Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

zvuková stopa

Mám TV LG se sat tunerem , karta skylink , jsem z ČR , vim že psali že něco dělali ze zvukem atd. ale k mému dotazu když např prepnu na STV 1 jde tam něm. film zvuk jde v němčině v menu TV prepnu na sloven. vše OK , přepnu jinam pak zpět a je tam zase něm. , dříve to bylo vše OK , nevíte kde je problém ?

jirka6090
Registrace: 11/2008
Odpověď v diskusním vlákně

to jirka6090

ve čtvrtek jsem u toho nadaval u kámoše, program čt2 bez zvuku, naserou tam 3 zvukovy stopy, jedna byla akorát funkční ale nešla uložit do paměti a při přenutí na jiný kanal se to opět muselo ručně navolit, ja osobně mam klasicky satelitní přijmač a tam jsem musel změnit na čt2 taky zvukovou stopu, ale ten přijmač si to zapamatoval, takže vše OK, akorát ta (nevhodné slovo) LG se sat. tunerem dělá problémy. Asi špatný soft a obávám se že s tím nepůjde nic dělat. Píšou to i na googlu v diskuzích že ta LG si nepamatuje ty zvukové stopy a musí se pokaždé manuálně nastavovat na ovládači.

jurasek
Registrace: 1/2006

jurasek

Díky za info , alespoň to vim , jen TV mám přes půl roku a vše bylo OK , ten zvuk mi začal blbnout až včera.

jirka6090

RE: zvuková stopa

Třeba teď dajto HD zvuk se po přepnutí nastaví AJ , ale dajto SD se nastaví normálně slovensky , je to teda tím že u Hd programu to skylink nastavil tu zvukovou stopu jinak a jak píšou tak to časem nastaví i u SD programů.

jirka6090

Re zvuková stopa

To samé mi dělá Sharp Lc/LE 732,ale jen občas,ale v pravidelných intervalech cca 10-15 dní.Nevím, ale co tam žena namačká,ale vždy jsem viník já.Parkrát přepnu stopu a pak si to chvíli pamatuje.

korkoran
Registrace: 10/2006

jirka6090

muzes sem vhodit link kde se píše že o tom problému skylink ví a bude upravovat poradí zvukových stop? Páč známí tu televizi dneska naložil do auta a zavezl do electrowordu at se s takovým šuntem vyfotí když si to nepamatuje tu zvukovou stopu a stojí to 20 tisíc :)))

jurasek
Registrace: 1/2006

Včera to bylo ve zprávách na hlavní stránce ,ale jak říkám začalo to dělat asi včera a jen na Slovacích , předtím bylo vše OK.

jirka6090

Zdravím, nevíte zda s tím bude skylink něco dělat?Už mě to nebaví pořád ladit, nehledě na to, že se to kolikrát zase samo vrátí do původního jazyka aniž by s tím člověk něco dělal.

labi
Registrace: 2/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra