končí SP,takže jsem si udělal registraci do nové zakaznické zóny a ehle tam karty obě. |
Honk76
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 100 |
![]() |
|
RE: Přeregistrace karty SkylinkU mňa. Zoskenovaný formulár poslaný cez e-mail. Do 2 dní spätný mail o vykonaní preregistrácie.Bol som majorom dobre bolo, nebudem majorom streľať sa z teho nebudem.
|
muju
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
![]() |