![]() |
|
Rozdvojka RolinaKoupil jsem si Rozdvojku Roline HDMI, 2 x HDMI F, chtěl jsem, abych měl ze satelitu Zircon SHD-007, signál do dvou TV (Panasonic), bohužel mi současně na obě TV nejede, pouze na jednu a to musím mít zapojený HDMI kabel jen od jedné TV. Nevíte čím to je? Případně můžete mi poradit, jak to jinak vyřešit? Děkuji. |
Daru
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 256 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
RE: Rozdvojka RolinaZalezi na tom co mas. Ci mas len prepinac, z dvoch zariadeni na jeden vystup, alebo mas video-distributor z jedneho zariadenia na dva vystupy. prepinac ti robi bud manualne alebo elektronicky prepinania z dvoch, napriklad dvd a prijimac na jeden vystup, pouziva sa pri TV ktore maju len jeden HDMI vstup, na rozsirenie. Video-distributor ti posiela signal z HDMI na dve a viac hdmi vystupov sucasne, pouziva sa pri prezentaciach na viac panelov naraz, alebo napriklad v restauraciach a podobne, napis model a zistime co to mas vobec |
quick123
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 248 |
![]() |
|
RE: Rozdvojka RolinaMám toto: www.alza.cz/rozdvojka-hdmi-d94924.htm |
Daru
![]() |
|
Darupřesně tu mám už spoustu let a vše OK![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Rozdvojka RolinaChci rozdvojit signál ze satelitu na dvě TV a nefunguje mi to |
Daru
![]() |
|
RE: Rozdvojka RolinaTo Ti musi vysvetlit pierrepetr, podla recenzii to 99% zakaznikov nefunguje, pierrepetr-ovi ano![]() ![]() ![]() Skus ine kable, ak nie su TV identicke svojim rozlisenim, nastav vystup na to nizsie, zalezi aj od dlzky kablov atd. Mozno sa nevyhnes aktivnej rozdvojke ![]() |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
RE: Rozdvojka RolinaMůžeš mi poradit nějakou aktivní rozdvojku? |
Daru
![]() |
|
Trakyco víc mám vysvětlovat?,tehdy jsem ji koupil s tím,že ji třeba vrátím,když to nebude chodit,taky jsem četl recenze,ale mě to normálně chodí,kabely 1.5m+10m k druhé TV,zase,kdyby to jako chodit nemělo,proč by to někdo prodával?,nikdo by to nekoupil,technicky jsem to nezkoumal,jak je to řešeno![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Rozdvojka RolinaNastavoval jsi nebo měnil na TV nějak rozlišení? Oba výstupy zvlášť jedou, jen ne současně, někde bude chyba.... |
Daru
![]() |
|
tady píší"Upozornenie: rozdvojka nie je plnohodnotná náhrada za elektronické distribučné systémy. Pre správnu funkciu je nutné najskôr zapojiť jeden monitor a spustiť systém. Po nabehnutí systému a správnej funkcii prvého monitoru, pripojiť a zapnúť druhý monitor."já pouze zapínám jednu TV v obýváku a potom případně druhou v kuchyni po 10m kabelu no name asi za 3 stovky,měl jsem to kdysi na satelitní přijímač,tam se mě párkrát stalo,že druhá TV nenaběhla napoprvé,teď to mám na mediaplayer a tento problém jsem zatím nezaznamenal ![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
nic jsemnenastavoval a netuším,co by se mělo měnit,možná to nejede v kombinaci určitých typů TV,nevím,když ti to nejde,tak to vrať,třeba je to vadný,netuším![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Rozdvojka RolinaNiekde sa pise aj nasledovne:Upozornění: Kabel slouží jako rozdvojka na více zařízení, která nesmějí být zapnutá současně. Niekomu to funguje sucasne s dvoma monitormi, ale identickymi, niekomu pomohlo nastavit vystup na 720p atd. Pravdepodbne dochadza k nejakej "bitke" zariadeni a blbne to. |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
![]() |
|
DaruA kde koupeno ? Já mám pro zicher 4/1 HDMI SWITCH nanuál, od Chiny a je 100% OK.![]() |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Rozdvojka RolinaMám to stejně jako ty, kabely jsou o.k., jeden krátký a druhý 10 m do ložnice, samostatně to jede, ale jak zapojím do rozdvojky oba kabely HDMI, tak konec.... |
Daru
![]() |
|
RE: Rozdvojka RolinaZakoupeno na Alze |
Daru
![]() |
|
RE: Rozdvojka RolinaTak je to v nasatvení na pozicích u HDMI vstupu u TV..![]() |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
tak přesněv tuto chvíli jsem si v obýváku pustil film a v kuchyni taky jede,vše OK,máš tam asi problém![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
koukni se takykdyž připojuješ druhé Hdmi za provozu(což je riskantní),jestli ti nebrní,nebo změř jaký proud ti teče po stínění k druhé TV,pak by to nebyla chyba rozdvojky,nechci to přivolávat![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
teď jsemto v obýváku vypnul a koukám v kuchyni,taky OK,tak netuším ,co se u tebe děje![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
dodateknic nerozpojuji,pouze zapínám jednu,nebo druhou,nebo obě TV ze standby přes DO![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Rozdvojka RolinaNevím, kde je problém, ale jakmile do rozdvojky zapojím HDMI od druhé TV (přitom je vypnutá, stačí tam zasunout jen volný kabel, který ani není připojený k TV), tak vypadne obraz i u první TV, která doposud jela.... |
Daru
![]() |
|
RE: Rozdvojka RolinaStačí si na alze přečíst hodnocení. Když cca50% zákazníkům nefunguje, tak na tom asi něco bude :) |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
RE: Rozdvojka Rolinanefunguju tma,kde sa uplatnuje ochrana HDCP. nik s nou neocita a 99% ludi ani nevie,ze take cosi existuje. |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: Rozdvojka RolinaA čo táto Gembird DSP-2PH4-001 na heureka.sk cena od 4,86,-€![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: Rozdvojka Rolinaco tak k Zirconovi Zirconhttp://www.inter-sat.cz/zircon-hdmi-mini-splitter-1-2_d5431.html ![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
RE: Rozdvojka RolinaMá někdo zkušenosti s tímto, zda opravu funguje?: Zircon HDMI mini splitter 1-2 |
Daru
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |