Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

F 7600 UCI - Skylink

Ahoj všem. Prosím o radu. Mám na chatě Ferguson 7600 UCI a chtěl jsem po zimě rozchodit Skylink a zjistil jsem, že některé frekvence mi to nechce naladit, třeba 12207/V/27500, nebo 12 109/H/27500, mi ukazuje bez signálu. Je chyba v nastavení paraboly, když jiné frek. mají signál dobrý, nebo je to tím, že už je to starý stroj a tyto frek. to nepřijímá? Díky předem za věcné odpovědi. Odpovědi typu, nebuď líný a vygoogluj si to mi nepomůžou už jsem googlil :-)

333
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: F 7600 UCI - Skylink

Takže negoogli a zkus lehce hnout parabolou nebo poštelovat skew. Nebo pozvat někoho s měřákem, ať ti to dá dohromady.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

joscer - OK, takže si myslíš, že se jen pohla parabola a chce to doladit?

333

Nedoladíš nič. Je to SD prijímač, ktorý uvedené TP ani naladiť nemôže. Len TP DVB-S a nie DVB-S2.

Bol som majorom dobre bolo, nebudem majorom streľať sa z teho nebudem.

muju

muju - tak to máš asi pravdu, všiml jsem si, že mi nejdou ty frek. u kterých je uvedeno DVB-S2 a modulace 8PSK sice nevím co to znamená ale ty co mají uvedeno DVB-S a QPSK ty běží. Takže je to dědek co už na to nestačí. Jakej pán.....:-(

333

joscer

To tedy byla rada.Vidím že nevíš nic o Fergusonech SD.

miku

miku

naděláš :-))) ale Skylink má zmáklý dobře, nebo ne? :))) Nejsou všicni Einsteini, popř. Zweistejni. Mimochodem - neviděl někdo toho krymskýho sokola apriliarsv, alias hotovyrad, alias RadekHotovy, alias, Putinova kremrole, či co to vlastně je? Měl bych na něj 1 dotaz... :)))

pf09
Registrace: 8/2010

miku

Ne, o Fergusonech skutečně nevím ani ťuk celkově. Nepředpokládal jsem však, že ten, kdo je tu registrován a ptá se, udělá takovou botu, že si neuvědomí, že má SD přijímač.

joscer

Joscer....nic proti, ale botu jsi tentokrát udělal Ty a opět se to snažíš okecat. ;)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Já nepotřebuji nic okecávat, prostě je to tak, jak jsem napsal. Když jsem tu "radu" psal, tak jsem prostě nepřemýšlel nad tím, že by ten přístroj mohl být SD.

joscer

To se mi líbí, ten krymský sokol...to wladys - Bota sem, bota tam, není to jedno?

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra