![]() |
|
Xiaomi Redmi NoteMám smartphon Xiaomi Redmi Note a jsem fanouškem hokeje, používám na notbooku Tv Tipsport, kde to jede v pohodě, jelikož nebudu týden doma rád bych použil TvTipsport v Xiaomi, někdo mi poradil, že si mám nainstalovat prohlížeč Dolphin či Dolphin Jetpack, ovšem nejede to. Nyní se mi podařilo nainstalovat Adobe Flash Player 11.1, ovšem nějak to stále nejede... Androidové smartphony nějak s tím mají problémy, dík za radu, pokud existuje?![]() |
talahasse
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
Adobe Flash Player 11.1,je důležité mít nainstalovaný správný flash player,,,jiný je je pro android 4.0,,jiný pro 4.1 až 4.4...u pětkovýho androidu mi běhá ten ze 4.4......v Dolphininu prohlížeči skočit do nastavení, pak obsah webu a tam zapnout flash přehrávač |
PavelTP
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
RE: Xiaomi Redmi NoteNemám tenhle smartphone. Ale Flash mi funguje dobře v androidím Firefoxu. Musíš mít nainstalovanou tu správnou apk. Některé prohlížeče (Dolphin) ti jí i nabídnou ke stažení na testovací stránce:www.adobe.com/software/flash/about/ A potom v tom Firefoxu povolit pluginy (always on). |
toothpick
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 3 308 |
![]() |
|
RE: Xiaomi Redmi NotePokud nejake reseni najdes, tak ho sem pak napis. Vsechny instalace flashe pro android, co jsem zatim potkal, umoznovaly pouze flashove reklamy a flashove hry, ale zadna neumoznovala live video stream.Ja to same potebuji na BrightTALK a zatim jsem tedy skoncil u toho, ze si z Androidu spustim Teamviewer na domaci pocitac, kde pustim to live video. |
izidor
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 147 |
![]() |
|
RE: Xiaomi Redmi NoteOno totiž Flash se ve světě opouští jako neperspektivní. Například Youtube už směřuje všechny uživatele na HTML5. V prohlížeči Chrome to ani nejde nastavit jinak. Jenom u nás zažívá Flash a Silverlight jakýsi boom :D |
toothpick
![]() |
|
RE: Xiaomi Redmi NoteTestuju to na internetovém vysílání ČT24. Jedině ten Firefox se rozjel, ale vydrželo mu to asi půl minuty. Pak zamrznul. |
toothpick
![]() |
|
RE: Xiaomi Redmi NoteA co tak trubnu nakou aplikace. I vysílán. A podobně.https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.motion.ivysilani |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Xiaomi Redmi NoteOno to funguje. Akorát se musí nastavit to rozlišení (kvalita streamu) na nějakou konkrétní hodnotu. Nesmí tam být to automatické přepínání. |
toothpick
![]() |
|
RE: Xiaomi Redmi NoteA přímo ČT sport aplikacehttps://play.google.com/store/apps/details?id=eu.inmite.prj.ct.ct4.android |
satman1
![]() |
|
OperaS videem na Androidu mám dobré zkušenosti v Operě ... vyzkoušej.T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 216 |
![]() |
|
Opera?Stejný engine jako Chrome. Mezi Operou a Chrome není velký rozdíl a žádnáý z těch prohlížečů nepodporuje Flash. Rozhodně Firefox. |
toothpick
![]() |
|
Re: OperaMám instalováno: Prohlížeč opera pro Android na Huawei P7 - a opravdu přehrává vše ... ale nijak moc to nevyužívám, tak můžou být případy, kde to nebude funkční ... ale nenarazil jsem na to ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 216 |
![]() |
|
RE: Xiaomi Redmi Notevšechny straemy mi přehrává dolphin, jak popsal jsem v prvním příspěvku, sekne se tak jednou za měsíc |
PavelTP
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
RE: Xiaomi Redmi Notedolphin mi prehrava jen streamy, ktere byly nahrane v minulosti, ale nedokaze mi prehrat live streamy. |
izidor
![]() |
|
RE: Xiaomi Redmi Notejeste je moznost vyzkouset toto https://www.tipsport.cz/mobil?type=android#helpmela by to byt aplikace primo na sledovani primych prenosu z tipsport tv, vyzkousej. |
izidor
![]() |
|
RE: Xiaomi Redmi NoteJo jo je tam živé vysílání. |
satman1
![]() |
|
![]() |