Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Formule 1 trenink na sport1

Tak jsem pěkně zhnusen! Žádná grafika jak si kdo vede no prostě děs.A to měli plno keců že se máme na co těšit.To ti hňupi nevidí nebo co. A ti dva melou o houne . Free sat hoc. Sport 1

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Formule 1 trenink na sport1

Na těch Švýcarech je taky jenom jedna stopa. Ale narozdíl od toho Sportu 1 se na to dá koukat.
http://s16.postimg.org/57o3gqp8l/sfrzwo.jpg

toothpick
Registrace: 11/2014

OrfEins hd taky dobrý a jede to skoro na všem , až na das original skylink šrot R^

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

toothpick,

mohl bys mi vysvětlit,jak sem dáváš fotky?

ALEXCZ
Registrace: 6/2008

Jednoduše. Já to sleduju na PC přes DVBDream + vPlug. Takže zmáčknu na klávesnici Print Screen. Potom si otevřu MS Paint a fotku tam vložím. Pak dám Save jako JPG. A potom jí uploadnu na web postimage.org.

toothpick

fergus

I já mám full SD rozlišení na Sport 1.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

nojo,

sem to tušil,ty už jako v.jsi měl v compu určitě několik TV karet...Tipuji tak min.3.Pak ty fotky neni problém.Ale z TV to sem dostat..

ALEXCZ

Jenom jednu. Mně už ani moc nebaví koukat na televizi, spíš se bavím na netu. Teď hraju na PS3 takovou pěknou hru Alien Isolation.

toothpick

miky

Ted jsem dokoukal F1 Grafika byla kdo vede , to víš na tréninky se pořadí moc nedělá jen symbolicky , ani vloni to nebylo , ale stejně při trénincích výsledky nemá smysl pořádně dělat myslím po každým kole to dávat na obrazovku , tam si jezdí jak chtějí a stejně týmy mají svoje časy . Jako zkušení divák motoris. sportu bys to měl vědět , Obraz - s tím souhlasí nahov... Zajímalo by mě jaký obraz měli jiný operátoři a pak můžeme něco svádět na někoho .

standa111
Registrace: 11/2009

toothpick,

tak ti přeju,aby tě dlouho neviděli zdivočelí lidé.
Já holduju pouze hrám typu:Assetto Corsa, F1 2014,NFSshift2,Project cars apod.Taky máš výhodu,že umíš anglicky.

ALEXCZ

RTL SD R^

Gibertini 155 Du,polární závěs Gibertini, QARL 3636+, Super Jack V-Box II., Vantage HD 8000, VU+ Solo2, LNB Inverto Black Ultra 0,2db.

mog1993
Registrace: 4/2005
Galerie: mog1993

SRG HD R^

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Duna tv HD R^

VU+uno,AZbox

gama
Registrace: 1/2006

Velky sef F1 moze byt rad, ze neskoncil za mrezami, nie ze pyta nehotazne peniaze za prenosy. Tolko k tym pravam a nepravam v demokracii. Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

ORF1 HD R^

DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta

Kibicak
Registrace: 8/2010

formule

RTL HD R^

garrrry
Registrace: 3/2009

v dnešní době, kdy všechny Německé regionálky vysílají FTA v HDčku, je opravdu tragédie, že placený!!! sportovní kanál si troufne pustit takovouhle sd mazanici.. i Jihočeská televize má v sdčku lepší obraz..

djbasslick
Registrace: 6/2012

djbasslick

Sport 1 HD je k dizpozici každému, kdo má o ni zájem. Je jen čistě na každém providerovi, zda má zájem ji zařadit. Já mám Skylink a ten na to prdí a raději zařadí v HD nesmysl typu Qyou, tak sem se holt zařídil jinak. ;)
Nechápu, jak může Skylink na jedné straně takto propagovat F1 a přitom neumožní sledování celého závodního víkendu v HD. Tohle je naprosto neprofesionální a nanejvýš trapné. Vlastně nás(své klienty) nepřímo nutí k neoficiálnímu příjmu. Protože v HD to volně není nikde(možná snad ta Duna, ale já Hungároše moc nemusím).

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Já jsem slyšel něco jiného. Že prý QYou si za distribuci platí. Ale ty různé Cooly, Telky, Smíchovy ani náhodou.

toothpick

Však to odhlašte, nikdo vás nenutí platit. Omlouvám se, ale ty stížnosti jsou hodně dětinské.

matchboxx
Registrace: 9/2012

full SD rozlišení :-) mazanice v 21. století, fakt joscer ty bys to obhájil i kdyby tam bylo nakakáno od Skylinku :-) větší shit se dnes nikde z F1 ani nedal sledovat... žel Bohu mě to mrzí, protože jsem měl SL rád a všude jsem je obhajoval.
PS: matchboxx má možná recht...

pf09
Registrace: 8/2010

matchboxx

nemáš pravdu .
Nutí nás do celých balíčků i co nechceme a myslí si co nám nedávají za ty peníze vis reklama v časopise Skylink 128 programů za super cenu. . At udělají balíček , jako je a) Flexi 7 programech , tak udělat třeba o b) 20 programech , a dalších o c) 30 programech co kdo chce dle svého výběru a kdykoliv to změnit - vyměnit atd. , 7 programů vlastných je pro jedince někdy třeba dostačující ,ale pro rodinu ne a za to si zaplatím co budou chtít a nepotřebuji zbytečně dalších 60 programů navíc a více , na který stejně nikdo nekouká a platí se to . R^

standa111
Registrace: 11/2009

Ber, nebo nech ležet, Digistando.

bretah
Registrace: 9/2012

hmmmmmm taky názor a pak to taky vypadá . Stando ,wladys , djbasslick , atd. souhlasím s vámi , měli by jít směrem , aby lidi nalákali a ne jak píše bretah , // Ber, nebo nech ležet // to je spíš lidi odláká a půjdou jinam . Kdyby to dělal každý i v jiných profesí , kam by jsme se dopracovali takhle myslet .

amater3389
Registrace: 7/2012

Ale kam jinam :))) to balíčkovanie je všade.

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

to je ono kam jít , na to Skylink hřeší .Jejich řeč , je budeme si dělat svoje pravidla stejně lidi neodejdou . Vždy se chlubili kolik mají lidí , jak přibývají nový karty a teď jsem dlouho neviděl o statistice karet Skylinku nic , spíš naopak lidi jak neplatí .

amater3389
Registrace: 7/2012
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra