, sekce: Příslušenství |
|
Rozdvojka RolinaKoupil jsem si Rozdvojku Roline HDMI, 2 x HDMI F, chtěl jsem, abych měl ze satelitu Zircon SHD-007, signál do dvou TV (Panasonic), bohužel mi současně na obě TV nejede, pouze na jednu a to musím mít zapojený HDMI kabel jen od jedné TV. Nevíte čím to je? Případně můžete mi poradit, jak to jinak vyřešit? Děkuji. |
Daru
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 256 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
|
|
vypadá tozajímavě,jak to chodí,jistě doplní navrhovatel,pokud jen negůglil |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 496 |
|
|
RE: Rozdvojka RolinaJj, vypadá zajímavě, i cena by šla....., jen jestli funguje.... |
Daru
|
|
můžeš hokoupit a máš pár dnů na vrácení,napiš ,jak to chodí |
pierrepetr
|
|
RE: Rozdvojka RolinaMožná to zkusím, ale prvně vrátím rozbočovač co jsem koupil na Alze.... |
Daru
|
|
a nemášchybu doma,jiným i mě to chodí,někdo psal 50%,to je dost,každý druhý,u takového udělátka |
pierrepetr
|
|
RE: Rozdvojka RolinaZvlášť mi to jede, ale musím mít zapojený jen jeden kabel, to je v pohodě, ale jak zapojím dva, tak nejede ani jedna TV, nevím co změnit, mám plazmy Panasonic |
Daru
|
|
a zkoušeljsi změřit proud? |
pierrepetr
|
|
RE: Rozdvojka RolinaNa to nemám vybavení.... |
Daru
|
|
tak zkusobě TV napájet z jedné zásuvky,třeba přes prodlužku |
pierrepetr
|
|
RE: Rozdvojka Rolinamyslíš, že by to mohlo mít vliv? |
Daru
|
|
kdybychnemyslel,tak tě do toho neženu,možností je víc,tuhle můžeš zkusit zadarmo,napiš |
pierrepetr
|
|
RE: Rozdvojka RolinaZítra zkusím |
Daru
|
|
RE: Rozdvojka RolinaJestli máš na těch telkách navěšený další přístroje, zkus je odpojitI když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
|
|
RE: Rozdvojka RolinaBohužel nic nezabírá |
Daru
|
|
RE: Rozdvojka Rolinajá mám Rozbočovač HDMI/HDMI 1-2 - KÖNIG (KN-HDMISPL10)( protože to blblo )tak jsem přikoupil jako ty ROLINE HDMI M 2x HDMI F, při zapnutí obou TV a počítače musím mít všechno zasunutý před startem a pak to chodí a mohu koukat na obě TV NAJEDNOU A KRMIT TO POČÍTAČEM . Běda kdyby jednu TV vypnul a za chvíli zapnul , tak už mi na HDMI signál z počítače znovu vypnutá TV nenaběhne , nebo kdyby vyndal kabel za chodu a znovu zapojil tak ta TV taky nenaběhne .Musím obě TV i počítač znovu vypnout a znovu zapnout . Nevím proč to dělá , ale na obou rozvojkách stejně . Pak se mi taky stává když mám obě TV HDMI v rozdvojkách zastrčení + počítač a vypnu TV Philips D.O. v ložnici , tak se mi vypne AUTOMATICKY i Panasonik . obráceně NE . Nevím co by tam už dal taky poradte |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 513 |
|
|
ber tojako udělátko za pár šupů,někomu to chodí,jinému ne,komu ne ,tak to může vrátit,já jsem spokojen,možná až koupím jinou TV, tak bude taky zlobit |
pierrepetr
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|