![]() |
|
Zapojenie kablikov v module DVB-T2 v auteZdravim chcem sa spytat ako mam zapojit kabliky na DVB-T2 su tam tri napajacie kablikyCerveny je ACC +12 zlty je napisany len ACC a cierny je GND ak by nahodou niekto vedel dakujem |
fuckerman
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 225 |
![]() |
|
RE: Zapojenie kablikov v module DVB-T2 v auteMal by si mať k tomu návod na montáž. Skús napojiť červený na plus a čierny na mínus ak to nepôjde tak žltý na mínus. |
domi357
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 331 |
![]() |
|
RE: Zapojenie kablikov v module DVB-T2 v auteČervený ja backup, tedy trvale na 12V, GND je kostra, tedy minus pól akumulatoru a žlutý je taky na 12V ale na spínací kontakt (klíček).On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Zapojenie kablikov v module DVB-T2 v autePozor, ale některá auta mají červený a žlutý drát pro plus pól 12V významově prohozený. Lze to logicky odzkoušet na oba způsoby a při kterem se při odpojení jednoho z nich neudrží předvolby v paměti, tak ten je ten nesprávný. Běžná praxe z instalace autoradií.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Zapojenie kablikov v module DVB-T2 v autetak som spojil cerveny zo zltym na plus a cierny minus ..vsetko krasne nabehlo ... naslo mi vsetky ceske aj slovenske programy, uz len pockat kedy sa spusti DVB-T2/T2lite dik za pomoc |
fuckerman
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 225 |
![]() |
|
RE: Zapojenie kablikov v module DVB-T2 v auteNení zač. Měj na paměti, že jeden z těch drátů(červený/žlutý) by mel být na +12V přes klíček. Abys třeba v zimě ráno nastartoval...![]() On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Saxonpřesně tak,já mám odpojení při zamčení centrálem,to mě přestalo chodit,nic jsem netušil,až po dovolený na letišti baterka zero zero![]() ![]() ![]() |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
![]() |