, sekce: freeSAT by Skylink |
|
Formule 1 trenink na sport1Tak jsem pěkně zhnusen! Žádná grafika jak si kdo vede no prostě děs.A to měli plno keců že se máme na co těšit.To ti hňupi nevidí nebo co. A ti dva melou o houne . Free sat hoc. Sport 1VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15
|
miky
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 861 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
|
|
RE: Formule 1 trenink na sport1Treba vsetkych balickovacov vybalickovat z republiky a je vymalovane, vraj som pocul za komancov bola vlada lidu a teraz je vraj vlada obcanov, ale len na papieri...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
matchboxxCo je prosímtě podle tebe dětinské? Pokud máš na mysli to, že se mi nelíbí, že místo zařazení Sport1 HD zařadili qyouHD? Mě je jako konečnému spotřebiteli naprosto šumák, jestli si to ta stanice platí nebo ne! Glisník tady psal něco o tom, že si musí naše peníze zasloužit....a já se ptám, jak si je chtějí zasloužit, když se nám tady vysměje zařazením nesmyslu a pak vyjede na webu obrovská reklama na F1 v HD rozlišení s perfektním obrazem. Ano dnes závod byl obrazově super, ale co zbytek? A ještě jednou dodávám, že sport 1 není jen F1.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
|
|
wladysnaprosto s tebou souhlasim. Presne tak. Sport1 není jenom o prenosech z F1. Mozna se ho dočkáme. Trebna vedeni M7 Skylink ceka, az Madari spusti taky obe verze Sport TV v HD. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 779 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|