Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

mimo mísu - internet

Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda může někdo z tohoto fóra doporučit internet. providera pro Lukavec u Pacova? Předem díky za doporučení.

ToZla93
Registrace: 7/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: mimo mísu - internet

To co chceš je blbost. Navštiv sousedy a ptej se. Pak si vyber. Nebo zajdi na pivo.

koax
Registrace: 2/2008

koax

Promiň, ale tvá odpověď je primitivní. V této obci působí sys-data.com, který tu má snad každý, kdo nechce o2. Rychlost připojení jak před 10 lety! Kdybych nepotřeboval doporučení, kdo by věděl o jiném možném poskytovateli, tak se neptám.

ToZla93

www.tooway.com/cz

mmc
Registrace: 1/2006

ToZla93

Lukavec u Pacova.A co takhle okres?Nemíním to pracně tu vísku vyhledávat.

Ufones
Registrace: 5/2010

Možná někde poblíž působí nějaká firma, např.
http://www.syscore.cz/
která to zvládne vzduchem, pokud nechcete drát.

Někdo Vám udělá pomyšlení, jiný zázraky do 2 dnů, ale pokud jste vybíravý, tohle vypadá na to, podat si inzerát. :laughing: :laughing:
Pokud je v obci nějaká firma nebo obecní úřad, začal bych tam. :laughing: :laughing:
Jinak nejspíš bych ale reagoval podobně jako koax. ;P ;P
A to jsme si mysleli, že všechny blbý dotazy byly už na tomto fóru položeny. :laughing: :laughing: :laughing:

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous

Milý tazateli

Pacov mi hlásí Mapy Seznam.cz více než 2Ox, Lukavec 25x.
Pokud bydlíte na mýtině u lesa, či v podzámčí zámku Lukavec, i tam je možné samozřejmě zavést internet. Dokonce i s obrázkama /televizí/. Vybral bych si poskytovatele a vyzval ho, aby natáhl kabel, případně nasměroval satelit a je to. :scared: :scared:
Na hloupou otázku hloupá odpověď :scared: :scared:

Morous

Lukavec u Pacova okr. Pelhřimov je jedinej http://www.mapy.cz/zakladni?x=14.9778766&y=49.5583486&z=12&source=muni&id=4927
SYScore je SysData.com a to už vlastně nyní mám k dispozici. Hrůza děs, hledám něco jiného. 3,5 Mb/s ryhlost v roce 2015 za 512 kč je trošku směsná, nemyslíte? Proto jsem zde položil dotaz, zda někdo neví, či dokonce nebydlí ve stejné lokalitě jako já a nemohl by doporučit nějakého internet. providera mimo tedy SysDataComu či sesterského SysCoru?

ToZla93

Zkus to podle bydliště

http://www.dsl.cz/overeni-dostupnosti/podle-adresy

Jinak do Vlašimi je to 24 km, tak se pozeptej tam, jaká je šance změnit operátora. Nebo udělejte skupinu, dejte hromadnou výpověď a řekněte pánům od SysData, ať se jdou vycpat. Já to udělal s UPC v Plzni taky. *04
Jenomže tady máme operátora na každým rohu. U Vás to bude asi složitější. Možná by se ale nějaká firma chytla, když by šlo o kšeft 20-30 domácností R^

Morous

Morous

Tady je problém, že když půl Lukavce dá výpověď, tak nám nezbyde nic jiného než opět o2 přes pevnou. A to jako nejsme nějaká malá (nevhodné slovo). Máme tu fabriku DDL - zpracování dřeva pro Ikeu. Nabízel jsem vstup do místa firmě Starnet, která v Košeticích má již vysílač. Bohužel jsme jako obec v zalesněném regionu a vysílač strážiště, na který mám krásný výhled nechce poskytnou místo pro umístění bodu. SysData.com má Radiokomunikace podplacený. Leda se fakt domluvit s místníma, udělat si NET přes satelit a posílat to dál přes Ubiquiti NanoStation vysílačema dál a dál. Kdyby tu měl někdo nápad či věděl o někom, kdo by pro tuto lokalitu poskytl kvalitní připojení, nechť se ozve. Díky

ToZla93

Tak si na to udělejte firmu :laughing:

Morous

internet morous

Ále :D tak velké kroky kvůli tomu podnikat nebudu, zkusím to ale navrhnout pár lidem z Lukavce, co by měli o to zájem. Pak už se jen dohodnu se starnetem a nějak to půjde ;)

ToZla93

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra