Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Eutelsat 16E

11092 V 27500 momentálne 9X fta Sk+Cz

juro1970
Registrace: 5/2010
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Eutelsat 16E

Raději to zakódovali a potencionální zákazníci neviděli tu hrůzu.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

aby potencionální.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

HiFiOK

přesně tak ,s tou ostudou v etéru ,neudělají díru do světa ,jako FTA by to mohlo fungovat pro SD utečence od M7,jinak k ničemu,radši to zakodovali ,doufám,že napořád R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Nechápem prečo vopred nadávate na kvalitu signálu, sú to predsa iba testy ?. Spochybňovať kvalitu vysielania môžete až po jeho oficiálnom začiatku, t.j. 1.apríla 2015 , ak to nebude od nich naozaj 1. apríl ...

bystrik
Registrace: 10/2010

no veď sa nadáva na testy teda netesty, lebo o slabom signale už vedia skoro mesiac
nič príjemné to zo zvedavosti ručne ladiť a naladiť prd

matho
Registrace: 2/2006

RE:Matho

Osobne si myslím, že ak budú chcieť niečo predať, tak tú kvalitu signálu ešte zlepšia, pretože napr. Slovinské a Chorvátske programy idú na pozícii 16E pomerne dobre, aj v HD kvalite. Samozrejme nemajú na kvalitu silných družíc a transpodérov z Astry a ani z Thoru ...

bystrik
Registrace: 10/2010

signal

Otazkou naozaj zostava, ci sa s intenzitou signalu bude nieco diat, alebo je to finalny stav (hoci moze ist o skusobne vysielanie). 2 z 3och transponderov som vobec nenaladil, co nie je dobry stav. S parabolou som sa vcera vyhral cca hodinku a bolo to fakt pedantne nastavene. Velkost taniera je 85 cm, vsetky ostatne druzice dookola idu kvalitou okolo 90% a viac. Ako smerom na zapad (Hotbird 13E), tak aj smerom na vychod (19 / 23,5 / 28,2E). Aby sa clovek triasol pri kazdom zaprsani, ze pride o signal, tak to nestoji za prechod od aktualneho providera. Skoda :mad:

evosonic
Registrace: 1/2006

mozno

je to ciel, aby si ktokolvek zaplatil montaznika...pretoze individualne sam, budes mat mozno problem naladit antiksat alebo satro na 16E. cas ukaze.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

evosonic na solo parabole? Na ofsetke maximum e85 mám všetky TP, za dažďa čakám že pôjde iba jeden. Na solo 85 sa to musí dať naladiť.

tras
Registrace: 2/2011

bude záležet

na místě příjmu,VČ na 85tku OK,při horším počasí nevím,zatím nebylo a to polemizujeme pouze o signále,jaká bude výsledná qualita obrazu netuší nikdo,každopádně na testy snad nikoho vidomého nenachytali R^ :laughing: R^

pierrepetr

@tras

Je to solo parabola na motore. Na pozicii 16E som sa to snazil trpezlivo doladit vertikalne aj horizontalne, ale bez sance :(

evosonic

evosonic

dle tvé řeči soudím,že bydlíš někde na Slovensku ,tedy parabolu na motoru nastavujeme pouze a jedině na pozici nulového bodu,nebo blízko něj,pokud máš usals můžeš i na jakékoliv družici,což je potom v pořádku,tedy potom přesná kolmost stožáru vždy,mimo jednu výjimku R^ :laughing: R^

pierrepetr

Co to je za " sr 30.000 ", NIC bohus 31 - objasni ?

CES
Registrace: 4/2007

CES.........

https://www.parabola.cz/zpravicky/23613/rada-programu-v-cestine-a-slovenstine-fta-na-16e/
R^ :laughing: R^

pierrepetr

@pierrepetr

Ahoj, ano, na nulovej pozicii to bolo nastavene, preto mi idu vsetky pozicie perfektne, az na tuto 16E. Ono ani Chorvatske a Slovinske stanice nic moc kvalita signalu, ale predsa len idu. Tu ako som spominal - 2 z 3 frekvencii ani tuk! Som z Banskej Bystrice R^ ;)

evosonic

Eutelsat 16E

Dnes ve 12 hodin Antik Fta na Eutelsat 16E ? Rv

januvia
Registrace: 4/2013

pierrpetr

Jo OK kolego, no ""30.000 sr"" ., kde se to dá chytit ?? :))) R^ :)))

CES

Říká ti něco pojem Symbolová rychlost?
27500, 29500, 29900 - tyto rychlosti lze najít u TP M7, UPC TP mají 30000 a například 28000

tady si poštuduj:

https://www.parabola.cz/abc/rychlost-v-dvb-s/

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Saxon - viz já CES - kolego, ta tečka u sr. 30.000 - co to je, no to napsat já, tak mě tady rozsekáš !! To v klidu a míru. R^ R^ :)

CES

30000
30 000
30.000
...podle vkusu každého soudruha. Asi bys neměl u pierra být takový hnidopich, každý ví, o čem je řeč.

On Air!

Saxon

Saxon

Jo, nic ve zlím, jen poukázání - jak to tady na webu chodí, když se někdo jemě překlepne - potom následuje "NE-IQ" - komedie - reakce, o ničem. Jinak Saxone, má to cenu se tady na webu proti sobě navzájem "štvát". Má to cenu a komu to prospívá ?? R^ R^

CES

Faktem je, že ty tvoje "rady" opravdu nikomu neprospívají.

bretah
Registrace: 9/2012

Jestli narážíš na moje reakce na tvé "rady" zde na foru, tak v tom případě se o žádné "štvaní" nejedná.
Mám někde uložen tvůj mail mě adresovaný, ve kterém se v jeho historii nachází poměrně komický bonz na mou osobu, původně adresovaný zdejší redakci. Asi z tvé nepozornosti si mi toto poslal jako součást vánočního přání. :)))
Tenkrát to byla docela sranda... ;)

On Air!

Saxon

Saxon

Kapr s Ďáblem s IQ, si nemohou rozumět. A dost kolego. :))) R^ :)))

CES

Souhlasím.

On Air!

Saxon
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54

Zpět Zpět na předchozí stránku